Valla bende inanamadm kuzum ilk başta ama arkdaşda öyle dedi bende hissediyodum dedi şarşırdm doğrusu bide şuanlarda da dakkt ediyormm aynı elimi koymamın dışnda zatn hissetmiyrm hiçCnm ilk sende duydm dogrudur da sasirdim cunku bebisin rahmi zorlamasi sonucu hissedilio die biliotum bebegin kucuk sankim ama ne guzel erkenden hissetmissin
Kuzumm yaa tatlı yeme durumn varmı benm canm tatlı olarak bi tek baklava ve pasta istiyo onun dışnda çikolata fln hiç bişy istmyrmAllah uzun omur versin sipana canim dogdugundads paylas resmini bide cinsiyetini merak ettim
14 olduk cnm az once ultrasona gittim acilin doktor baktı bebek hareketli ve 1 hafta sonra netleştirelim dedi erkeğe benzetti bı doktor da bağdaş kurup oturan bi bebiş hayırlısı sağlıkla gelsin de bakalım kız da çıkabilir kontrolumde farklı oluyor hey allahSenin bebis kac haftalik cnm bende nobetteyim malesef
Usg at usg hadi hadi merak ettm14 olduk cnm az once ultrasona gittim acilin doktor baktı bebek hareketli ve 1 hafta sonra netleştirelim dedi erkeğe benzetti bı doktor da bağdaş kurup oturan bi bebiş hayırlısı sağlıkla gelsin de bakalım kız da çıkabilir kontrolumde farklı oluyor hey allah
Derman acele etme canım bak ben gittim yine net değil ve senle aramızda bişey yokValla bu hafta ici gidecegim ogrenmek icin herkes 14 olmadan ogrenmis ben geç kalmisim baya
Kuzum video var arkadasım çekti çıktısını almadım doktora rica etmiştik ondan dolayı keşke alsaydımUsg at usg hadi hadi merak ettm
Oooo ben ayirt rtmeksizin tatli duskunlugum var cnm ozellikle baklava ve fistikli cikolata bide balikKuzumm yaa tatlı yeme durumn varmı benm canm tatlı olarak bi tek baklava ve pasta istiyo onun dışnda çikolata fln hiç bişy istmyrm
Üüfff niye almadnnn vidyo atılıyomuuKuzum video var arkadasım çekti çıktısını almadım doktora rica etmiştik ondan dolayı keşke alsaydım
Bnde et düşkünlüğü çok kuzumm canm hep sac kavurma istiyoo üfff baklavada aynı şeklde fıstıklı çikoöatayı normaldr de severm coco starla brlikteOooo ben ayirt rtmeksizin tatli duskunlugum var cnm ozellikle baklava ve fistikli cikolata bide balik
Canim benimkine bebegin epey bi erkege benziyo demisti yanilma cok dusuk demisti ve erkek cikinti varsa yanilma cok dusuk14 olduk cnm az once ultrasona gittim acilin doktor baktı bebek hareketli ve 1 hafta sonra netleştirelim dedi erkeğe benzetti bı doktor da bağdaş kurup oturan bi bebiş hayırlısı sağlıkla gelsin de bakalım kız da çıkabilir kontrolumde farklı oluyor hey allah
Oglis gelio sanirimBnde et düşkünlüğü çok kuzumm canm hep sac kavurma istiyoo üfff baklavada aynı şeklde fıstıklı çikoöatayı normaldr de severm coco starla brlikte
Gaz durumun nasıl kuzumOooo ben ayirt rtmeksizin tatli duskunlugum var cnm ozellikle baklava ve fistikli cikolata bide balik
Hayırkısı kuzucummCanımı skan tek durum var şimdi artk bebiş depodan brslrnmeyi bıraktıya uyuyana kadar boş durmuyorm sürekli tıkınıyorm ama geç kalkıyorm onu zararı olurmu bebeğeOglis gelio sanirim
Cok kotu uyku uyutmuyo cnm malesef gabizlik yok ama hemoroidden dolayi gaz sancim cok oluyo sanirim .s senin pekiGaz durumun nasıl kuzum
Oyyy çok tatlııı yaaa bende direk mavi yada pembe düşünmüyorm beyaz üzerine olsn istiyorm gülerek giysn paşacıkk annesiiKizlar ilk hastane cikisimiz nasil
Ben calistigim icin duzenli beslenemiyorum bile canim ama zarari bebise deil sana olur yediklerinin vitamini bebise gidiyo kilosu sana bence hic korkma o kendini besliyo Allahn izniyleHayırkısı kuzucummCanımı skan tek durum var şimdi artk bebiş depodan brslrnmeyi bıraktıya uyuyana kadar boş durmuyorm sürekli tıkınıyorm ama geç kalkıyorm onu zararı olurmu bebeğe
Çok. Şükür canm ilk haftalarmda vardı kabızlık ama geçdi şimdi gaz durumumda yok inşallahda hiç olmaz ama ilk haftalarmda felaketti sancı yapıyodu ta tek 1 tane mandalina ble yesemCok kotu uyku uyutmuyo cnm malesef gabizlik yok ama hemoroidden dolayi gaz sancim cok oluyo sanirim .s senin peki
Saol kuzum bencede sade seyler bebegin guzelligini daha bi ortaya cikartiyorOyyy çok tatlııı yaaa bende direk mavi yada pembe düşünmüyorm beyaz üzerine olsn istiyorm gülerek giysn paşacıkk annesii
İnşallahh kuzumm bi kaç gündür taktm iyice erken de kalksam canm istmiyoki yiyimBen calistigim icin duzenli beslenemiyorum bile canim ama zarari bebise deil sana olur yediklerinin vitamini bebise gidiyo kilosu sana bence hic korkma o kendini besliyo Allahn izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?