Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla hiç bi yerini net göremiyom kuuzmm ben :))
Bizim resmdeki çıkıntıyı gördünmü kuzu senn. Oyy severmm ben bu minnak kuzuyu yaaa
Cnm gordum ama 11.haftada kizlarnda erkeklerinde cikintisi bir oluyo 12.haftada ya yukari gelisiyo yada klitoris olarak duz gelisiyo bnce kiz erkek dmk icin erken cnm

Cnm gordum ama 11.haftada kizlarnda erkeklerinde cikintisi bir oluyo 12.haftada ya yukari gelisiyo yada klitoris olarak duz gelisiyo bnce kiz erkek dmk icin erken cnm
Aynen canmm artık cinsiyt çözebliyormm dktrn söylemesine gerek yok ama 5 hafta çok uzun bi süreeeee nasl geçecekk ta şubat ayı çıkacak

Izmir cnm buda arkadasimin oglusunun ultrasonu 11.haftadan seninkine benziyo ondada cikinti var cnm ama erkek

Eklentiler

• IMG-20161222-WA0002.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 28
Slm kızlar nasılsınız bakem ben yine nöbetteyim bebişle şeker pancarı yedik ank da eşim bulamadı memlwketten annem gönderdi ne garip bi cocugum olacak yahu

Tabi canim bencede git erkekse kesin ogrenirsin kizlar nazli oluyo ama sennkide bacagi acik duruyo erkek sankim

Tabi canim bencede git erkekse kesin ogrenirsin kizlar nazli oluyo ama sennkide bacagi acik duruyo erkek sankim
Benmkii bacakları yukarı dikmişş terbiyesizzzz çocukk bu inşallah öğrenirim kuzumm dayanamıyomm. Bide miğdemde yanma başladıı tuzlu da miğdemi bulandırıyo

Bu biraz daha uzun kuzum bizimki bu kadar uzun değil
Eve gidince pipisini atcam sana ayrintilids doktor cekti heryerini o dahada uzun cnm bebektn bebege farkeder bence erkek seninki kizlar derli toplu dueuyo genelde

Nasil cekecegimi bilemiyorumki acemilik iste

Eklentiler

• 20170204_000829.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 21
Hayy şu 2 hafta geçsin hemenn de gidek bi görek neymişşş meraktan çatlayacağımmm bide sırt üsttü yatıyoken dikmiş bacakları yukarıı vay terbiyesizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…