İnşallah öyle yaparıx kuzummOyleyse eger kuzum kucuk al sonradan odasini alirsin
Teyzesi yesin onu sag salim gelsin de annesi onemli olan oÇok kötüydü kuzum sancı oldğum yerde kaldm sol kasığıma girdi aynen çok yaramaz olacak herlde
Aynenn kuzumm sen ne zamn gdeckdn dktoraTeyzesi yesin onu sag salim gelsin de annesi onemli olan o
Kuzum yarin gidecegimmAynenn kuzumm sen ne zamn gdeckdn dktora
Ayy hadi bakalmm kuzummKuzum yarin gidecegimm
Heyecanliyim bakalim ne olacak
Bnm gecen ay da çıkmamsti cnm adetm gectkten sonra cikmstiTest yapsan çıkar aslında kuzum ben 11nci gün yapmşdım çıkdı
Anladmm canmm bekleyelim ozamanBnm gecen ay da çıkmamsti cnm adetm gectkten sonra cikmsti
A.s cnm nbrSlm dostlar
Bende bugun acile gittim cnm cok agrim vardi enfeksiyonda yok bilginiz olsun bebek buyufukce rahmi zorlayip agri yapiomus cok sukur bebisim iyiÇok kötüydü kuzum sancı oldğum yerde kaldm sol kasığıma girdi aynen çok yaramaz olacak herlde
Hyrlı olsun cnm 4.kat iydr ustete ev varsa tabiBx ev almaya karr verdik ev bulduk sıfır bina güney, doğu, batı cepheli ama 4.kat.onerr msnz almamızı 4.katta duran var mi
Bizim de yarin gorusumuz var haydi hayirlisiiHerkse iyi akşmlaryarın gorus gunumuz var cok heyecanlıyız
Kusum eger kar kis yoksa 4. Kat iyidir varsa eger orta katlardan alBx ev almaya karr verdik ev bulduk sıfır bina güney, doğu, batı cepheli ama 4.kat.onerr msnz almamızı 4.katta duran var mi
Hayrlıdsı kuzum kacta bızım 2 de:)Bizim de yarin gorusumuz var haydi hayirlisii
Yok cnm ev yok çatı katı da yokHyrlı olsun cnm 4.kat iydr ustete ev varsa tabi
Orta katta kuzey cephe de var cnmKusum eger kar kis yoksa 4. Kat iyidir varsa eger orta katlardan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?