Aynen cnmcımmBe
Bence de ya o kadar abartmamak gerek sanki
Yalnız kalmamaya calıs cnm arkadaslrnla tanıdık yakınlarnla vakıt gecrmeye calısyok canım benimki erkek ama bilmiyorum cok duygusallaştım kendimi cok yalnız hissediyorum daralıyorum
Folik asit olmasj lzm icinde cnm varsa olurDaha once kullandigim bi vitamn ilaclari vardi canim halszlk unutkanlk olyo diye onlar duruyodu tekrar kullanmaya baslamistim b12 bide bitanedaha vardi onlarda olur degilmi
acaba varmi blmiyorum kiFolik asit olmasj lzm icinde cnm varsa olur
Bebegn suan senin depolarndan beslenio cnm 12.haftaya kadarBe
Bence de ya o kadar abartmamak gerek sanki
Folikasit al cnm eczaneden ozmn folidoce yada folbiolacaba varmi blmiyorum ki
bu saatte saglik ocagi kan almaz demi
Canım doktora yazdırsan daha iyi olur. Kafana göre alma derim.Ne kullancam isim canim folik asit olarak
Ozele gt ver hemen cnmbu saatte saglik ocagi kan almaz demi
Tamam canim ❤❤Folikasit al cnm eczaneden ozmn folidoce yada folbiol
Doktrda onlark verıo cnm ondan dedin gebelikten uc ay once alnması gerek içinde ole yazıo ama kndi blir yınedeCanım doktora yazdırsan daha iyi olur. Kafana göre alma derim.
Esim evde yok nobete gitti canim yaknlarda bi saglik ocagi varOzele gt ver hemen cnm
Doktora bi gitmem lazim yavCanım doktora yazdırsan daha iyi olur. Kafana göre alma derim.
bu saatte saglik ocagi kan almaz demi
Bi gt bakalm ne dıckler cnm ama bnce olsa teste cıkardı zaten adette oldun obur aya kafanı yorEsim evde yok nobete gitti canim yaknlarda bi saglik ocagi var
inan hic tanıdıgım yok komsum yok burda arkadasımda yok bi kaynnamgl var onlarada gidiyorum ama tabiki arkadas gibii olmazYalnız kalmamaya calıs cnm arkadaslrnla tanıdık yakınlarnla vakıt gecrmeye calıs
Gidip sorayim bi canimAlır niye almasın sadece sonucu yarn öğrenirsin yürü git ver adamı çatlatma sana çok kızdım şuandaaa gülüyo bidee
Olsun işte onun bile bir sürü çeşidi var. Benim kullandığım senin vediğin isimde değil mesela. Rçeteye yazmadıysa doktor, hamilelere ilaç satmıyor eczaneler. Hamile olmasa bile doktor kontrolünde olması gerek bence.Doktrda onlark verıo cnm ondan dedin gebelikten uc ay once alnması gerek içinde ole yazıo ama kndi blir yınede
Bende umutsuzum canim ama icimde genede umut. Oluyor diyorum bosuna ugrasyom ama genede umut olyor :/Bi gt bakalm ne dıckler cnm ama bnce olsa teste cıkardı zaten adette oldun obur aya kafanı yor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?