Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım doktor suni sanci ile baslatiriz dedi cuma gününe kadar kendi sancim gelmez ise.
İlişkıye girin canm esin içine boslsn benm bı ark oyle olmustu doktoru gt oyle yp demıs yapıyolr o sabah acılması oluyo ve doguruyo

Acılmn olmzsa sezaryana alrlar cnn gununde dolmus evde temzlik yap suyun glir:) bnm eltımnde sancı glmıodu tmzluk yptı ertsı gun dogurdu 40+7 de
İlişkıye girin canm esin içine boslsn benm bı ark oyle olmustu doktoru gt oyle yp demıs yapıyolr o sabah acılması oluyo ve doguruyo
Canım onu duydum ama insan çekiniyor ve korkuyor Kocaman bir karın ve neredeyse başı yerleşmiş bir bebek. Doktorumuz da hiç demedi deneyin diye. Ama uygulayan da var duymuştum. Ne yapsam bilemedim

Ben 20 haftalik hamileyim siz yolu tamamlamissiniz ins en kisa zamanda gelir bebeginiz ablaminki 40.9 gunlukken geldi
Aman allahım benim cuma son gün doktor gel yatış yapalim suni sanci verelim diyor. Allah size de kolaylık versin. Bu zamanlarınizin tadını çıkarın 36 dan sonra uykusuz günler bekliyor sizi. Resmen gece 3 lere kadar uyuyamıyorum sağa dönemiyorum 2 adet böbrek taşım var ve ağrı yapıyor sola dönemiyorum surwkli sola yatmaktan bi hal oldum. sirt ustu bebek ağzımdan çıkacak gibi oluyor sırtıma 5 6 yastik katip hafif arkaya dogru oturarak uyumaya çalışıyorum ..

Inan saglikla gelmesinden baska bir istegim yok bu gunleriniz geçecek ama bebisiniz hep sizinle kalcak Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…