Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm ilk sende duydm dogrudur da sasirdim cunku bebisin rahmi zorlamasi sonucu hissedilio die biliotum bebegin kucuk sankim ama ne guzel erkenden hissetmissin
Valla bende inanamadm kuzum ilk başta ama arkdaşda öyle dedi bende hissediyodum dedi şarşırdm doğrusu bide şuanlarda da dakkt ediyormm aynı elimi koymamın dışnda zatn hissetmiyrm hiç

Allah uzun omur versin sipana canim dogdugundads paylas resmini bide cinsiyetini merak ettim
Kuzumm yaa tatlı yeme durumn varmı benm canm tatlı olarak bi tek baklava ve pasta istiyo onun dışnda çikolata fln hiç bişy istmyrm

Senin bebis kac haftalik cnm bende nobetteyim malesef
14 olduk cnm az once ultrasona gittim acilin doktor baktı bebek hareketli ve 1 hafta sonra netleştirelim dedi erkeğe benzetti bı doktor da bağdaş kurup oturan bi bebiş hayırlısı sağlıkla gelsin de bakalım kız da çıkabilir kontrolumde farklı oluyor hey allah

Usg at usg hadi hadi merak ettm

Kuzumm yaa tatlı yeme durumn varmı benm canm tatlı olarak bi tek baklava ve pasta istiyo onun dışnda çikolata fln hiç bişy istmyrm
Oooo ben ayirt rtmeksizin tatli duskunlugum var cnm ozellikle baklava ve fistikli cikolata bide balik

Oooo ben ayirt rtmeksizin tatli duskunlugum var cnm ozellikle baklava ve fistikli cikolata bide balik
Bnde et düşkünlüğü çok kuzumm canm hep sac kavurma istiyoo üfff baklavada aynı şeklde fıstıklı çikoöatayı normaldr de severm coco starla brlikte

Canim benimkine bebegin epey bi erkege benziyo demisti yanilma cok dusuk demisti ve erkek cikinti varsa yanilma cok dusuk

Kizlar ilk hastane cikisimiz nasil

Eklentiler

• 20170201_141028-1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 27
Hayırkısı kuzucummCanımı skan tek durum var şimdi artk bebiş depodan brslrnmeyi bıraktıya uyuyana kadar boş durmuyorm sürekli tıkınıyorm ama geç kalkıyorm onu zararı olurmu bebeğe
Ben calistigim icin duzenli beslenemiyorum bile canim ama zarari bebise deil sana olur yediklerinin vitamini bebise gidiyo kilosu sana bence hic korkma o kendini besliyo Allahn izniyle

Cok kotu uyku uyutmuyo cnm malesef gabizlik yok ama hemoroidden dolayi gaz sancim cok oluyo sanirim .s senin peki
Çok. Şükür canm ilk haftalarmda vardı kabızlık ama geçdi şimdi gaz durumumda yok inşallahda hiç olmaz ama ilk haftalarmda felaketti sancı yapıyodu ta tek 1 tane mandalina ble yesem

Ben calistigim icin duzenli beslenemiyorum bile canim ama zarari bebise deil sana olur yediklerinin vitamini bebise gidiyo kilosu sana bence hic korkma o kendini besliyo Allahn izniyle
İnşallahh kuzumm bi kaç gündür taktm iyice erken de kalksam canm istmiyoki yiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…