Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya geç döllenme ihtimali olmasına rağmen neden doktorlar bunu hiç düşünmüyor Peki

İlk kimyasal dedii baktı değerim hep artıyor bu defa dış gebelik düzenli artmadığı için dedi

İlk kimyasal dedii baktı değerim hep artıyor bu defa dış gebelik düzenli artmadığı için dedi
Valla bilemiyorm ki kuzumm belkide sennki böyle ilerliycekdir. Eşimn dayısınn kızınnkide geç döllenmeymiiş muaneye gittiği gün kürtaj olackmış tekrar muane olmak istemş ve bebeği görmüşler herşey olabliyo

Ki bu doktor bulunduğum şehrin en iyi doktoru nasıl olur bilmiyorum keseyi görmeden dış gebelik ilaç tedavisi olacak dedi ya ben kullanmayacağım ilaçları

Ki bu doktor bulunduğum şehrin en iyi doktoru nasıl olur bilmiyorum keseyi görmeden dış gebelik ilaç tedavisi olacak dedi ya ben kullanmayacağım ilaçları
2 gün daha dur kuzum tekrar bi kan ver sonra başka bi dktora görün ona göre hareket edersn emnmisin kuzum adet günün den

İnşallah canım ama insan düşünmeden edemiyor yarın tekrar kan vereceğim eğer beklenildiği gibi olmazsa ilaç tedavisi dedi doktor ama ben bekleyeceğim

Canım Emin'im şöyle aslında benim düzensizdi adetlerim ama en son 22 Aralık'ta oldum ben adet

İnşallah canım ama insan düşünmeden edemiyor yarın tekrar kan vereceğim eğer beklenildiği gibi olmazsa ilaç tedavisi sesi doktor ama ben bekleyeceğim
Yinede dikkat et canmm allah korusun dktr kontlünde ol yine başka bi dktora da git

Canım Emin'im şöyle aslında benim düzensizdi adetlerim ama en son 22 Aralık'ta oldum ben adet
İlk ilşkiniz ne zamn oldu adetden snra onu hatırlıyomusun dktrlar hep adetten hesapladkları için öyle düşünüyolar diycm ama üzernden de 5 6 hafta geçmiş nerdeyse

Aynen canım hayırlısı teşekkür ederim bu arada
Rica ederm canm ne demek rabbm gönlüne göre versn inşallah kmseyi korktğu yere uğratmasn her hangi bi yernde de farklı şiddetli bi ağrın fln olursa da git acile hiç bekleme olurmu baygınlık hissi faln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…