Evet kuzumm bejani dovecegimmm :)Umya sende mi
Kuzum %60 artmasi yeterlidir zatenKızlar 4,85--19,23--27,94--55,21--- bunlar 2 gün arayla yapılanlar.4 gün sonra yaptırdım 143,85 çıktı. Doktor dış gebelik ilaç tedavisi dedi sizce nedir durum ben ilaçla sonlandırmak istemiyorum. 22 aralık son adet tarihim. Yardımcı olur musunuz?
Kuzum bsı sorucam yarm doktora gtceö 6+4olucam tahlıl faln istermıK
Kuzum %60 artmasi yeterlidir zaten
Canmm bldiğim kadarıyla dış gebelikte de yüksek şeklde seyrediyo değerler normalle aynı yanii kese görmeden dış gebelik diyemez bekle kullanma ilacı ama 2 günde bir kan ver takipde olYani bu kesin dış gebelik mi kese falan Yok şu an görünmez sesi ultrasonla muayene etmedi yardım edin sizce dış gebelik mi?
Canmm görmeden etmeden dış gebelik diyemez kii dış gebelikte de dediğim gibi değerler normal şeklde ilerliyo senn şuanda kanaman ağrın fln varmı.Esra cım benim normal mi değerler aşırı yükselme Yok ki anlamadım bende
Hiç yoktan alttan usg ile muane ettimi ki%60 arttı mı tam bilemiyorum dış gebelik diyor kese Yok falan
Canım kese görünmeden öyle birşey diyemez ki o değerlerle zaten kese gözükmez bence bekle biraz daha%60 arttı mı tam bilemiyorum dış gebelik diyor kese Yok falan
Değerden pek anlamıyorm kuzumm ama geç döllenme olablir değere takılma pek sancın kanaman sana bu normal değil dedirtrcrk bi durumun yoksa bekleDeğerlerime göre demiş kızlar sizce değerlerim nasıl peki
Kimyasal dese anlarm canmm dış gebeliği muane etmeden diyemez bildiğim kadarıylaHayır kese oluşmayacağından alttan usg ile de bakmadı canım. Değerlerim güzel artmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?