Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Heeeyooo millet ben geldimm
Benim tanidiklardan biri daha doğum yapmis 6cm bi aciklikla suyunun geldgni fark etmiş hemen normal doğuma çok kolay olmuş sancida çekmemiş fazla ilk çocuk bide çok ozendimm darisi bize olsun kizlaarr

Hayrlısı olsun canm insallj sende bi avazda dogurursunm

Kizlarrr ben bu kafamdaki sorularla delirmeden size bi yazayim dedim.sali günü hcg yükselmişmi diye kan vermiştimya test sonucu bi türlü çikmadi.diğer tahliller çikti tiroit falan.bugün labarutuarda bi tanidik bulduk .meğer hcg nin üzerine barkot yapiştirmadan göndermişler.boşta kalmiş o arkadaş sonucu yarim saat sonra baksın demiş intr.baktim yine 100 hemen özel hastaneye gittim kan verdim .05 çikti doktora gittim sonucu alinca.ultrasonda bakti önemsiz bir kist var dedi.rabbimin mucizesi belli olmaz ya onlarin yada bizim test yanliş olabilir dedi bir hafta daha bekliyelim hamile gibi davran dikkat et folik asitini al dedi.nasil durucam 1 hafta dah bu kafamdaki sorularla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…