Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Masallah canim pek tatli ins kiz erkek hayirlisi olur hakkinda saglikla gelsinler de ogrenmene az kalmis zaten
Söyledn kesn ama sennki neydi canmm ben çok unutkanımm. Azda değil kuzumm daha 5 hafta var farketmiyo aynen kız erkek

Kızlarrr ya benm yüzüm çok kuruyo ve dökülüyo aslnda yağlıdır cildim nedenkiii
Hamilelikte guzellestinmi cirkinlestnmi cnm bndede cok kuruma olmustu cildimde hala daha devam ediyo hergun yaglanan sacim bile yaglanmiyo bide insanlarin tahmini ne yonde kiz erkek

Söyledn kesn ama sennki neydi canmm ben çok unutkanımm. Azda değil kuzumm daha 5 hafta var farketmiyo aynen kız erkek
Erkek kuzum bnmki. Buda vesikaligimiz

Eklentiler

• 20170127_020432.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 24
Hamilelikte guzellestinmi cirkinlestnmi cnm bndede cok kuruma olmustu cildimde hala daha devam ediyo hergun yaglanan sacim bile yaglanmiyo bide insanlarin tahmini ne yonde kiz erkek
Hiç değişmedi canm yüzüm aynı yüzüme bakıp erkek diyen var ama içimize kız doğuyo diyende. Tabi usg resmimize bakıp erkek diyende. Saçımda aynen yağlanmıyo 3 gün geçince yağlanan saç kup kuru

İyi diyor ama 4 gün sonra tekrar baktıracağız anlamadım değerim 2 kat artıyor bi dahakinde daha az artıyor anlamadım ki bende aynen o da olabilir

İyi diyor ama 4 gün sonra tekrar baktıracağız anlamadım değerim 2 kat artıyor bi dahakinde daha az artıyor anlamadım ki bende aynen o da olabilir
Hayrlısı cnm ilk defa bole bı durum gordum ne dcgmi bilemiom cnısı

Benim esim kiz bebekleri cok seviyo icimizede kiz geciyodu bi heveslendik kiz kiyafetleri aldik cicili bicili ama icimize dogan olmadi icinden gecenin aksi olabilio erkek olursa severmiyim diyen ben simdi cok seviyorum kiz erkek farketmiyomus kuzum hislerin yaniltabilir

Belki adeti gecikdi olacakken o sırada da ilşki olduysa ozamanı diyom kuzumm olablir yanii olmycak bişy değilki benmde hamile kalmadan önce düzenm bozulmşdu 10 gün gecikmişdi bide kornuyodum yani şüpem stresmde yokdu

10 11 haftalık resmniz varmı kuzumm tamm daha unutmam herldee maşallahh kuzuyaaa pek gzl durmuşş poz vermş resmen
Canm var ama resim boyutu buyuk diyo nasi kucultcm resim boyutunu bnm 9 haftalik ve 14 haftalik var yardimci olursn atcm onlar nie olmuo anlamadm .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…