Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlarr ben geldimmm sizi coook ozledimmmmmmmm
Netim yok simdi eve geldim baglandimmm
Nasilsunizzz

AYNEN ev hanimi moduna gecmis bizimkiler kuzum :)
Besik konusunj ne yaptin kuzum resim goremedim ben
Eşim daha erken deyip baktrmıyo ble kuzum yaa :))

Eklentiler

• IMG_20170204_162545.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 22
Aslında çok sevimlii güzel ama bilemedm birazda fiyatı çok bu fiyata büyüyen beşikler var Umya

Aslında çok sevimlii güzel ama bilemedm birazda fiyatı çok bu fiyata büyüyen beşikler var Umya
Evet kuzum fiyati 700 du demi ?
Daha uygun fiyata daha guzel besik alirsin ama ben patk yatak alacagim galiba 2 3 yasina kadar park yatakda uyuyabilir ki hemde iyun parki sende bak ister sen simdi atayim sana resmine bak

Evet kuzum fiyati 700 du demi ?
Daha uygun fiyata daha guzel besik alirsin ama ben patk yatak alacagim galiba 2 3 yasina kadar park yatakda uyuyabilir ki hemde iyun parki sende bak ister sen simdi atayim sana resmine bak
Park yatakları sevmiyom ben kuzumm ama daha iyi bişy bulurum buna öylesine baktm beğendm sadece

Bak kuzum fiyatida uygun 380 tl

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-05-19-08-21.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 29
Görünüşleri güzel aslında ama sevemiyorm ben bunları kuzumm deforme olma olasılığı çok çocuk eliyle bişy taksa yırtılır hemn
Kullanisli oldugundan dolayi sevdim bende ama bakalim daha tam karar veremedim
2 3 yas icin uygun da iste sonrasi icin de dusunmek lazim benim evimde buyuk besik kiyacak yer yok ondan sıkinti yasiyorum yaa bakalim

Acaip bi sancım vardı kalktğmda acile gittim idrar tahlili verdk üşütmüşüm enfksyn olmuş az. kalp atışını görebliyonmu diye sordu göremedm ay nasl korktumm ayak bacak durmuyo rahat o yüzden görememiiş doktrda Umya

Kullanisli oldugundan dolayi sevdim bende ama bakalim daha tam karar veremedim
2 3 yas icin uygun da iste sonrasi icin de dusunmek lazim benim evimde buyuk besik kiyacak yer yok ondan sıkinti yasiyorum yaa bakalim
Benm bi odam boş aslnda sonrası için rahat koyarm ama eşimde diyo ki bakalım nasl bi çocuk olacak sakin mi yaramazmı nasl ayrı yatrcn diyo. Ya ben şimdi küçücük bi beşik alcm sonrasında büyütcm bilemedm

Oyy kiyamam kuzumm yaa dikkat et iyi bak kendinee
Ahh bebisler ahaaa ne hareketli olacaklar yayamazlar

Oyleyse eger kuzum kucuk al sonradan odasini alirsin

Oyy kiyamam kuzumm yaa dikkat et iyi bak kendinee
Ahh bebisler ahaaa ne hareketli olacaklar yayamazlar
Çok kötüydü kuzum sancı oldğum yerde kaldm sol kasığıma girdi aynen çok yaramaz olacak herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…