Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız testı dun yaptm demedi mi
Dun negatf dedı
Bugun pozıtf dıo
Bır gece gecmıs ustnden
Hala bir gece diyosun canmm bugn baktığı için bir gece dün akşam baksaydıda görürdü bende 24 saat snra gördüm ama hamileydim

Valla bilemiyrm canmm ben hiç denk gelmedm henüz ama bunun kanama durumu hiç koyu kırmızı olmadı açık pembemsi
Cnm adet o koyulastgnıda solemistı ve adet zamanı oldu ne hkmetse cnki adet o kan testı yapsn sonıcı goruruz km haklı:)

Hala bir gece diyosun canmm bugn baktığı için bir gece dün akşam baksaydıda görürdü bende 24 saat snra gördüm ama hamileydim
Tamam cnm sensin valla snir oldum iyice ya ne biliosanz oşe yapın ozmn sonuc cıkınca burdayım!!

Cnm adet o koyulastgnıda solemistı ve adet zamanı oldu ne hkmetse cnki adet o kan testı yapsn sonıcı goruruz km haklı:)
Bne haklı haksız anketi yapmıyorm canm sadece şüpeli bi durumu var. Hala anlamıyosn canm hiçmi okumadn bi yerde yada duymadn mı kmseden illa hamile oldğunda adet hemen kesileck diye bişy
yok bu durum kişiden kişiye değişiyo arkdaşım hamileliğinm 4.ncü ayını doldurana kadar adrt görüyodu yine hem de her ay düzenli şeklde gelinimiz diyorm aynı şeklde oldu adet sandığımız durum sadece 4 gün sürdü ve o ayın sonunda test yaptk silik çıkdı çok tatlımı tatlıda bi oğluşumuz var

Gayet iyi biliyorum herseyi canm m. Etme
Dedgm gbi kan testı yapsn bn knuyu kapattm kndmce yorumum yok artık

Bejan19 valla adam çatlatıyosn haaa kızm alt tarafı gidecn bi kan vercn 1 saat sonrada alcn sonucu test böyle oldu diyende sensin kana gitmeyende neydek burda biribirimizi mi yiyek hamile yada değil şüpeli diye bn şimdiye valla kırk değil bin kere gitmişdim çatlıycammm aaaa kana gitmiyosam da git bi test daha al etme eyleme ben ta 1 saatlik yoldan getitdirdim testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…