- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Bak o da olabilir ama umitlenme cnm erkek sagda durur dediler bnmki soldsydi bir sevindim kizim olck die doktor erkek dedi inanasim gelmedi ayrintilida gosterince ddm artk kacari yokBelki kızımda terbiyesiz olacaksaa
Bacaklar yukarda demi yanlş görmedm ben kuzuu bez değiştirir pozisyondaaCanim bn tahminimi soyledim Allah bilir bence erkek erkekler bacagi kapali rahat edemez bnce senn bacaklari dikmis
Yigidin mali meydandadir sozune aciklik getirmisHayy şu 2 hafta geçsin hemenn de gidek bi görek neymişşş meraktan çatlayacağımmm bide sırt üsttü yatıyoken dikmiş bacakları yukarıı vay terbiyesizz
Bebisin cok kucuk sanirim cnm kuyrugu duruyo dahaMinicik daha
Herlde o söylemde ilk kese hali önmli gibi kuzumm. Bide ilk ne kadarlıkken hissettin hareletlerini ben geçn hafta elimi koydkca hissediydm şimdide öyleBak o da olabilir ama umitlenme cnm erkek sagda durur dediler bnmki soldsydi bir sevindim kizim olck die doktor erkek dedi inanasim gelmedi ayrintilida gosterince ddm artk kacari yok
Yigidin mali meydandadir sozune aciklik getirmis
Bu cihazlar çok farklı ben tek başı ve ellerini gördm gibiMinicik daha
Unutmaa at amaa tamm mıı hatırlatrmm kuzummEve gidince pipisini atcam sana ayrintilids doktor cekti heryerini o dahada uzun cnm bebektn bebege farkeder bence erkek seninki kizlar derli toplu dueuyo genelde
Hiç gaz durumum yok kuzuu arkdaşmda hissedersn bende hissediyodm dedi hemşire aynı anda hem avuç içime hemde parmak ucuma değen gaz değildi bence çünkü her gece elimi koyar dua ederm ve o güne kadar hiç hissetmedmCnm his sandigim sey gazdir en erken 15de hissedilir senn imkansizben 15.4 felandi tam 29 aralikta hissettim
Valla bu hafta ici gidecegim ogrenmek icin herkes 14 olmadan ogrenmis ben geç kalmisim bayaBu cihazlar çok farklı ben tek başı ve ellerini gördm gibi
Allah uzun omur versin sipana canim dogdugundads paylas resmini bide cinsiyetini merak ettimaynen öyle yapmışş sıpaa
İnşallahh canmm bende bi. ÖğrenseydmmValla bu hafta ici gidecegim ogrenmek icin herkes 14 olmadan ogrenmis ben geç kalmisim baya
İnşallahh kuzumm hepimizinkineAllah uzun omur versin sipana canim dogdugundads paylas resmini bide cinsiyetini merak ettim
Aynenn öyle canımm sağlıklı sıhatli hayırlı bi evlat olsunlar inşallahInsalah ogreniriz canim tek istegimiz saglikli sihhatli olsunlarda ...
14den erken ogrenilirmi cnm bn 14de ogrendm ama bna kalsa 16da ogrencektm doktor soyleyiverdiValla bu hafta ici gidecegim ogrenmek icin herkes 14 olmadan ogrenmis ben geç kalmisim baya
Cnm ilk sende duydm dogrudur da sasirdim cunku bebisin rahmi zorlamasi sonucu hissedilio die biliotum bebegin kucuk sankim ama ne guzel erkenden hissetmissinHiç gaz durumum yok kuzuu arkdaşmda hissedersn bende hissediyodm dedi hemşire aynı anda hem avuç içime hemde parmak ucuma değen gaz değildi bence çünkü her gece elimi koyar dua ederm ve o güne kadar hiç hissetmedm
13 de belki öğrenilir canm çünkü 12 de tüm herşeylerini tamamlamış oluyolarya14den erken ogrenilirmi cnm bn 14de ogrendm ama bna kalsa 16da ogrencektm doktor soyleyiverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?