Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keşke canım yaa ama galiba ben hissettiğimi sanıyorum bilemedim görümcemin kızıda yeni doğum yaptı 18 haftalıkken bebeği hissetmeye başla ış öyşe demişti etkisinde kaldım heralde
Zaten hssetcn bikac haftaya cnm ozmn farki anlarsin tepin tepincek bn yedi aylikken karnimi acip izliodum bi sag tarafa toplaniodu bi sol nasil bi mucizedr yarabbim

Ilk goz agrim o silemem ki kuzum bebgim ona benzickmi merak edioz ilerde abisini gostrrm bu bebgimi olmz kiyamam bn ona silemem cnm
Bişeyde diyemem ki canım kendini üzme lütfen bari devamlı bakma

Başkası olsa aldırırdı kuzumm rabbim gönlüne göre versin inşallah seni cennetin kapısında bekliycek annesi duacın olacak inşallahh
Sefeatcm olucak cnm bnm o ya bitanem bnm vardr bi hayr aslnda cok ssnsliyim bana kundaktaki haliyle verlcek ve hep cocuk kalick ebediyen milyonlarca sene cennttki evmzde evlat hasreti ckmicez nesemiz olucak

Demnden beri kız bebek anne adaylarına sordum idrar rengini son kez sana soruyorumm balımmm

Zaten hssetcn bikac haftaya cnm ozmn farki anlarsin tepin tepincek bn yedi aylikken karnimi acip izliodum bi sag tarafa toplaniodu bi sol nasil bi mucizedr yarabbim
İnşallah o zamanlarıda görürüm canım çok korkuyorum düşük yapmaktan ilk bebeğimi 2 bucuk aylıkken düşürdüm 3 günde zar zor düşmüştü çok zor atlatmıştım o dönemi yavrumu bacaklarımın arasından kayıp giderken izledim sadece

Demnden beri kız bebek anne adaylarına sordum idrar rengini son kez sana soruyorumm balımmm
Benim acik sari beyaza yakn hatta cnm sen bana belirtilerini soyle tahminde buluniyim:) bide bebegin kac haftalik

Çok üzüldümm cqnımm yaa inşallah bu bebeğini sağlıklı sıhatli alırsınız kucağınıza sakıncalı olmazmı kuzumm doğuma kadar sezeryan yerinde
Doktora sordum kesen saglam bse olmaz dedi cnm amin insallhh rabbim kimseye yasatmasn evlat acisini oturdgum evi bile degstrdim tasndm uzaklara

Sefeatcm olucak cnm bnm o ya bitanem bnm vardr bi hayr aslnda cok ssnsliyim bana kundaktaki haliyle verlcek ve hep cocuk kalick ebediyen milyonlarca sene cennttki evmzde evlat hasreti ckmicez nesemiz olucak

Öyle balımm herkese nasip. Olmaz benmde ksrdeşim ölmüş ama o ihmal den ters gelmiş ve götürmemiişler hastaneye

Ayy kiyamam kndne dkkat et uzan sirtustu ayaklarni yuksek tut. Biryere uzanma agir kaldrma cok dkkat et rabbim bagislasn sana

Doktora sordum kesen saglam bse olmaz dedi cnm amin insallhh rabbim kimseye yasatmasn evlat acisini oturdgum evi bile degstrdim tasndm uzaklara
İnşallahh olmaz bişycik canımm acını unutmak içinmi hemen istedin

Benim acik sari beyaza yakn hatta cnm sen bana belirtilerini soyle tahminde buluniyim:) bide bebegin kac haftalik
11inci haftamızın içindeyiz balımm bnmkide çok su içdiğimde parlak sarı içmediğimde hafif sarı oluyo onun dışında göğüs uçlarm karardı daha çok göbeğimde dik aşağıya doğru yayvan değil yani aşırı derecede bi miğde bulantım da yok arada sırada oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…