Hala bir gece diyosun canmm bugn baktığı için bir gece dün akşam baksaydıda görürdü bende 24 saat snra gördüm ama hamileydimKız testı dun yaptm demedi mi
Dun negatf dedı
Bugun pozıtf dıo
Bır gece gecmıs ustnden
Cnm adet o koyulastgnıda solemistı ve adet zamanı oldu ne hkmetse cnki adet o kan testı yapsn sonıcı goruruz km haklı:)Valla bilemiyrm canmm ben hiç denk gelmedm henüz ama bunun kanama durumu hiç koyu kırmızı olmadı açık pembemsi
Bugnki değil dünki hemen çekmiş yani. O resmiTam bitmemştr ben denk gldim canm ayrıca bugun attıgı resim idrarı doker dokmz mi olmus anlamadm
Tamam cnm sensin valla snir oldum iyice ya ne biliosanz oşe yapın ozmn sonuc cıkınca burdayım!!Hala bir gece diyosun canmm bugn baktığı için bir gece dün akşam baksaydıda görürdü bende 24 saat snra gördüm ama hamileydim
Testi yapan kimHala bir gece diyosun canmm bugn baktığı için bir gece dün akşam baksaydıda görürdü bende 24 saat snra gördüm ama hamileydim
Bne haklı haksız anketi yapmıyorm canm sadece şüpeli bi durumu var. Hala anlamıyosn canm hiçmi okumadn bi yerde yada duymadn mı kmseden illa hamile oldğunda adet hemen kesileck diye bişyCnm adet o koyulastgnıda solemistı ve adet zamanı oldu ne hkmetse cnki adet o kan testı yapsn sonıcı goruruz km haklı:)
Elalemin derdi valla sizi gerdi şuandaCnm adet o koyulastgnıda solemistı ve adet zamanı oldu ne hkmetse cnki adet o kan testı yapsn sonıcı goruruz km haklı:)
Testi yapan kimKafamda deli sorularrr
Anladım canım. Şimdi oldu.Bejan ya .. Testi dun yaptı bıze negatf dedi adette oldu halen hamilelik suphesi var anlamıyrum bugunde aynı teste bakms pozıtf gorms ustnden nekadar gcms biz bilmiox
İnşallah canım umarım herşey yolunda gider ve zamanı gelince bebeklerimizin o güzel kokusunu duyarız..Hayırlı olsun canım benımde 10.ay gorunuyor,ınsallah kucagımıza almak nasıp olur saglıklı bır sekılde:)
Bejan yok ortalıkta
Allah yardımcımız olsun insallah geçecek biliyorum sabır lazım biraz evet zor gerçektenEşine sarıl... Her şey geçiyo o zaman. Biraz sabret, gecicek bunlarda inşallah. Uzakta olmak zor gerçekten, en iyi ben anlarım seni
Gayet iyi biliyorum herseyi canm m. EtmeBne haklı haksız anketi yapmıyorm canm sadece şüpeli bi durumu var. Hala anlamıyosn canm hiçmi okumadn bi yerde yada duymadn mı kmseden illa hamile oldğunda adet hemen kesileck diye bişy
yok bu durum kişiden kişiye değişiyo arkdaşım hamileliğinm 4.ncü ayını doldurana kadar adrt görüyodu yine hem de her ay düzenli şeklde gelinimiz diyorm aynı şeklde oldu adet sandığımız durum sadece 4 gün sürdü ve o ayın sonunda test yaptk silik çıkdı çok tatlımı tatlıda bi oğluşumuz var
Aynen öyle canım benim.Allah yardımcımız olsun insallah geçecek biliyorum sabır lazım biraz evet zor gerçekten
Baya sure gecti canm ya ilk 1saat felan bse yoktu tekti sonra dura dura 2cizgi oldu heralde taa sabah gordum boyle oldugunu benBejan19 testı nezmn cktn yapar yapmaz mı cnm ustnden ne kadar sıre gcnce cktn
Anladm cnm kan testı yaptrcn mı yapnca bni etıketle hayrlısı olur ınsalahBaya sure gecti canm ya ilk 1saat felan bse yoktu tekti sonra dura dura 2cizgi oldu heralde taa sabah gordum boyle oldugunu ben
Kızz git ya bi test daha yap yada kan ver boğacam seniBaya sure gecti canm ya ilk 1saat felan bse yoktu tekti sonra dura dura 2cizgi oldu heralde taa sabah gordum boyle oldugunu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?