Test yapsan çıkar aslında kuzum ben 11nci gün yapmşdım çıkdıYumurtam catlayali 12 gün oldu
Ekliyorum hemen kuzum hossgeldinnBenide ekleyin doğum tarihi 30 eylul
İyiymm kuzumm sen naslsnKizlarr ben geldimmm sizi coook ozledimmmmmmmm
Netim yok simdi eve geldim baglandimmm
Nasilsunizzz
Iyiyim balim hazirlik yapiyoruz sali yolculuk var bakalimİyiymm kuzumm sen naslsn
Pzar bugn kmse yok hepsinn eşi evde sanırımIyiyim balim hazirlik yapiyoruz sali yolculuk var bakalim
Topik azicik sessiz kalmis bugun :)
AYNEN ev hanimi moduna gecmis bizimkiler kuzum :)Pzar bugn kmse yok hepsinn eşi evde sanırım
Eşim daha erken deyip baktrmıyo ble kuzum yaa :))AYNEN ev hanimi moduna gecmis bizimkiler kuzum :)
Besik konusunj ne yaptin kuzum resim goremedim ben
Evet kuzum fiyati 700 du demi ?Aslında çok sevimlii güzel ama bilemedm birazda fiyatı çok bu fiyata büyüyen beşikler varUmya
Park yatakları sevmiyom ben kuzumm ama daha iyi bişy bulurum buna öylesine baktm beğendm sadeceEvet kuzum fiyati 700 du demi ?
Daha uygun fiyata daha guzel besik alirsin ama ben patk yatak alacagim galiba 2 3 yasina kadar park yatakda uyuyabilir ki hemde iyun parki sende bak ister sen simdi atayim sana resmine bak
Anladim bebegimm bakalim bulursak haberleselimPark yatakları sevmiyom ben kuzumm ama daha iyi bişy bulurum buna öylesine baktm beğendm sadece
Görünüşleri güzel aslında ama sevemiyorm ben bunları kuzumm deforme olma olasılığı çok çocuk eliyle bişy taksa yırtılır hemnAnladim bebegimm bakalim bulursak haberleselim
Kullanisli oldugundan dolayi sevdim bende ama bakalim daha tam karar veremedimGörünüşleri güzel aslında ama sevemiyorm ben bunları kuzumm deforme olma olasılığı çok çocuk eliyle bişy taksa yırtılır hemn
Benm bi odam boş aslnda sonrası için rahat koyarm ama eşimde diyo ki bakalım nasl bi çocuk olacak sakin mi yaramazmı nasl ayrı yatrcn diyo. Ya ben şimdi küçücük bi beşik alcm sonrasında büyütcm bilemedmKullanisli oldugundan dolayi sevdim bende ama bakalim daha tam karar veremedim
2 3 yas icin uygun da iste sonrasi icin de dusunmek lazim benim evimde buyuk besik kiyacak yer yok ondan sıkinti yasiyorum yaa bakalim
Oyy kiyamam kuzumm yaa dikkat et iyi bak kendineeAcaip bi sancım vardı kalktğmda acile gittim idrar tahlili verdk üşütmüşüm enfksyn olmuş az. kalp atışını görebliyonmu diye sordu göremedm ay nasl korktumm ayak bacak durmuyo rahat o yüzden görememiiş doktrdaUmya
Oyleyse eger kuzum kucuk al sonradan odasini alirsinBenm bi odam boş aslnda sonrası için rahat koyarm ama eşimde diyo ki bakalım nasl bi çocuk olacak sakin mi yaramazmı nasl ayrı yatrcn diyo. Ya ben şimdi küçücük bi beşik alcm sonrasında büyütcm bilemedm
Çok kötüydü kuzum sancı oldğum yerde kaldm sol kasığıma girdi aynen çok yaramaz olacak herldeOyy kiyamam kuzumm yaa dikkat et iyi bak kendinee
Ahh bebisler ahaaa ne hareketli olacaklar yayamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?