İnş cnmmİnsallh dedgn gbidr kuzum yaaa
Valla hiç bi yerini net göremiyom kuuzmm ben :))
Cnm gordum ama 11.haftada kizlarnda erkeklerinde cikintisi bir oluyo 12.haftada ya yukari gelisiyo yada klitoris olarak duz gelisiyo bnce kiz erkek dmk icin erken cnmBizim resmdeki çıkıntıyı gördünmü kuzu senn. Oyy severmm ben bu minnak kuzuyu yaaa
Aynen canmm artık cinsiyt çözebliyormm dktrn söylemesine gerek yokCnm gordum ama 11.haftada kizlarnda erkeklerinde cikintisi bir oluyo 12.haftada ya yukari gelisiyo yada klitoris olarak duz gelisiyo bnce kiz erkek dmk icin erken cnm
Bu biraz daha uzun kuzum bizimki bu kadar uzun değilIzmir cnm buda arkadasimin oglusunun ultrasonu 11.haftadan seninkine benziyo ondada cikinti var cnm ama erkek
Benmkii bacakları yukarı dikmişşTabi canim bencede git erkekse kesin ogrenirsin kizlar nazli oluyo ama sennkide bacagi acik duruyo erkek sankim
At bakimm kuzumKizlar bende atimda ultrasonu bakin bi
Eve gidince pipisini atcam sana ayrintilids doktor cekti heryerini o dahada uzun cnm bebektn bebege farkeder bence erkek seninki kizlar derli toplu dueuyo geneldeBu biraz daha uzun kuzum bizimki bu kadar uzun değil
Belki kızımda terbiyesiz olacaksaaEve gidince pipisini atcam sana ayrintilids doktor cekti heryerini o dahada uzun cnm bebektn bebege farkeder bence erkek seninki kizlar derli toplu dueuyo genelde
Canim bn tahminimi soyledim Allah bilir bence erkek erkekler bacagi kapali rahat edemez bnce senn bacaklari dikmisBizimki bide düz duruyo canmm arkdaşınn ki hafif yukarı doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?