Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kilo. Olarak az almşsın sanki canım ama ben bilemem tabi doktr daha iyi bilir yüzünde ki durum ne zamndan beri var canm kaç haftalıkken başladı

Darısı sana inşallah canım benm
Amin ins bende bekliyorum arrk takmyrm belirtileri bakmyrm siz peki adet geckncemi ogrendnz yoksa belirtlerdn mi suphelendnz?

Kilo. Olarak az almşsın sanki canım ama ben bilemem tabi doktr daha iyi bilir yüzünde ki durum ne zamndan beri var canm kaç haftalıkken başladı
Yaklasik 2 haftadir var ama sürekli deyil sabah bulantiyla bi kabariyo öglene geciyo bidaha sanki sivilce gibi ama kücükcük. Esimde dalga geciyo kizimiz senden güzellik caliyo diye :)

Yaklasik 2 haftadir var ama sürekli deyil sabah bulantiyla bi kabariyo öglene geciyo bidaha sanki sivilce gibi ama kücükcük. Esimde dalga geciyo kizimiz senden güzellik caliyo diye :)
Güzel olsun bıcırıkk maşallah

Kuzumm ben bi kaç saat önce bi hata yaptm ve boş anıma denk geldi sandalyeden hafif sert indim aşağıya
Bse olmaz cnm insallh kanama falan yoksa korkma hic bse olmaz pamuk ipligine bagli degil guvenli yerde

Amin ins bende bekliyorum arrk takmyrm belirtileri bakmyrm siz peki adet geckncemi ogrendnz yoksa belirtlerdn mi suphelendnz?
Ne kadardır deniyosunz canım. Düşünmüyodum aslnda ama nasipde varmış aklıma geldi bi anda yaptm gitti ve ben öğrendiğimdr 2 haftalıkdı beklediğim bişy oldğu için sabırsızlanıp test yaptm hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…