Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

15.nci haftanda mı maşallah süpanallah kuzucumm cinsiyt neydi kuzumm söylemiişmiydin unuttum

Rabbim sag saglim kucagimza almayi nasip etsin insallh cnm ya
İnşallah canım sen hareketlerini hissetmeye başladın mı ? Ben anlamıyorum bişeler hisseder gibiyim ama tam anlam veremiyorum bağırsaklarım mı diye düşünüyorum ama bağırsak hareketi olsa tam göbek deliğimin altında göz seyirmesi gibi olmazdı dimi

Canim benim sezeryan uyusuklugum var bse hssdemiom daha ben dogumdan iki ay sonra hamile kaldim bu bebegime ilk bebegimn kalbnde sorun vardi 16 gun yasadi ameliyat falan ettrdk ama kaybettik melek oldu cnmn ici

Rabbim imtihana dua etmeye vesile sebepler koyar ki kim isyan ediyor kim sukrediyor haline sukredenlerin ins gobusleri bebislerle dolar dua en etkili ilac
Aynen canım rabbim nefsimize iman versin bol bol çok kötü zamandayız kimse şükür bilmiyor

Suan bebegin okadad yukarda degildr cnm daha hssdemzsn sen bn ilknde 21.haftada anca hssttm

Canim benim sezeryan uyusuklugum var bse hssdemiom daha ben dogumdan iki ay sonra hamile kaldim bu bebegime ilk bebegimn kalbnde sorun vardi 16 gun yasadi ameliyat falan ettrdk ama kaybettik melek oldu cnmn ici
Çok geçmiş olsun canım öbür tarafta seni bekliyo meleğin senin duacın olur inşallah bak bir melek bekliyo seni orda rabbim bu evladını kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin inşallahhhhhhh

Oğlun yaşamıyomu canımmm benmm rabbim yaşatmasn tekrarını inşallah ne diyceğimi bilemedm çok üzüldümm

Çok geçmiş olsun canım öbür tarafta seni bekliyo meleğin senin duacın olur inşallah bak bir melek bekliyo seni orda rabbim bu evladını kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
Amiin insallh cnm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin genede gordum ya onu gonul gozumle rahatm resmde var bakiom hep valla napayim

Oğlun yaşamıyomu canımmm benmm rabbim yaşatmasn tekrarını inşallah ne diyceğimi bilemedm çok üzüldümm
Yok cnm kaybettim zaten ölumune dogurdum onu ben 5 aylikken ogrendim aldrmadim dogurcm dedim 37 haftalik suyum gldi kalbnde sorun oldgu icn sezeryana aldlar ama biliodum yasamla bagdasmayan bi hastaligi vardi

Amiin insallh cnm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin genede gordum ya onu gonul gozumle rahatm resmde var bakiom hep valla napayim
Bakma canım sil resmi bu iyi bişey değil seni daha çok üzer şuan hamilesin ona odaklan biliyorum hiç kolay birşey değil ama resmini saklama

Sirt ustu uzan cnm elini koy ciplak tenine hssdersn bebisse
Çok üzüldümm cqnımm yaa inşallah bu bebeğini sağlıklı sıhatli alırsınız kucağınıza sakıncalı olmazmı kuzumm doğuma kadar sezeryan yerinde

Sirt ustu uzan cnm elini koy ciplak tenine hssdersn bebisse
Keşke canım yaa ama galiba ben hissettiğimi sanıyorum bilemedim görümcemin kızıda yeni doğum yaptı 18 haftalıkken bebeği hissetmeye başla ış öyşe demişti etkisinde kaldım heralde

Bakma canım sil resmi bu iyi bişey değil seni daha çok üzer şuan hamilesin ona odaklan biliyorum hiç kolay birşey değil ama resmini saklama
Ilk goz agrim o silemem ki kuzum bebgim ona benzickmi merak edioz ilerde abisini gostrrm bu bebgimi olmz kiyamam bn ona silemem cnm

15.nci haftanda mı maşallah süpanallah kuzucumm cinsiyt neydi kuzumm söylemiişmiydin unuttum
Cnm erkek cinsiyeti bebegim karnimin on duvarindaymis ve bu sebepten erken hissettirmis olmali nadiren cok erken hissedilirmis genelde ilk hamilelikte cok nadir yani o yuzden hareket etmiyo die endiselenmeyin 24.haftaya kadar normalmis. Bide tatli hareketlendirir cok tatli yiyorum ondan da olabilir :)

Yok cnm kaybettim zaten ölumune dogurdum onu ben 5 aylikken ogrendim aldrmadim dogurcm dedim 37 haftalik suyum gldi kalbnde sorun oldgu icn sezeryana aldlar ama biliodum yasamla bagdasmayan bi hastaligi vardi

Başkası olsa aldırırdı kuzumm rabbim gönlüne göre versin inşallah seni cennetin kapısında bekliycek annesi duacın olacak inşallahh

Ilk goz agrim o silemem ki kuzum bebgim ona benzickmi merak edioz ilerde abisini gostrrm bu bebgimi olmz kiyamam bn ona silemem cnm
Silme de baktıkca üzme kendini canımm melek oldu seni bekliyo ne kadar yaşadı doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…