Kizlarrr ben bu kafamdaki sorularla delirmeden size bi yazayim dedim.sali günü hcg yükselmişmi diye kan vermiştimya test sonucu bi türlü çikmadi.diğer tahliller çikti tiroit falan.bugün labarutuarda bi tanidik bulduk .meğer hcg nin üzerine barkot yapiştirmadan göndermişler.boşta kalmiş o arkadaş sonucu yarim saat sonra baksın demiş intr.baktim yine 100 hemen özel hastaneye gittim kan verdim .05 çikti doktora gittim sonucu alinca.ultrasonda bakti önemsiz bir kist var dedi.rabbimin mucizesi belli olmaz ya onlarin yada bizim test yanliş olabilir dedi bir hafta daha bekliyelim hamile gibi davran dikkat et folik asitini al dedi.nasil durucam 1 hafta dah bu kafamdaki sorularla
Evet canim perşembe sağlik ocağinda yaptirmiştim.hcg 100 çikmişti.artmişmi diye yine sali sabahi kan verdim.üzerine barkot yapiştirmayi unutup göndermişler.Nasll yani canm sen test yapmşdın sanki demi
Al gelde cildirma aten bi o isi yapiyonuz onuda unutuyosunuz walla sikayet etEvet canim perşembe sağlik ocağinda yaptirmiştim.hcg 100 çikmişti.artmişmi diye yine sali sabahi kan verdim.üzerine barkot yapiştirmayi unutup göndermişler.
Enbiya suresini okudım canm:)he yaaaa
Hosgeldin kuzummmm ekliyorum hemenSelamm hamişleer Ben de hamişimmm kiii girdim hemen topişe, çalışan hamişlerdenim hayırlısıyla tüm annelerimiz anne adaylarımız bebişlerini sağlıkla kucaklara alırlar inşallah.
Kuzum kac dk sonra baktinKizlar test sonradan bole olmus ne oluyo bole sonradan bole olmasi anlam kazandiriyormu :/ ayrica kanama dunden belli olmamisti sonrada calismalara baslayalm dedk fikifikiden sonra kanama oldu :/
Cnm 1saat snra bktgnda negatfmiş snra sabh bktgnda bole olmus dediKuzum kac dk sonra baktin
Teste gore hamissin
Testi tekrarlasana
Cnm 1saat snra bktgnda negatfmiş snra sabh bktgnda bole olmus dedi
Kuzum 280. Sayfada olmasi lazimTest nerde bnada gosterinnn
Sayfa 281 bejan atms ilk etapta negatfmş bi saat snra baktgndada negatfms sabah ole gorunmuşTest nerde bnada gosterinnn
Gördüm canım silik bi çizgi war ewt ama umutlanmasin yinede bnada öle olmuştu sabh kalktigimda silikti ama kan testinde negatf cikti insallh hamile DrSayfa 281 bejan atms ilk etapta negatfmş bi saat snra baktgndada negatfms sabah ole gorunmuş
İlk 10dakıka içnde olan test gecrli zaten cnmGördüm canım silik bi çizgi war ewt ama umutlanmasin yinede bnada öle olmuştu sabh kalktigimda silikti ama kan testinde negatf cikti insallh hamile Dr
Ewt kuzum sağlık ocağına mi gitti şimdiİlk 10dakıka içnde olan test gecrli zaten cnm
Ama degrn ykselmş kı canm nasl dıs gebelk oldgna karr verdıkıYani bu kesin dış gebelik mi kese falan Yok şu an görünmez sesi ultrasonla muayene etmedi yardım edin sizce dış gebelik mi?
Zaten 148le kese gozkmez daha beklemen lazm bence hem o dktr nasl karr verms keseyı girmedenYani bu kesin dış gebelik mi kese falan Yok şu an görünmez sesi ultrasonla muayene etmedi yardım edin sizce dış gebelik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?