Mantıklı kuzum:)Teşekkür ederim canım kayınvalidem alt katta oturuyor en kotu ona bırakırım bir süre diye düşündüm bende :)
İzmirdeyim canım Buca'da oturuyorum buca tipa gidiyorum bendeAyrancılarda oturdgum içim medifamaya gdıom cnm onceden gozde hastanesne gdıodum izmrdmsn sen
Hepsi tam aşılarının canım zaten veteriner haricinde dışarıya çıkmayan bir hayvan bende bir sorun olacağını sanmıyorum :)Dikkat ettiğin sürece bir şey olmaz. Zaten evcil aşıları da tamsa hiç bir mahsuru yok bence.
Bnde ıki ay once bucada oturuodum:) ayline mi gdıonİzmirdey
İzmirdeyim canım Buca'da oturuyorum buca tipa gidiyorum bende
Evet canım ama iyi bir doktor memnunum yani ondanBnde ıki ay once bucada oturuodum:) ayline mi gdıon
İyi cnm otarıter biriEvet canım ama iyi bir doktor memnunum yani ondan
Cok sıra oluo ama dmiEvet canım ama iyi bir doktor memnunum yani ondan
Evet başta sert gelmişti ama herşeyi anlatıyor sevdim ben dogumumu da ona yaptırmak istiyorumİyi cnm otarıter biri
Bende çok seviyorum bana herkes hamilesin at dedi ama kaç yıldır bakıyorum nasıl atayım ki günah zaten yazık nasil kiyayim ki şimdi buna amaEki Görüntüle 1947558
Randevu alıp gidiyorum ben çalıştığım için bir de erken saatte gidiyorum çok sıra beklemedim daha canım :)Cok sıra oluo ama dmi
Yptr kuZm sagsalim ınsalhhhEvet başta sert gelmişti ama herşeyi anlatıyor sevdim ben dogumumu da ona yaptırmak istiyorum
Bn gcen sene bikere gttm ona o ne sraydı oyle:)Randevu alıp gidiyorum ben çalıştığım için bir de erken saatte gidiyorum çok sıra beklemedim daha canım :)
Yani o kadar sene bakmışım nasıl verebilirim ki bazı tuhaf insanlar var canım öyle ya bebek daha önemli diyorlar. Evet bebek daha önemli tabiki de ama diğeri de can yani sonuçta sana muhtaç nasıl atayım ki :)ay maşallah . benim de var bi oğluşum herkes ver başkasına diyor ama bana bunun lafını yapmayın vermeyeceğim diyorum. İnşanlara ne oluyorsa anlamıyorum. benimkisi de evlat gibi oldu bana. ne atabilirim ne başkasına verebilirim.
Kendin besliyosun her şeyiyle ilgileniyorsun tabi evlat gibi olması normal. Bunu at diyenler vicdansızay maşallah . benim de var bi oğluşum herkes ver başkasına diyor ama bana bunun lafını yapmayın vermeyeceğim diyorum. İnşanlara ne oluyorsa anlamıyorum. benimkisi de evlat gibi oldu bana. ne atabilirim ne başkasına verebilirim.
Amin canım hepimiz inşallah sag saglim alırız bebislerimizi kucağımıza :)Yptr kuZm sagsalim ınsalhhh
Amiiiinn cnmmAmin canım hepimiz inşallah sag saglim alırız bebislerimizi kucağımıza :)
Amin canımAmin canım hepimiz inşallah sag saglim alırız bebislerimizi kucağımıza :)
Yani o kadar sene bakmışım nasıl verebilirim ki bazı tuhaf insanlar var canım öyle ya bebek daha önemli diyorlar. Evet bebek daha önemli tabiki de ama diğeri de can yani sonuçta sana muhtaç nasıl atayım ki :)
Kendin besliyosun her şeyiyle ilgileniyorsun tabi evlat gibi olması normal. Bunu at diyenler vicdansız
Yani o kadar sene bakmışım nasıl verebilirim ki bazı tuhaf insanlar var canım öyle ya bebek daha önemli diyorlar. Evet bebek daha önemli tabiki de ama diğeri de can yani sonuçta sana muhtaç nasıl atayım ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?