Yap bakalım kuzum şimdi ki aldğınnn marksı neyEwt kuzum sabh yapicm test
hahaha valla bende hem kızıma bir arkadaş olsun hem oğluma 4e kadar yolum var yanii belki o da 2020 de gelirAyyy saçmalama canımm ya kimene bende hep 2 kızım 2 oğlum olsun istiyormm nasip olursa. Aynen 5 çocuk olacak ama 2 si büyük sonuncuda 3 yaşındadır belki
Al bi kuzum bu test iyiYap bakalım kuzum şimdi ki aldğınnn marksı ney
Nasipp kuzumm aynem hayırlısı bnde öyle istiyrm valla ama bnm eşim 1 yaşındayken diyo 2knciye :))hahaha valla bende hem kızıma bir arkadaş olsun hem oğluma 4e kadar yolum var yanii belki o da 2020 de gelir
Adı mı al bi kuzumAl bi kuzum bu test iyi
Ewt kuzumAdı mı al bi kuzum
kiiz çok erken değil mi 1 yaşındaki bebekle nasıl olacak hem son aylar hem doğumdan sonra:) benım oğlum nisanda 4 kızım eylülde 8 olacak kızım değil ama oğlum bana çok düşkün sürekli üstümde nasıl olacak diye düşünüyorum...senin doğum ne zaman:)Nasipp kuzumm aynem hayırlısı bnde öyle istiyrm valla ama bnm eşim 1 yaşındayken diyo 2knciye :))
kiiz çok erken değil mi 1 yaşındaki bebekle nasıl olacak hem son aylar hem doğumdan sonra:) benım oğlum nisanda 4 kızım eylülde 8 olacak kızım değil ama oğlum bana çok düşkün sürekli üstümde nasıl olacak diye düşünüyorum...senin doğum ne zaman:)
İyi kuzumm yap bakalımm hayırlısı inşallahEwt kuzum
Hayırlısı can bnm için çok dua et bu ay rabbim nasip etms olsunİyi kuzumm yap bakalımm hayırlısı inşallah
aynen canım hem çocuklar açısından hem annenin pisikolojisi ve bedeni açısından 3-4 yaş en ideali benim kız 2009 oğlan 2013 bebis gelirse 2017 olacak ayarladım hepsiniAğustosda olacak inşallah canmm adet valla bende diyorm ama öyle diyo bende en az 3 yaş diyorm
aynen canım hem çocuklar açısından hem annenin pisikolojisi ve bedeni açısından 3-4 yaş en ideali benim kız 2009 oğlan 2013 bebis gelirse 2017 olacak ayarladım hepsinibende kızımı eylülde dogurdum son aylarım yaza denk gelmişti çok zorlandım ya
İnşallah canmm valla her duamda dilimdesn rabbm nasip etsnHayırlısı can bnm için çok dua et bu ay rabbim nasip etms olsun
ya zaten suyum fazlaydı bebişde 4 kilo gören herkes aaa ikiz mi geliyor derdi zor nefes alıyordum yardimsiz kalkamiyordum iki adım atsam nefes nefese e birde sıcak oluncaYaz dan dolayı niye zorlandn kuzumm
Allh razi olsun bitanem iyi gecelerrrrr Bn yatiyim geç olduİnşallah canmm valla her duamda dilimdesn rabbm nasip etsn
İyi geceler kuzumAllh razi olsun bitanem iyi gecelerrrrr Bn yatiyim geç oldu
Su neden fazla oluyo kuzum varmı bi sebebi acaba. Ben yaz sıcağından pek şikayet etmem kuzum normalde mavi havayı çok mu çok severmya zaten suyum fazlaydı bebişde 4 kilo gören herkes aaa ikiz mi geliyor derdi zor nefes alıyordum yardimsiz kalkamiyordum iki adım atsam nefes nefese e birde sıcak oluncao yüzden bir daha yaz hamileliğine tövbe ettim:))
kendiliğinden canım fazlaymış herkeste değişiyor bende çok severim yazı ama hamileyken zor olmustuSu neden fazla oluyo kuzum varmı bi sebebi acaba. Ben yaz sıcağından pek şikayet etmem kuzum normalde mavi havayı çok mu çok severm
Zaman,nasida geciyo asko sanki,daha dun ogrendikk senin nasi ogrendigini ne ewrelerden gectigini falan hatirliyorum yaİyi kuzumm yap bakalımm hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?