Ediyorum kuzm ya bnmde sağ kasığım acisiyo sizi gbi bnmde 6.7 gün kaldı insaallhh hamisizdrİnşallah kuzum dua et bna
İnşallah cnm Allah gönlüne göre versin cnmEdiyorum kuzm ya bnmde sağ kasığım acisiyo sizi gbi bnmde 6.7 gün kaldı insaallhh hamisizdr
Ovulasyon testn varsa yap sende istersenİnşallah cnm Allah gönlüne göre versin cnm
Amin cumlemizin balimİnşallah cnm Allah gönlüne göre versin cnm
Yok kuzum bnm hiç yapmadım ovulasyon testi Bnİnşallah cnm Allah gönlüne göre versin cnm
Birtanem benim netim az ara ara giriyorum yenilenene kadar
Ekledim bile :lUmya beni de ekler misin canım?
İlişkıye girin canm esin içine boslsn benm bı ark oyle olmustu doktoru gt oyle yp demıs yapıyolr o sabah acılması oluyo ve doguruyoCanım doktor suni sanci ile baslatiriz dedi cuma gününe kadar kendi sancim gelmez ise.
Anladım kuzum aman bitirme idareli kullan kendini özletmeBirtanem benim netim az ara ara giriyorum yenilenene kadar
Kuzu arada listeyi eklesene gorelim bakalm ck geride kalıyo ya byle gordukce bı murlu oluruEkledim bile :l
Acılmn olmzsa sezaryana alrlar cnn gununde dolmus evde temzlik yap suyun glir:) bnm eltımnde sancı glmıodu tmzluk yptı ertsı gun dogurdu 40+7 de
Canım onu duydum ama insan çekiniyor ve korkuyor Kocaman bir karın ve neredeyse başı yerleşmiş bir bebek. Doktorumuz da hiç demedi deneyin diye. Ama uygulayan da var duymuştum. Ne yapsam bilemedimİlişkıye girin canm esin içine boslsn benm bı ark oyle olmustu doktoru gt oyle yp demıs yapıyolr o sabah acılması oluyo ve doguruyo
Gececi değilim ama uyuyamayıp geceleyenlerdenim valla gece 3 lere kadar bebeğim karnımda bi sağ kroşe bi sol kroşe vurup duruyor.hiç gelmeye niyeti yok küçük sipaminGececi vaemi atanzda isyerindeyim canim cok skliyo
Allah bagislasin kac aylik bebeginizGececi değilim ama uyuyamayıp geceleyenlerdenim valla gece 3 lere kadar bebeğim karnımda bi sağ kroşe bi sol kroşe vurup duruyor.hiç gelmeye niyeti yok küçük sipamin
Tsk ederim cnm .40+3 günlük siz de hamile misiniz.Allah bagislasin kac aylik bebeginiz
Ben 20 haftalik hamileyim siz yolu tamamlamissiniz ins en kisa zamanda gelir bebeginiz ablaminki 40.9 gunlukken geldiTsk ederim cnm .40+3 günlük siz de hamile misiniz.
Aman allahım benim cuma son gün doktor gel yatış yapalim suni sanci verelim diyor. Allah size de kolaylık versin. Bu zamanlarınizin tadını çıkarın 36 dan sonra uykusuz günler bekliyor sizi. Resmen gece 3 lere kadar uyuyamıyorum sağa dönemiyorum 2 adet böbrek taşım var ve ağrı yapıyor sola dönemiyorum surwkli sola yatmaktan bi hal oldum. sirt ustu bebek ağzımdan çıkacak gibi oluyor sırtıma 5 6 yastik katip hafif arkaya dogru oturarak uyumaya çalışıyorum ..Ben 20 haftalik hamileyim siz yolu tamamlamissiniz ins en kisa zamanda gelir bebeginiz ablaminki 40.9 gunlukken geldi
Öyle tabi cnm ya tek duamız o sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ..Inan saglikla gelmesinden baska bir istegim yok bu gunleriniz geçecek ama bebisiniz hep sizinle kalcak Allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?