Adet olmadigin surece umut var kuzum uzulme bak beni hatirla 15gun gectide ogrendimAllh razi olsun bitanem iyi gecelerrrrr Bn yatiyim geç oldu
Takma canım gercekten takınca olmuyo, bende 9 ay istedim 9. Ayda geldi yavrum o ay tamamen umursamamstm hastalığım gecmisti yine duzensizdir diye test yapmamıştım ablamın zoruyla yaptm bi baktm pozitif, Rabb'im tüm isteyene nasip etsin İnsaAllah sanada nasip etsin Allah'ım hayırlısıyla cok düşünme gelir bebegin İnsaAllah , sen ne kadardır istiyosn canmTest negatif kızlar bi daha ki aya hiç takmicm
Selam canımSlm kızlar
Zaman,nasida geciyo asko sanki,daha dun ogrendikk senin nasi ogrendigini ne ewrelerden gectigini falan hatirliyorum yasoledinmi herkese hamis oldugunu bugun 11+olduk ya
Selam canmmSlm kızlar
Geçer canımm 10 haftalık faln oluncaKızlar 7+6 haftalık hamileyim ve istahm yok açım ama canım hicbisey yemek istemiyo ne zaman geçer bu hic geçmicek gibi geliyo
İnsaAllah kuzum ya icim hic rahat etmiyo zorla yiyorm resmen bebek beslenemez diyede korkuyorumGeçer canımm 10 haftalık faln olunca
Bebek senin depolarndan beslenio suan 12.haftafan snra sen ne yersen onu yıck cnmİnsaAllah kuzum ya icim hic rahat etmiyo zorla yiyorm resmen bebek beslenemez diyede korkuyorum
Gecıkınce test yap ckar cnmKızlar adetme bi gün var hamile olabilir miyim szce yumurtamin catlamasndan bi hafta sonra ovulasyon testnde pozitif gordum
Anldm cnm hayrlsi inşallahGecıkınce test yap ckar cnm
Hayrlısı cnmAnldm cnm hayrlsi inşallah
Rabb'im gönlüne göre versin İnsaAllah canm hayırlı haberlerini duymak nasip olur İnsaAllahYumurtam catlayali 12 gün oldu
İnşallah cnm Allah razı olsunRabb'im gönlüne göre versin İnsaAllah canm hayırlı haberlerini duymak nasip olur İnsaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?