Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K
Kuzum %60 artmasi yeterlidir zaten

Yani bu kesin dış gebelik mi kese falan Yok şu an görünmez sesi ultrasonla muayene etmedi yardım edin sizce dış gebelik mi?
Canmm bldiğim kadarıyla dış gebelikte de yüksek şeklde seyrediyo değerler normalle aynı yanii kese görmeden dış gebelik diyemez bekle kullanma ilacı ama 2 günde bir kan ver takipde ol

Kız bnm kafa gitti biraz sağlık ocağı mi olur bu saatte şimdi okurken kafam nerdeyms dedim sasrdim @sweett_

Esra cım benim normal mi değerler aşırı yükselme Yok ki anlamadım bende
Canmm görmeden etmeden dış gebelik diyemez kii dış gebelikte de dediğim gibi değerler normal şeklde ilerliyo senn şuanda kanaman ağrın fln varmı.

Kanama belirtilerinin olmadığı hallerde ise kanda bhCG değerlerinin değişimine bakılarak tanıya varılmaya çalışılır. bhCG değerlerinin yüksek olmasına rağmen transvajinal ultrasonografide kesenin saptanamaması teşhisi kuvvetlendirir. Ayırıcı tanıda erken gebelik, düşük tehdidi, tam olmayan düşük, akut apandisit, akut pelvis iltihabı, dejenere olmuş myom düşünülmelidir. Nadiren normal gebelik ve dış gebelik bir arada olabilir. E Esra-09

Kimyasal dese anlarım da dış gebelik demek nedir yaniii görmeden etmeden başka doktora git canmm 2 günde 1 de kan ver baktır E Esra-09

Hayır kese oluşmayacağından alttan usg ile de bakmadı canım. Değerlerim güzel artmıyormuş

Değerlerime göre demiş kızlar sizce değerlerim nasıl peki
Değerden pek anlamıyorm kuzumm ama geç döllenme olablir değere takılma pek sancın kanaman sana bu normal değil dedirtrcrk bi durumun yoksa bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…