Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özelde ne kadar canm 4 boyutlu usg maşallah annesii ozaman sana sorayımm buda son cinsiyt hakknda idrar rengn nasl buna takıldımda been
Özelde 65 tl ödüyorum canım . idrar konusu bende bir zamanlar senin gibi idrar rengi karbonat limon hepsini meraktan denemiştim inanma canım öyle şeylere ilk zamanlar limon suyu rengiydi şimdi koyu turuncu sabahları yine limon suyu renginde oluyo onlara fazla inanma 2 düşük yaptım bundan önce hepsinde yaşadığım belirtiler farklıydı inanki

Bende 2 düşük yaşadım ama hiç dikkat etmedm onlarda amaann hayırlısı kuzucummm rabbm neyi layık görürse başımız üstüne

Bende 2 düşük yaşadım ama hiç dikkat etmedm onlarda amaann hayırlısı kuzucummm rabbm neyi layık görürse başımız üstüne
Aynen öyle canım yaşadığımız düşükler bizim imtihanımız allahtan gelen herşey hayırdır öyle düşünücez

Aynen öyle kuzucanımmm rabbim herşeyin hayırlısını bilir verir
Kesinlikle canım ben ilk zamanlar karnıma ayetel kürsi okuyup üfleyip okşardım karnıma tavsiye ederim kesinlikle canım birde internette bir cihaz gördüm bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliyorsun istediğin zaman 90 tl en uygun fiyatlısı 1 tane ondan alıcam korktuğum zaman yada içime kuşku düştüğü zaman hrmen dinliycrm minnosumu

Balımmm sağlıcakla kucağına al inşallah ne zaman öğrendin cinsiyeti miğde bulantın aşermen oldumu en çok ne aşerdin mesela
Benim hic mide bulantim ve belirtim olmadi canim sadece gogusumde cok aci vardi ondan suphelendim. Cok tatli aserdim 8 dilim baklava bile pespese yedigim oldu. Tursu azima hala suremiyorum tatli canavariyim hala :) bundan sanirim 15.haftamda bebegimin hareketlerini hissettim ve suan cok yaramaz :) ins gonlunce olur bebisin saglicakla

Hareketlenmeye başladığnda iyi olur canımm bende salavatı tefriciye bakara ayetel kürsü nas felak okuyuyorm kuzucanımm

13.6 gunlukken ogrendim cinsiyetini

Hareketlenmeye başladığnda iyi olur canımm bende salavatı tefriciye bakara ayetel kürsü nas felak okuyuyorm kuzucanımm
Valla dualarda olmasa napardık bilmiyorum rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…