Stres yapma canım olur inşallah. Şimdi olmadıysa, sonra olur. Vardır bunda da bir hayır.Baya sure gecti canm ya ilk 1saat felan bse yoktu tekti sonra dura dura 2cizgi oldu heralde taa sabah gordum boyle oldugunu ben
Aynen yapta suphen gtsınKızz git ya bi test daha yap yada kan ver boğacam seni
Canim gidecemde esimin kardesi geldi simdide gidemiyorum ya gelmese annemle saglik ocagina gidecektikKızz git ya bi test daha yap yada kan ver boğacam seni
Neden meraklıyız cnku suphe icinde bse yapmıo delrrti bizi
Neden meraklıyız cnku suphe icinde bse yapmıo delrrti bizi
Suphedeym ama negatiften korkuyom bise yapamiyomNeden meraklıyız cnku suphe icinde bse yapmıo delrrti bizi
Korkck bse yokki varsa vardr yoksa yoktr yani zatn daha yni evlisin nie korkuon hayrlısıyla olmustr zatemSuphedeym ama negatiften korkuyom bise yapamiyom
Aynenn canmm cumadan berimi nedir delirdik artık yap demekten bi yapsa valla çatlıycam canm daraldı yaa
Ozamn senn derdn bizi birbirimize düşürmekSuphedeym ama negatiften korkuyom bise yapamiyom
AhahahahOzamn senn derdn bizi birbirimize düşürmekyürü get sus kızzz testi yapmadan da gelmee haaaa
Hayrlısı olsun canm insallj sende bi avazda dogurursunmHeeeyooo millet ben geldimm
Benim tanidiklardan biri daha doğum yapmis 6cm bi aciklikla suyunun geldgni fark etmiş hemen normal doğuma çok kolay olmuş sancida çekmemiş fazla ilk çocuk bide çok ozendimm darisi bize olsun kizlaarr
Amiiinn canim cumlemizde inşallahHayrlısı olsun canm insallj sende bi avazda dogurursunm
Naptın test tekrarladım mıAnkaradayim canim sen
Hayr canim tekrrarlamadimN
Naptın test tekrarladım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?