Anldm cnm bseycik olmazYok yokk çok şükürr vicdan yaptımda paylaşmak istedim
6 aydr cnm deniyoruz :) ne guzl ama baya eeken ogrenmssnNe kadardır deniyosunz canım. Düşünmüyodum aslnda ama nasipde varmış aklıma geldi bi anda yaptm gitti ve ben öğrendiğimdr 2 haftalıkdı beklediğim bişy oldğu için sabırsızlanıp test yaptm hemen
Folik asit kulln cnm smdiden6 aydr cnm deniyoruz :) ne guzl ama baya eeken ogrenmssn
Canım cevap yazamadım yeni gördüm sen zaten yazmışsın tahmini doğum tarihimiKosa kosa hos geldin kusummm :)
Tahmini dogum tarihin ne hayatimm heme ekleyeyim
Guzel annissimiz
İlk ayda olmayan 6.ncı ayında olabliyomuş canm folik asit kullan iyi olur faydası var6 aydr cnm deniyoruz :) ne guzl ama baya eeken ogrenmssn
Sen öğrendnmi canm bebeğinn cinsiyeti niCanım cevap yazamadım yeni gördüm sen zaten yazmışsın tahmini doğum tarihimi
İnşallahhh hayatımmmAnldm cnm bseycik olmaz
Evet canım ben baya erken öğrenmiştim 12 haftalıkken kızım olucak inşallahSen öğrendnmi canm bebeğinn cinsiyeti ni
Maşallahh kesinmi canmm bişy faln yiypdemi gittin kontrole ve özelmi drvlet hastanesimiEvet canım ben baya erken öğrenmiştim 12 haftalıkken kızım olucak inşallah
Catladin meraktan kizmi erkek mi dieMaşallahh kesinmi canmm bişy faln yiypdemi gittin kontrole ve özelmi drvlet hastanesimi
Evet canım kesin gecen hafta 4 boyutlu ultrasona girmiştim doktor kilitorisine kadar vajinasının yanaklarına kadar gözüküyo dedi yok valla canım hiç birşey yemeden gittim hatta aç karnına bizimki baya hareketliymiş yerinde durmuyo :) özele gidiyorum canım ben devlettekiler çok fazla ilgilenmiyorMaşallahh kesinmi canmm bişy faln yiypdemi gittin kontrole ve özelmi drvlet hastanesimi
Hangi ildesn cnmEvet canım kesin gecen hafta 4 boyutlu ultrasona girmiştim doktor kilitorisine kadar vajinasının yanaklarına kadar gözüküyo dedi yok valla canım hiç birşey yemeden gittim hatta aç karnına bizimki baya hareketliymiş yerinde durmuyo :) özele gidiyorum canım ben devlettekiler çok fazla ilgilenmiyor
Samsun canım sen ?Hangi ildesn cnm
Izmir canimm bndeSamsun canım sen ?
İllakiii öyleee balımmm merak aslnda sadece yoksa farketmezzzCatladin meraktan kizmi erkek mi die
Saglikli olsun annemm gerisi inan onmli dgil
Bende aslen manisa-soma lıyımIzmir canimm bnde
Tabikide canimcim ama blrtiler herkste ayni olmuo bunye meselesi yaniİllakiii öyleee balımmm merak aslnda sadece yoksa farketmezzz
Özelde ne kadar canm 4 boyutlu usg maşallah annesii ozaman sana sorayımm buda son cinsiyt hakknda idrar rengn nasl buna takıldımda beenEvet canım kesin gecen hafta 4 boyutlu ultrasona girmiştim doktor kilitorisine kadar vajinasının yanaklarına kadar gözüküyo dedi yok valla canım hiç birşey yemeden gittim hatta aç karnına bizimki baya hareketliymiş yerinde durmuyo :) özele gidiyorum canım ben devlettekiler çok fazla ilgilenmiyor
Bnde aslen s.urfaBende aslen manisa-soma lıyım
Aynen öyle herkezde bir olmuyo kiiTabikide canimcim ama blrtiler herkste ayni olmuo bunye meselesi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?