Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeginizi elinize alinca herseyi unutacaksiniz rabbim bagislasin insallh kolaylik versin

selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum. Doktorunuza gittiginizde kilonuzu tansiyonunuzu her kontrolde takip ediyormu. ve yapilan kan tahlillerini sizmi doktora belirttiniz yoksa doktorunuzmu sizi yonlendiriyor. cnku benim doktorum sadece ultrasona bakiyor tamam bebek gayet iyi diyor kan tahlili yada bisey yapmadan bana vitamin veriyor previt positive diye. ama benim kafam cok karisti doktoru degistirip degistirmeme konusunda.

Gerekmedikce yapmiyorlar bana basta tahlil yapti ailedede seker tansiyon vb olmadigi icin daha yapmadi degissende sonuc degismez canim butun doktorlar bu konuda ayni sanirim

doktorun yaninda tas catlasn 10 dk duruyrz
. bebise bakiyor iyi diyor. tahlil filan yapmadan vutamin veriyr. birde ben 10 senedr filan kopek besliyrm internette okudgm kadaryla toxoplzma die bisey varmis o tstin yapilmasi gerekiyrmus rubella filan. bunlari ben syledm doktora aaa yapmadkmi onlari die garip bi tepki verdi. beslnme konusndada bisey demiyr bilmiyrm canim valla ya.

Bana isim vermicem bi ilac verdi o ilaci ictigimde gogsum sksiyodu uyuyamiodum ilacimi degisin ddm sokunuyosa icme dedi doktorumu degistim ama ilac icmiyorum belirtmedim ilac kullanmadigimi doktorda sormadi alcaklari paraya bakiyorlar canim ilgilenirlermi hic

antalyada yasiyrm ve iyi bir doktor ariyrm artik ama hic bir bilgim yok gerckten. off

hastanelere degilde illaki ozel muayenesine gitmek gerekiyor hekimlerin ozmn tam guzel ilgileneckler galiba.

Oyle bir doktor yok inan dunyann parasini veriyorum sirf duzgun ilgilenilsin diye ama en iyi olanin ultrason cihazi iyi tek kendisi degil .s bulamazsin iyi bi doktor bulursan kacirma

Ozel muayenelerine de ulasmaniz cok zor Allah yardimcimiz olsun

aynenn her muayene ucreti 250 300 tl civarndaymis gercekten cok fazla.

Tahmini.dogum.ne zaman

Cnım tahmını eger tutarsa ınsallah ,Ekım ayı gıbı gorunuyor benım.31 Aralık adet baslangıcım.Benım tup bebek 16 ocakta transfer oldu.yanı her halukarda adet baslangını sayıyorlar 4 hafta 5 gunluk hamıle gorunuyorum :) Keseyi gormek ıcın de salı gunu gıdıcem doktora:)

Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah guzel hbaerlerını beklıyoruz:)

Insallah kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…