Öyle bi hissim yok kuzu sadece ilk başta erkek istedğim için hrp gönlüm erkek demşdi ama usg resmndeki o çıkıntıyı görünce kız dedm ben emn olmamakla brlikteBenim esim kiz bebekleri cok seviyo icimizede kiz geciyodu bi heveslendik kiz kiyafetleri aldik cicili bicili ama icimize dogan olmadi icinden gecenin aksi olabilio erkek olursa severmiyim diyen ben simdi cok seviyorum kiz erkek farketmiyomus kuzum hislerin yaniltabilir
Oyle canım da bugün umudum kırıldı biraz Bnm adet olacağım zamn arkama sızı girerdi kaç gündür griyo basur gibiCok erkn kuzum gecknce bile silik cıkıo m. Etme ıkı gun gecsn bklm
Kırp kuzumm ecük fazlalıkları al olurCanm var ama resim boyutu buyuk diyo nasi kucultcm resim boyutunu bnm 9 haftalik ve 14 haftalik var yardimci olursn atcm onlar nie olmuo anlamadm .s
Sızı niye kuzumm sordnmu doktora hiçOyle canım da bugün umudum kırıldı biraz Bnm adet olacağım zamn arkama sızı girerdi kaç gündür griyo basur gibi
Adet olurken giriyor bazılarına kuzumSızı niye kuzumm sordnmu doktora hiç
Burda o haftalik cnmKırp kuzumm ecük fazlalıkları al olur
Nasl çekmişki bunu kuzummBurda o haftalik cnm
Burdada 13.5 gunluk cnmKırp kuzumm ecük fazlalıkları al olur
Pipi mi var ordaBurda o haftalik cnm
Boyut buyuk die kirptm cnm bak ayagi govdesi kafasi gozukuoNasl çekmişki bunu kuzumm
Başını geri atmış burda da sanki ama bnm ki gibi net değilkiiBurdada 13.5 gunluk cnm
Olsın cnm geblik blrtsi adet blrtsne bnzer zatenOyle canım da bugün umudum kırıldı biraz Bnm adet olacağım zamn arkama sızı girerdi kaç gündür griyo basur gibi
Anamm nasl kırptn öyleBoyut buyuk die kirptm cnm bak ayagi govdesi kafasi gozukuo
Bu bizim minnos bacamizla ayagmiz cnm pipi o kadar buyuk deil minicik bi uzanti yukari dogru :-D burda zaten 9 haftaliktiPipi mi var orda
Valla hiç bi yerini net göremiyom kuuzmm ben :))Bu bizim minnos bacamizla ayagmiz cnm pipi o kadar buyuk deil minicik bi uzanti yukari dogru :-D burda zaten 9 haftalikti
İnsallh dedgn gbidr kuzum yaaaOlsın cnm geblik blrtsi adet blrtsne bnzer zaten
Öyledir inşallah canm herkez gebelik belirtisi yaşıyck diye bişy yokkiiİnsallh dedgn gbidr kuzum yaaa
Orda gerilmis al bide bu var 13.5den cnmBaşını geri atmış burda da sanki ama bnm ki gibi net değilkii
Bizim resmdeki çıkıntıyı gördünmü kuzu senn. Oyy severmm ben bu minnak kuzuyu yaaaOrda gerilmis al bide bu var 13.5den cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?