Dışarıda çıkmıyommkii kuzum Öyle yürüyerek hep arabaylaGebeliktndr cnm bıde havalrda soguk
Cnm egerki ole bse varsa sonlandrrlar tabi ama oylede olmayablr bakalm doktrun ne dck ilrleyn donmlerdeGelişmeyen olunca ne oluyor canım gebelik son mu buluyor
Su iç bol bol cnm suyu az içiosndrDışarıda çıkmıyommkii kuzum Öyle yürüyerek hep arabayla
Söyledn kesn ama sennki neydi canmm ben çok unutkanımm. Azda değil kuzumm daha 5 hafta var farketmiyo aynen kız erkekMasallah canim pek tatliins kiz erkek hayirlisi olur hakkinda saglikla gelsinler de ogrenmene az kalmis zaten
Hamilelikte guzellestinmi cirkinlestnmi cnm bndede cok kuruma olmustu cildimde hala daha devam ediyo hergun yaglanan sacim bile yaglanmiyoKızlarrr ya benm yüzüm çok kuruyo ve dökülüyo aslnda yağlıdır cildim nedenkiii
Bu aralar az içiyom ama çok içdiğimde de aynıydı kuzummSu iç bol bol cnm suyu az içiosndr
Cnm dktrun ıyı gdıosa ddyse iyi gdıodur tabi bın kusurlere ulassan usgden gorunur artk heralde blki sen adetne cok yakın hamile kaldn bilemeyiz kiBi de 254 iyiye gidiyor sesi ama bi öyle bi böyle sizce ne
Hımm orasnı bılemccem kuzumBu aralar az içiyom ama çok içdiğimde de aynıydı kuzumm
Erkek kuzum bnmki. Buda vesikaligimizSöyledn kesn ama sennki neydi canmm ben çok unutkanımm. Azda değil kuzumm daha 5 hafta var farketmiyo aynen kız erkek
Hiç değişmedi canm yüzüm aynı yüzüme bakıp erkek diyen var ama içimize kız doğuyo diyende. Tabi usg resmimize bakıp erkek diyende. Saçımda aynen yağlanmıyo 3 gün geçince yağlanan saç kup kuruHamilelikte guzellestinmi cirkinlestnmi cnm bndede cok kuruma olmustu cildimde hala daha devam ediyo hergun yaglanan sacim bile yaglanmiyobide insanlarin tahmini ne yonde kiz erkek
Belkide adet haftasından snra bilinmezz kiCnm dktrun ıyı gdıosa ddyse iyi gdıodur tabi bın kusurlere ulassan usgden gorunur artk heralde blki sen adetne cok yakın hamile kaldn bilemeyiz ki
Hayrlısı cnm ilk defa bole bı durum gordum ne dcgmi bilemiom cnısıİyi diyor ama 4 gün sonra tekrar baktıracağız anlamadım değerim 2 kat artıyor bi dahakinde daha az artıyor anlamadım ki bende aynen o da olabilir
10 11 haftalık resmniz varmı kuzumm tamm daha unutmam herldeeErkek kuzum bnmki. Buda vesikaligimiz
Yani ole cnmBelkide adet haftasından snra bilinmezz ki
Benim esim kiz bebekleri cok seviyo icimizede kiz geciyodu bi heveslendik kiz kiyafetleri aldik cicili bicili ama icimize dogan olmadi icinden gecenin aksi olabilio erkek olursa severmiyim diyen ben simdi cok seviyorum kiz erkek farketmiyomus kuzum hislerin yaniltabilirHiç değişmedi canm yüzüm aynı yüzüme bakıp erkek diyen var ama içimize kız doğuyo diyende. Tabi usg resmimize bakıp erkek diyende. Saçımda aynen yağlanmıyo 3 gün geçince yağlanan saç kup kuru
Belki adeti gecikdi olacakken o sırada da ilşki olduysa ozamanı diyom kuzumm olablir yanii olmycak bişy değilki benmde hamile kalmadan önce düzenm bozulmşdu 10 gün gecikmişdi bide kornuyodum yani şüpem stresmde yokduYani ole cnm
Canm var ama resim boyutu buyuk diyo nasi kucultcm resim boyutunu bnm 9 haftalik ve 14 haftalik var yardimci olursn atcm onlar nie olmuo anlamadm .s10 11 haftalık resmniz varmı kuzumm tamm daha unutmam herldeemaşallahh kuzuyaaa pek gzl durmuşş poz vermş resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?