Hım yazın sıcak kışın soguk olablr cnm dogalgazı var mı peki?Yok cnm ev yok çatı katı da yok
Son katsa önermem. Çatı akar, soğuk olur biz cok sıkıntı yaşadık ailem hala oturuyor hala sıkıntı. Evde yalırım yoksa o da sıkıntı ısınmıyor.Bx ev almaya karr verdik ev bulduk sıfır bina güney, doğu, batı cepheli ama 4.kat.onerr msnz almamızı 4.katta duran var mi
Bebisin kontrolumu cnmHerkse iyi akşmlaryarın gorus gunumuz var cok heyecanlıyız
Evet balımBebisin kontrolumu cnm
Yalitim.var cnm bina sifir cepheye obem verdgmzden güney, doğu ve batı cepheli bulduk 4.kat ama isteSon katsa önermem. Çatı akar, soğuk olur biz cok sıkıntı yaşadık ailem hala oturuyor hala sıkıntı. Evde yalırım yoksa o da sıkıntı ısınmıyor.
Soguk oluyo en ust katmi ?Bx ev almaya karr verdik ev bulduk sıfır bina güney, doğu, batı cepheli ama 4.kat.onerr msnz almamızı 4.katta duran var mi
Naber kuzum nasisin tekmeler basladimiii seninEvet balım
Iyı cnm snden nbr basladj cnm seninNaber kuzum nasisin tekmeler basladimiii senin
En üst kat cnm ama cephesi düzgünSoguk oluyo en ust katmi ?
Bence alma cok soguk olur ne bilim ya bi komsuma gittim az daha donuyodumEn üst kat cnm ama cephesi düzgün
Yok ya biz daha kucugun 11+0 senin kacinci hafta basladiIyı cnm snden nbr basladj cnm senin
Kuzular
Sali aydina gidecegim ucakla
Hamis olup ilk aylarda yolculuk yapan var mi ?
Yada herhangi bir sorun olur mj
Arkadaslar ben y3niyim aranizda hamile degilim henüz ama 6 gün kaldi ögrenmeme ilk bebeğimi 9 haftalikken kayb ettim kürtaj oldum simdi tekrar dusunduk dua edin nolur isallah hameyimdir eger öyleyse burada paylaşırim ve belirtilerimde var o yüzden burada yaziyorum hanile olanlarin belirterini bende göğsumdre kasiklarimda ve belimde ara ara aşıri derecede sizlamalar oluyo ve cok fena halsizlik uyuma istegi oluyo ve adet oluyomuşum gibi akintilarim oliyo ama adet olmamış oluyorum tuvalte gittiğimde nolur bana bilgi verebilirmisiniz
Oh ne guzel :)Evet balım
İyi cnm sen,nasilsinKizlarr naberrr:))
18+5 teYok ya biz daha kucugun 11+0 senin kacinci hafta basladi
Cok guzle bi his,ama18+5 te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?