Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende çok seviyorum bana herkes hamilesin at dedi ama kaç yıldır bakıyorum nasıl atayım ki günah zaten yazık nasil kiyayim ki şimdi buna ama Eki Görüntüle 1947558

ay maşallah . benim de var bi oğluşum herkes ver başkasına diyor ama bana bunun lafını yapmayın vermeyeceğim diyorum. İnşanlara ne oluyorsa anlamıyorum. benimkisi de evlat gibi oldu bana. ne atabilirim ne başkasına verebilirim.

Yani o kadar sene bakmışım nasıl verebilirim ki bazı tuhaf insanlar var canım öyle ya bebek daha önemli diyorlar. Evet bebek daha önemli tabiki de ama diğeri de can yani sonuçta sana muhtaç nasıl atayım ki :)

Kendin besliyosun her şeyiyle ilgileniyorsun tabi evlat gibi olması normal. Bunu at diyenler vicdansız

Yani o kadar sene bakmışım nasıl verebilirim ki bazı tuhaf insanlar var canım öyle ya bebek daha önemli diyorlar. Evet bebek daha önemli tabiki de ama diğeri de can yani sonuçta sana muhtaç nasıl atayım ki :)

yok canım sadece doğumdan sonra dikkat edersin hani ne olur ne olmaz diye ama şuan için gerek yok. bir de benim veteriner arkadaşım var. kedi tüyü en zararsız tüylerdendir dedi. sadece kumunu sen temizleme dedi bu kadar.
benim kedim bizim aramıza gelip uyumayı seviyor geceleri. illa orada uyuyacak :)

yok canım sadece doğumdan sonra dikkat edersin hani ne olur ne olmaz diye ama şuan için gerek yok. bir de benim veteriner arkadaşım var. kedi tüyü en zararsız tüylerdendir dedi. sadece kumunu sen temizleme dedi bu kadar.
benim kendim bizim aramıza gelip uyumayı seviyor geceleri. illa orada uyuyacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…