Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sizinle kafama takılan bişeyleri konuşmak istiyorum ben bir haftadır cok hassaslaştıgımı, duygusallaştıgımı hissettim herşeye aglayasım geliyor annemler uzakta oturuyor onları cok özlüyorum, eşim evde yokken kendimi cok yalnız hssediyorum aceba aranızda böyle hisseden var mı. Bazen cok iyi oluyorum bazende böyle hissediyorum biraz desteğe ihtiyacım var

Kizlar bnm troid degerm 4,75 ckms boyle cikab varmi bisry olurmu
Canm benmkide öyleydi sanırım dktr bişy demedmi bn ilaç kullanıyorm gelişimini etkiliyomuş
Kizlar test sonradan bole olmus ne oluyo bole sonradan bole olmasi anlam kazandiriyormu :/ ayrica kanama dunden belli olmamisti sonrada calismalara baslayalm dedk fikifikiden sonra kanama oldu :/
Canmm sen niye hemn ilişkiye giriyosn bide kanaman olduysa. Bnmde ilk gebeliğimde olan testm böyleydi yaptm attım ertesi akşam tekrar yaptm çıkınca onda diğer attpm teste baktm vardı çift çizgi ilşkiye fln girme bekle bi kaç güne tekrar test yap

Bebegn kız sanrım bnde oyleyım dokunsalar aglıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…