Bn kmseye sormadan folidoce almıstım cnm eczanede verdi recetesiz decaviti bile verio receteszOlsun işte onun bile bir sürü çeşidi var. Benim kullandığım senin vediğin isimde değil mesela. Rçeteye yazmadıysa doktor, hamilelere ilaç satmıyor eczaneler. Hamile olmasa bile doktor kontrolünde olması gerek bence.
Canmm adet oldğunı nerden biliyorz kii gelinimizinkide öyle oldu test de bozuk gibi faln değil yapıp çıkmadı diye koyduysa sonradan belirginleşmişdir hem şuda yalan 5 dk içinde çıkması doğru blmem ne diye benmki de nerdeyse 10 dk içimde belli oldu belkide daha fazla oda gölge gibi bu şeklde de değildi yaniiBi gt bakalm ne dıckler cnm ama bnce olsa teste cıkardı zaten adette oldun obur aya kafanı yor
Ben ailemden uzakta yaşıyorum. Zaten normalde duygusalım yani, çok kez durup dururken ağladım, hiç bi neden yokken yani. Son zamanlarda biraz azaldı ama hamileliğin verdiği bu duygusallık, çok şükürinan hic tanıdıgım yok komsum yok burda arkadasımda yok bi kaynnamgl var onlarada gidiyorum ama tabiki arkadas gibii olmaz
Doğru söylüyorsun canım çok ta kuruntu yapmamak lazım o yüzden :)Bebegn suan senin depolarndan beslenio cnm 12.haftaya kadar
Eşime dün kalsiyum ilacı vermediler. Sorumluluğu kabul edemeyiz, doktoruna yazdırsın öyle satabiliriz dediler.Bn kmseye sormadan folidoce almıstım cnm eczanede verdi recetesiz decaviti bile verio recetesz
Cnm adet o :)) her iddasına grerim teste ilk etapta negatf zaten gtsn kan versn oda negatf olcak bak demedi demeyin obur aya calssn olcak buay dıom anlamıoCanmm adet oldğunı nerden biliyorz kii gelinimizinkide öyle oldu test de bozuk gibi faln değil yapıp çıkmadı diye koyduysa sonradan belirginleşmişdir hem şuda yalan 5 dk içinde çıkması doğru blmem ne diye benmki de nerdeyse 10 dk içimde belli oldu belkide daha fazla oda gölge gibi bu şeklde de değildi yanii
Decavit kullanıyorum, hemşire veriyor ücretsizBn kmseye sormadan folidoce almıstım cnm eczanede verdi recetesiz decaviti bile verio recetesz
Decaviti eşim recetsz alıo bnm ama gecen saglık ocagna gttım bedavaya verdler :)) belediye veriomus gebişlereEşime dün kalsiyum ilacı vermediler. Sorumluluğu kabul edemeyiz, doktoruna yazdırsın öyle satabiliriz dediler.
Testin üstünde ilk kaç dk yazıyorsa o süredir şimdi hatırlayamadımCnm adet o :)) her iddasına grerim teste ilk etapta negatf zaten gtsn kan versn oda negatf olcak bak demedi demeyin obur aya calssn olcak buay dıom anlamıo
Aynen ya parayla alıyodum bende öğrendim ücretsiz alıyorum artık. Devlet veriyo sağolsunDecaviti eşim recetsz alıo bnm ama gecen saglık ocagna gttım bedavaya verdler :)) belediye veriomus gebişlere
Dum yaptı bugun pozıtf gorunmus sanrmTestin üstünde ilk kaç dk yazıyorsa o süredir şimdi hatırlayamadım
Şuan bende öyleyim canım benimde ailem uzakta onları özlüyorum hic aklmdan ckmıyorlar sürekli ağlıyorum manyağa bağladım esim korkmaya başladıBen ailemden uzakta yaşıyorum. Zaten normalde duygusalım yani, çok kez durup dururken ağladım, hiç bi neden yokken yani. Son zamanlarda biraz azaldı ama hamileliğin verdiği bu duygusallık, çok şükür
Aynem kuzum:)))Aynen ya parayla alıyodum bende öğrendim ücretsiz alıyorum artık. Devlet veriyo sağolsun
Eşine sarıl... Her şey geçiyo o zaman. Biraz sabret, gecicek bunlarda inşallah. Uzakta olmak zor gerçekten, en iyi ben anlarım seniŞuan bende öyleyim canım benimde ailem uzakta onları özlüyorum hic aklmdan ckmıyorlar sürekli ağlıyorum manyağa bağladım esim korkmaya başladı
Kız nerden biliyon ben bile illa hamile diye inat etmiyom testi ilk etapda negatif ama onu idrarı döker dökmez çekmiş. İlşki olunca niye kanama oldu ozamn adet bitdikten snra hiç öyle bişeye denk gelmedmCnm adet o :)) her iddasına grerim teste ilk etapta negatf zaten gtsn kan versn oda negatf olcak bak demedi demeyin obur aya calssn olcak buay dıom anlamıo
Kız nerden biliyon ben bile illa hamile diye inat etmiyom testi ilk etapda negatif ama onu idrarı döker dökmez çekmiş. İlşki olunca niye kanama oldu ozamn adet bitdikten snra hiç öyle bişeye denk gelmedm
Kız nerden biliyon ben bile illa hamile diye inat etmiyom testi ilk etapda negatif ama onu idrarı döker dökmez çekmiş. İlşki olunca niye kanama oldu ozamn adet bitdikten snra hiç öyle bişeye denk gelmedm
Kız testı dun yaptm demedi miCanmm testi yapıp 2 dk bekleyip atmışdır büyük ihtimalle çünkü insan idrarı damlattıkdan snra ki beklediği süre nerdeyse çok uzun bi süreymş gibi geliyo bgnde merk edip baktı demkki yoksa sonra dan testde öyle bi çizgi çıkma ihtimalide yok çünkü bozuk gibi bile görünmüyo valla ben şahsen hiç denk gelmedm öyle bi duruma
Valla bilemiyrm canmm ben hiç denk gelmedm henüz ama bunun kanama durumu hiç koyu kırmızı olmadı açık pembemsiTam bitmemştr ben denk gldim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?