Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Minicik daha

Eklentiler

• 20170204_000810.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 18
Bak o da olabilir ama umitlenme cnm erkek sagda durur dediler bnmki soldsydi bir sevindim kizim olck die doktor erkek dedi inanasim gelmedi ayrintilida gosterince ddm artk kacari yok
Herlde o söylemde ilk kese hali önmli gibi kuzumm. Bide ilk ne kadarlıkken hissettin hareletlerini ben geçn hafta elimi koydkca hissediydm şimdide öyle

Cnm his sandigim sey gazdir en erken 15de hissedilir senn imkansiz ben 15.4 felandi tam 29 aralikta hissettim

Cnm his sandigim sey gazdir en erken 15de hissedilir senn imkansiz ben 15.4 felandi tam 29 aralikta hissettim
Hiç gaz durumum yok kuzuu arkdaşmda hissedersn bende hissediyodm dedi hemşire aynı anda hem avuç içime hemde parmak ucuma değen gaz değildi bence çünkü her gece elimi koyar dua ederm ve o güne kadar hiç hissetmedm

Allah uzun omur versin sipana canim dogdugundads paylas resmini bide cinsiyetini merak ettim
İnşallahh kuzumm hepimizinkine
paylaşıcm kendmi iyi hissetdiğim ilk fırsatda cinsiyeti de öğrennce atacm hemn buraya kız yada erkek hangisiyse

Insalah ogreniriz canim tek istegimiz saglikli sihhatli olsunlarda ...

Cnm ilk sende duydm dogrudur da sasirdim cunku bebisin rahmi zorlamasi sonucu hissedilio die biliotum bebegin kucuk sankim ama ne guzel erkenden hissetmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…