Gel canm hoşgeldinBende burdym si yoksnz galba :)
https://www.google.com.tr/search?q=...AUICCgC&biw=360&bih=559#imgrc=NCNKvQUYxqO8JM:tqmm kuzum sağoll
Kiza özel bi belirtim yoktu son zamana kadar sanirim :)
Ilk 15 hafta zaten ögürmek ve cikarmayla gecti su icsem cikiyodu :) sükür sabah 1 kereye düsürdük düzenli olarak
Tatli oldum olasi sevmezdim bu hamileliktede deyismedi. Tuzlu ve eksi yedim genelde. Eksi yesil elmayi tuzladim domatesi bol tuzlu yedim ama yemekleri genelde az tuzlu yerim (zaten hep öyleydi ☺ :)
Ama artik son 2 -3 haftadir göbisimle birlikte yanlarim biraz cikti gibi geliyo. Ayrica yüzüm pütür pütür kabariyo ara ara sonra geciyo. Baska bisey yok simdilik canim. 3 kilo aldim simdilik az mi cok mu bilemiyorum ama iyidir herhalde
Hosbldk ama ben hamis degilim siz anlatn ben dinlerim artk ins hepnize saglkli dogar bebginiz :)Gel canm hoşgeldin
Oyyy ne güzl ben genellikle kendi haftama bakıyorm netten büyük halinr bakmak gelmedi aklıma
Darısı sana inşallah canım benmHosbldk ama ben hamis degilim siz anlatn ben dinlerim artk ins hepnize saglkli dogar bebginiz :)
Bakarsin artikOyyy ne güzl ben genellikle kendi haftama bakıyorm netten büyük halinr bakmak gelmedi aklıma
Haha keyfi rahat masallah
Amin ins bende bekliyorum arrk takmyrm belirtileri bakmyrm siz peki adet geckncemi ogrendnz yoksa belirtlerdn mi suphelendnz?Darısı sana inşallah canım benm
Haha keyfi rahat masallah
Aynen canımmBakarsin artik
Yaklasik 2 haftadir var ama sürekli deyil sabah bulantiyla bi kabariyo öglene geciyo bidaha sanki sivilce gibi ama kücükcük. Esimde dalga geciyo kizimiz senden güzellik caliyo diye :)Kilo. Olarak az almşsın sanki canım ama ben bilemem tabi doktr daha iyi bilir yüzünde ki durum ne zamndan beri var canm kaç haftalıkken başladı
Kuzumm ben bi kaç saat önce bi hata yaptm ve boş anıma denk geldi sandalyeden hafif sert indim aşağıya
Güzel olsun bıcırıkk maşallahYaklasik 2 haftadir var ama sürekli deyil sabah bulantiyla bi kabariyo öglene geciyo bidaha sanki sivilce gibi ama kücükcük. Esimde dalga geciyo kizimiz senden güzellik caliyo diye :)
Bendensin o zmn cnm bende oleyim beklyrm :)Ben hamile degilim ama olacagim gunu iple cekiyorum
Bse olmaz cnm insallh kanama falan yoksa korkma hic bse olmaz pamuk ipligine bagli degil guvenli yerdeKuzumm ben bi kaç saat önce bi hata yaptm ve boş anıma denk geldi sandalyeden hafif sert indim aşağıya
Ne kadardır deniyosunz canım. Düşünmüyodum aslnda ama nasipde varmış aklıma geldi bi anda yaptm gitti ve ben öğrendiğimdr 2 haftalıkdı beklediğim bişy oldğu için sabırsızlanıp test yaptm hemenAmin ins bende bekliyorum arrk takmyrm belirtileri bakmyrm siz peki adet geckncemi ogrendnz yoksa belirtlerdn mi suphelendnz?
Yok yokk çok şükürr vicdan yaptımda paylaşmak istedimBse olmaz cnm insallh kanama falan yoksa korkma hic bse olmaz pamuk ipligine bagli degil guvenli yerde
İnşallah sendr katılırsın canm siz nr kadardır denyosunuzBen hamile degilim ama olacagim gunu iple cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?