Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamm hamişleer Ben de hamişimmm kiii girdim hemen topişe, çalışan hamişlerdenim hayırlısıyla tüm annelerimiz anne adaylarımız bebişlerini sağlıkla kucaklara alırlar inşallah.

Bizimki de öyle bi de değişik yatıyor bir gece farketmeden ezicez diye korkuyoruz ben kucağıma falan almıyorum nolur nolmaz diye ama ilgi gösteriyorum yine de

Selamm hamişleer Ben de hamişimmm kiii girdim hemen topişe, çalışan hamişlerdenim hayırlısıyla tüm annelerimiz anne adaylarımız bebişlerini sağlıkla kucaklara alırlar inşallah.
Hoşgeldin, hayırlı olsun Amin inşallah canım

Kizlar test sonradan bole olmus ne oluyo bole sonradan bole olmasi anlam kazandiriyormu :/ ayrica kanama dunden belli olmamisti sonrada calismalara baslayalm dedk fikifikiden sonra kanama oldu :/

Eklentiler

• IMG_20170202_143629.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar test sonradan bole olmus ne oluyo bole sonradan bole olmasi anlam kazandiriyormu :/ ayrica kanama dunden belli olmamisti sonrada calismalara baslayalm dedk fikifikiden sonra kanama oldu :/
Canım testte yazar ilk yarım saatten sonraki sonuçları degerlendirmeyin falan diye ama istersen bir daha test yap

İlk bes dakka için olan test gecerli cnm bu gecersz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…