Tabii canimm hosgeldinnnnkuzum benide eklermisin doğum 05.10.2017 de olcak inşallah
Canım İzmir'de nereye gidiyorsun acaba :)Ozele gdıom cnm muayene ucretm 50 tl dun aradm ayrntlı kac para dıe telde fiyat vermjolarms pazartsı randvm var sorcm cnm ozmna bakalm kac dckler
Benim doktorum kilo ve tansiyonuma bakıyor her gittiğimde. Kan testini de gerektiği zaman yapıyor canım. Bizde de kedi var o dediğin testi sordum doktora daha erken demişti bana zamanı gelince yapar heralde senin doktorunda. Sadece çok yakın temas kurma. Aranıza mesafe koy demişti bana kedi için.selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum. Doktorunuza gittiginizde kilonuzu tansiyonunuzu her kontrolde takip ediyormu. ve yapilan kan tahlillerini sizmi doktora belirttiniz yoksa doktorunuzmu sizi yonlendiriyor. cnku benim doktorum sadece ultrasona bakiyor tamam bebek gayet iyi diyor kan tahlili yada bisey yapmadan bana vitamin veriyor previt positive diye. ama benim kafam cok karisti doktoru degistirip degistirmeme konusunda.
kuzum benide eklermisin doğum 05.10.2017 de olcak inşallah
inşallah cnm saglıkla kucagımıza alırız birlikte takip edelimBENIMDE EKIM ayında gorunuyor ınsallah goruruz o gunlerıde:)
inşallah cnm saglıkla kucagımıza alırız birlikte takip edelim
Canım genelde doktora göre değişiyor ama genelde veriyorlar :) Güzel bir bahane bulBende rapoe almak istiyorum acaba doktoruma desem 1 haftalik rapor verir mi
Kumunu da siz değiştirmeyecekmişsiniz kedinin, eşiniz değiştirsinBenim doktorum kilo ve tansiyonuma bakıyor her gittiğimde. Kan testini de gerektiği zaman yapıyor canım. Bizde de kedi var o dediğin testi sordum doktora daha erken demişti bana zamanı gelince yapar heralde senin doktorunda. Sadece çok yakın temas kurma. Aranıza mesafe koy demişti bana kedi için.
Aynen canım kumuna, mamasına, suyuna herşeyine eşim bakıyor o konuda dikkatliyiz nolur nolmaz ama teşekkür ederim uyardığın için :)Kumunu da siz değiştirmeyecekmişsiniz kedinin, eşiniz değiştirsin
Ne demek canım, kedi bakmıyorum ama çok seviyorum minnoşlarıAynen canım kumuna, mamasına, suyuna herşeyine eşim bakıyor o konuda dikkatliyiz nolur nolmaz ama teşekkür ederim uyardığın için :)
Bende çok seviyorum bana herkes hamilesin at dedi ama kaç yıldır bakıyorum nasıl atayım ki günah zaten yazık nasil kiyayim ki şimdi buna amaNe demek canım, kedi bakmıyorum ama çok seviyorum minnoşları
Sağol çok tsk ederim ☺ darısı burdaki tüm hamile annelere ve anne adaylarının başına. Duam sizlerle olacak.Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah guzel hbaerlerını beklıyoruz:)
Ayrancılarda oturdgum içim medifamaya gdıom cnm onceden gozde hastanesne gdıodum izmrdmsn senCanım İzmir'de nereye gidiyorsun acaba :)
Aynen cnm bnde hep oyle içerm bastan beri bazende pekmez karıstrp içerm:)Cok tesekkur ederım canım kahvaltıda ıcıyordum da aksam ıcmıyordum ,aksma da ıcıcem ınsallah canım :) Malum bebıs cok mınık artık beslenmeye dıkkat :)
Tanıdık birine ver sonra tekrar alrsn cnm gozlrı cok guzelmiş:)Bende çok seviyorum bana herkes hamilesin at dedi ama kaç yıldır bakıyorum nasıl atayım ki günah zaten yazık nasil kiyayim ki şimdi buna amaEki Görüntüle 1947558
Başkası anlamaz o sevgideb. Atmış. Eşya sanki. Dinleme onları boşver :)Bende çok seviyorum bana herkes hamilesin at dedi ama kaç yıldır bakıyorum nasıl atayım ki günah zaten yazık nasil kiyayim ki şimdi buna amaEki Görüntüle 1947558
Aynen canım zaten bana bir zararı yok şuan inşallah da olmaz ben rahatım valla böyle :))Başkası anlamaz o sevgideb. Atmış. Eşya sanki. Dinleme onları boşver :)
Teşekkür ederim canım kayınvalidem alt katta oturuyor en kotu ona bırakırım bir süre diye düşündüm bende :)Tanıdık birine ver sonra tekrar alrsn cnm gozlrı cok guzelmiş:)
Dikkat ettiğin sürece bir şey olmaz. Zaten evcil aşıları da tamsa hiç bir mahsuru yok bence.Aynen canım zaten bana bir zararı yok şuan inşallah da olmaz ben rahatım valla böyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?