- 27 Ocak 2017
- 413
- 204
- 53
Bebeginizi elinize alinca herseyi unutacaksiniz rabbim bagislasin insallh kolaylik versinAman allahım benim cuma son gün doktor gel yatış yapalim suni sanci verelim diyor. Allah size de kolaylık versin. Bu zamanlarınizin tadını çıkarın 36 dan sonra uykusuz günler bekliyor sizi. Resmen gece 3 lere kadar uyuyamıyorum sağa dönemiyorum 2 adet böbrek taşım var ve ağrı yapıyor sola dönemiyorum surwkli sola yatmaktan bi hal oldum. sirt ustu bebek ağzımdan çıkacak gibi oluyor sırtıma 5 6 yastik katip hafif arkaya dogru oturarak uyumaya çalışıyorum ..
Iyi gecelerIyı geceler kızlar
Sabah kahvaltıda aksam yatarken içsen yetrli:)
Tahmini.dogum.ne zaman
Beni de ekleyin listeye kızlaar sanırım en genç annelerden olacağım yani doğum inşallah 10. Ayda olacak sanırım
Aman allahım benim cuma son gün doktor gel yatış yapalim suni sanci verelim diyor. Allah size de kolaylık versin. Bu zamanlarınizin tadını çıkarın 36 dan sonra uykusuz günler bekliyor sizi. Resmen gece 3 lere kadar uyuyamıyorum sağa dönemiyorum 2 adet böbrek taşım var ve ağrı yapıyor sola dönemiyorum surwkli sola yatmaktan bi hal oldum. sirt ustu bebek ağzımdan çıkacak gibi oluyor sırtıma 5 6 yastik katip hafif arkaya dogru oturarak uyumaya çalışıyorum ..
Insallah kuzummCnım tahmını eger tutarsa ınsallah ,Ekım ayı gıbı gorunuyor benım.31 Aralık adet baslangıcım.Benım tup bebek 16 ocakta transfer oldu.yanı her halukarda adet baslangını sayıyorlar 4 hafta 5 gunluk hamıle gorunuyorum :) Keseyi gormek ıcın de salı gunu gıdıcem doktora:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?