Mangal yptrıom esime bn:)Yok hepsi gdo lu ya ondan yasakladı bende çok seviyordum tavuğu
Valla bende çok severim ama doktor tavuk yasak dediği için eşim de tavuk yapmıyor :)Mangal yptrıom esime bn:)
Anldm cnm balık ye ozmn:)Valla bende çok severim ama doktor tavuk yasak dediği için eşim de tavuk yapmıyor :)
Onu da çok sevmiyorum ama haftada 1 yiyorum canım makarnayı falan da yasakladı karbonhidrat ağırlıklı diye ama ondan çok az da olsa yiyorum napayım :)Anldm cnm balık ye ozmn:)
Cok abartms ya ben ne bulsam yıyom valla afrıkadaklr napsn ozmnOnu da çok sevmiyorum ama haftada 1 yiyorum canım makarnayı falan da yasakladı karbonhidrat ağırlıklı diye ama ondan çok az da olsa yiyorum napayım :)
Yok cnm ya gnlde tavuk yıyom et fazla yıyemuyorum sevmıom decavit vitamn hpı kullnıom
Ben ne bulsam yiyorumCok abartms ya ben ne bulsam yıyom valla afrıkadaklr napsn ozmn
bende makarna hastasıyım hergun yesem bıkmam ama karbonhıdrat oldugu ııcn sonradan cok agırlık yapıyor:)O kotuymus gercekten senın ıcın zor olsa gerek,ben Allahtan cok severım balık falan haftada bır yemek lazım.
Çok yaşa canım ya çok güldürdün beniCok abartms ya ben ne bulsam yıyom valla afrıkadaklr napsn ozmn
Vitamn kullanyodum ama 2gundur felan umutyomFolik asıt kullnıon dmi
Vitamn kullanyodum ama 2gundur felan umutyom
Ne kullancam isim canim folik asit olarakFolik asıt kullnıon dmi
Folbıol kullanabilrsn cnmNe kullancam isim canim folik asit olarak
Canm benmkide öyleydi sanırım dktr bişy demedmi bn ilaç kullanıyorm gelişimini etkiliyomuşKizlar bnm troid degerm 4,75 ckms boyle cikab varmi bisry olurmu
Canmm sen niye hemn ilişkiye giriyosn bide kanaman olduysa. Bnmde ilk gebeliğimde olan testm böyleydi yaptm attım ertesi akşam tekrar yaptm çıkınca onda diğer attpm teste baktm vardı çift çizgi ilşkiye fln girme bekle bi kaç güne tekrar test yapKizlar test sonradan bole olmus ne oluyo bole sonradan bole olmasi anlam kazandiriyormu :/ ayrica kanama dunden belli olmamisti sonrada calismalara baslayalm dedk fikifikiden sonra kanama oldu :/
Ye ye hic bse olmaz cnm can bogazdan glir:)Çok yaşa canım ya çok güldürdün benidogru diyorsun bende herşeyden yiyorum zaten az da olsa bebeğin canı istedi diyorum :)
Bebegn kız sanrım bnde oyleyım dokunsalar aglıcamKızlar sizinle kafama takılan bişeyleri konuşmak istiyorum ben bir haftadır cok hassaslaştıgımı, duygusallaştıgımı hissettim herşeye aglayasım geliyor annemler uzakta oturuyor onları cok özlüyorum, eşim evde yokken kendimi cok yalnız hssediyorum aceba aranızda böyle hisseden var mı. Bazen cok iyi oluyorum bazende böyle hissediyorum biraz desteğe ihtiyacım var
Bence de ya o kadar abartmamak gerek sankiYe ye hic bse olmaz cnm can bogazdan glir:)
Daha once kullandigim bi vitamn ilaclari vardi canim halszlk unutkanlk olyo diye onlar duruyodu tekrar kullanmaya baslamistim b12 bide bitanedaha vardi onlarda olur degilmiFolbıol kullanabilrsn cnm
yok canım benimki erkek ama bilmiyorum cok duygusallaştım kendimi cok yalnız hissediyorum daralıyorumBebegn kız sanrım bnde oyleyım dokunsalar aglıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?