Adet haftam geçmişdi canmSenin kaç gün sonra böyle çıktı canım değerin
Gtmedi cnm bzde ona kızdık zatenKız bnm kafa gitti biraz sağlık ocağı mi olur bu saatte şimdi okurken kafam nerdeyms dedim sasrdimAy-hal
Gtmedi cnm bzde ona kızdık zaten
Gtmedi cnm bzde ona kızdık zaten
Dıs gebelik cok yuksek artar cnm bn oyle biliom ve bebek tupe yerlesr buda tupu patlatr allah korusun sen takipte ol ole bse varsa doktrn ddgi gbi ilacla sonlandrrsn Allah korusun tupune zarar glmesn cnm bnm senin degerlerin dusuk baslamıs adet haftana gore dusuk cnm doktrn saglıksız gebelkten suphelenmstr mutlakaDeğerlerime göre demiş kızlar sizce değerlerim nasıl peki
Burdymm:)Kizçeler nerelerdesiniz
Çekmiyo canm netim yaaa burdaym daKizçeler nerelerdesiniz
Suan varmı cnm silinceKızlar afedersiniz tuvalete gittiğimde en son peçeteyle sildiğimde akıntının içinde kırmızı ip gibi kan olduğunu düşündüğüm bir şey gördüm. Önemli bir şey midir sizce?
Nasıl bi renkdi canmm 7.nci haftalarmda bnmde oldu açık kahverengi şeklde istersen git bi acile görünKızlar afedersiniz tuvalete gittiğimde en son peçeteyle sildiğimde akıntının içinde kırmızı ip gibi kan olduğunu düşündüğüm bir şey gördüm. Önemli bir şey midir sizce?
Canim yarim saat once girdigimde gordum vardi. Bir daha girmedimSuan varmı cnm silince
Kırmızı gibiydi canim.Nasıl bi renkdi canmm 7.nci haftalarmda bnmde oldu açık kahverengi şeklde istersen git bi acile görün
Gir bi bak sil cnm varsa bi hastmye gtCanim yarim saat once girdigimde gordum vardi. Bir daha girmedim
Kırmızı gibiydi canim.
Git bi acile canımm ne olur ne olmaz bana düşük tehlikesi demişdilerCanim yarim saat once girdigimde gordum vardi. Bir daha girmedim
Kırmızı gibiydi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?