Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nasll yani canm sen test yapmşdın sanki demi

Evet canim perşembe sağlik ocağinda yaptirmiştim.hcg 100 çikmişti.artmişmi diye yine sali sabahi kan verdim.üzerine barkot yapiştirmayi unutup göndermişler.
Al gelde cildirma aten bi o isi yapiyonuz onuda unutuyosunuz walla sikayet et

Selamm hamişleer Ben de hamişimmm kiii girdim hemen topişe, çalışan hamişlerdenim hayırlısıyla tüm annelerimiz anne adaylarımız bebişlerini sağlıkla kucaklara alırlar inşallah.
Hosgeldin kuzummmm ekliyorum hemen

Kizlar test sonradan bole olmus ne oluyo bole sonradan bole olmasi anlam kazandiriyormu :/ ayrica kanama dunden belli olmamisti sonrada calismalara baslayalm dedk fikifikiden sonra kanama oldu :/
Kuzum kac dk sonra baktin
Teste gore hamissin
Testi tekrarlasana

Sayfa 281 bejan atms ilk etapta negatfmş bi saat snra baktgndada negatfms sabah ole gorunmuş
Gördüm canım silik bi çizgi war ewt ama umutlanmasin yinede bnada öle olmuştu sabh kalktigimda silikti ama kan testinde negatf cikti insallh hamile Dr

Kızlar 4,85--19,23--27,94--55,21--- bunlar 2 gün arayla yapılanlar.4 gün sonra yaptırdım 143,85 çıktı. Doktor dış gebelik ilaç tedavisi dedi sizce nedir durum ben ilaçla sonlandırmak istemiyorum. 22 aralık son adet tarihim. Yardımcı olur musunuz?

Yani bu kesin dış gebelik mi kese falan Yok şu an görünmez sesi ultrasonla muayene etmedi yardım edin sizce dış gebelik mi?

Yani bu kesin dış gebelik mi kese falan Yok şu an görünmez sesi ultrasonla muayene etmedi yardım edin sizce dış gebelik mi?
Zaten 148le kese gozkmez daha beklemen lazm bence hem o dktr nasl karr verms keseyı girmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…