Zaten hssetcn bikac haftaya cnm ozmn farki anlarsin tepin tepincek bn yedi aylikken karnimi acip izliodum bi sag tarafa toplaniodu bi sol nasil bi mucizedr yarabbimKeşke canım yaa ama galiba ben hissettiğimi sanıyorum bilemedim görümcemin kızıda yeni doğum yaptı 18 haftalıkken bebeği hissetmeye başla ış öyşe demişti etkisinde kaldım heralde
Bişeyde diyemem ki canım kendini üzme lütfen bari devamlı bakmaIlk goz agrim o silemem ki kuzum bebgim ona benzickmi merak edioz ilerde abisini gostrrm bu bebgimi olmz kiyamam bn ona silemem cnm
Sefeatcm olucak cnm bnm o ya bitanem bnm vardr bi hayr aslnda cok ssnsliyim bana kundaktaki haliyle verlcek ve hep cocuk kalick ebediyen milyonlarca sene cennttki evmzde evlat hasreti ckmicez nesemiz olucakBaşkası olsa aldırırdı kuzumm rabbim gönlüne göre versin inşallah seni cennetin kapısında bekliycek annesi duacın olacak inşallahh
Cnm erkek cinsiyeti bebegim karnimin on duvarindaymis ve bu sebepten erken hissettirmis olmali nadiren cok erken hissedilirmis genelde ilk hamilelikte cok nadir yani o yuzden hareket etmiyo die endiselenmeyin 24.haftaya kadar normalmis. Bide tatli hareketlendirir cok tatli yiyorum ondan da olabilir :)
Uzulmuom kuzum Allahin takdiri kavuscaz ki zaten kimse bu dunyaya civi cakmadi yaBişeyde diyemem ki canım kendini üzme lütfen bari devamlı bakma
İnşallah o zamanlarıda görürüm canım çok korkuyorum düşük yapmaktan ilk bebeğimi 2 bucuk aylıkken düşürdüm 3 günde zar zor düşmüştü çok zor atlatmıştım o dönemi yavrumu bacaklarımın arasından kayıp giderken izledim sadeceZaten hssetcn bikac haftaya cnm ozmn farki anlarsin tepin tepincek bn yedi aylikken karnimi acip izliodum bi sag tarafa toplaniodu bi sol nasil bi mucizedr yarabbim
Benim acik sari beyaza yakn hatta cnm sen bana belirtilerini soyle tahminde buluniyim:) bide bebegin kac haftalikDemnden beri kız bebek anne adaylarına sordum idrar rengini son kez sana soruyorumm balımmm
Doktora sordum kesen saglam bse olmaz dedi cnm amin insallhh rabbim kimseye yasatmasn evlat acisini oturdgum evi bile degstrdim tasndm uzaklaraÇok üzüldümm cqnımm yaa inşallah bu bebeğini sağlıklı sıhatli alırsınız kucağınıza sakıncalı olmazmı kuzumm doğuma kadar sezeryan yerinde
Sefeatcm olucak cnm bnm o ya bitanem bnm vardr bi hayr aslnda cok ssnsliyim bana kundaktaki haliyle verlcek ve hep cocuk kalick ebediyen milyonlarca sene cennttki evmzde evlat hasreti ckmicez nesemiz olucak
Aynen öyle canım üzülme sakınUzulmuom kuzum Allahin takdiri kavuscaz ki zaten kimse bu dunyaya civi cakmadi ya
Ayy kiyamam kndne dkkat et uzan sirtustu ayaklarni yuksek tut. Biryere uzanma agir kaldrma cok dkkat et rabbim bagislasn sanaİnşallah o zamanlarıda görürüm canım çok korkuyorum düşük yapmaktan ilk bebeğimi 2 bucuk aylıkken düşürdüm 3 günde zar zor düşmüştü çok zor atlatmıştım o dönemi yavrumu bacaklarımın arasından kayıp giderken izledim sadece
İnşallahh olmaz bişycik canımm acını unutmak içinmi hemen istedinDoktora sordum kesen saglam bse olmaz dedi cnm amin insallhh rabbim kimseye yasatmasn evlat acisini oturdgum evi bile degstrdim tasndm uzaklara
Kader cnm cennt bahcelernde oynuodur smdi hz ibrahim ve esi sare bakio onlaraÖyle balımm herkese nasip. Olmaz benmde ksrdeşim ölmüş ama o ihmal den ters gelmiş ve götürmemiişler hastaneye
Amin canım inşallah hepimizinkiniAyy kiyamam kndne dkkat et uzan sirtustu ayaklarni yuksek tut. Biryere uzanma agir kaldrma cok dkkat et rabbim bagislasn sana
Hadi ya bunu bilmydm 6 ay olunca oldgnu ina bu ay tutar :)İlk ayda olmayan 6.ncı ayında olabliyomuş canm folik asit kullan iyi olur faydası var
11inci haftamızın içindeyiz balımm bnmkide çok su içdiğimde parlak sarı içmediğimde hafif sarı oluyo onun dışında göğüs uçlarm karardı daha çok göbeğimde dik aşağıya doğru yayvan değil yani aşırı derecede bi miğde bulantım da yok arada sırada oluyoBenim acik sari beyaza yakn hatta cnm sen bana belirtilerini soyle tahminde buluniyim:) bide bebegin kac haftalik
Evet cnm eve bos gldikİnşallahh olmaz bişycik canımm acını unutmak içinmi hemen istedin
Aynenn öylee balımm çok duygulandımm yaaaKader cnm cennt bahcelernde oynuodur smdi hz ibrahim ve esi sare bakio onlara
Hersey duzelck be cnm inaniyorum inaniyorum ki bizde bebislerimzi kucagimza alip gezmelere gdicezBişeyde diyemem ki canım kendini üzme lütfen bari devamlı bakma
Alcm cnm bende kullncm gece gece midem bulandi gec yazdm biraz kzlar k.bakmaynFolik asit kulln cnm smdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?