Biliyorum balımHayırlısı olsn kuzum bliyosn ki erkendi zatn
Geblik testimi yaptn mıKızlar test aldım markası bebetime alanların çoğu memnun kalmamış yanls sonuç weriyorms sinir oldum ya
12 olcaz canm yarn inşallahSen kac haftaliksin canim 16. Haftada belli olur kesin dedi doktor.
Bncede yapmadı sesi çıkmıo
Aynen canımmmBncede yapmadı sesi çıkmıo
Negatif çıktı kuzmGeblik testimi yaptn mı
O testen bnde kullndm cnm bnde dogru cıkmıstı.. Adetın gectimi gecmedyse erken geblik testlrnden alsaydn cnmNegatif çıktı kuzm
İnatla kan vermye gtmioAynen canımmm
Ultrason resmini atsana cnm bebisininBenmki kız gibi duruyo ama 11.nci haftada tam belli olmuyolar birbirlerine çok benzedkleri için 12nci haftada netleşiyomuş ayy inşallah kızım olur @sweet
Can sıkıntısına yaptım kuzum 5 gun warO testen bnde kullndm cnm bnde dogru cıkmıstı.. Adetın gectimi gecmedyse erken geblik testlrnden alsaydn cnm
11+4 günlük burda kuzummUltrason resmini atsana cnm bebisinin
Cok erkn kuzum gecknce bile silik cıkıo m. Etme ıkı gun gecsn bklmCan sıkıntısına yaptım kuzum 5 gun war
Düşebilir demek istemştr canm takma sen canmm sancn kanaman tuhaf bi durumun yoksa geçende dediğim gibi allah büyük geç döllenmedir oEvet şu an 254---142,83 den dr iyiye gidiyor dedi ama anlamadım evet düşük başladı ve bir iyi artıyor bir farklı evet sağlıksız gebelikteolabilir dedi o ne demek engelli falan mı
Hyr englli degil cnm glişmyn yaniEvet şu an 254---142,83 den dr iyiye gidiyor dedi ama anlamadım evet düşük başladı ve bir iyi artıyor bir farklı evet sağlıksız gebelikteolabilir dedi o ne demek engelli falan mı
Gebeliktndr cnm bıde havalrda sogukKızlarrr ya benm yüzüm çok kuruyo ve dökülüyo aslnda yağlıdır cildim nedenkiii
Masallah canim pek tatli11+4 günlük burda kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?