- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
İickuzum senNapıyosunuz kızlar
Bnde iyiym kuzum erken uyumuşdum şiödi uyku kaçdıİickuzum sen
1.5 senelik evliyim canım bir dusugüm war 11 aydr olmadiTakma canım gercekten takınca olmuyo, bende 9 ay istedim 9. Ayda geldi yavrum o ay tamamen umursamamstm hastalığım gecmisti yine duzensizdir diye test yapmamıştım ablamın zoruyla yaptm bi baktm pozitif, Rabb'im tüm isteyene nasip etsin İnsaAllah sanada nasip etsin Allah'ım hayırlısıyla cok düşünme gelir bebegin İnsaAllah , sen ne kadardır istiyosn canm
Olur İnsaAllah canım Rabb'im hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin İnsaAllah1.5 senelik evliyim canım bir dusugüm war 11 aydr olmadi
Günaydın canım olmazsın İnsaAllah hamilesindir hakkında hayırlısıBugün adet günüm bi baktım heycanla olmmsm çok şükür dua edn bnm için inş hamiş olym
ben silikte olsa ikinci bir çizgi göremedim hassas gebelik testleri var onlardan alın onlarda adetten 6 gün öncesine kadar net sonuç veriyor üstelik silikte değil net koyu bir ikinci çizgi görünüyor.
Canım bende 6+2 de duyamamistim normal dedi doktorum bu cuma tekrar gidicem 8+5 olucaz inşallah duyarım sende içini ferah tut 6. Hafta erken olabilirmiş bir daha ki gittiğinde duyarsın :)Ohhh çok iyi canım umut oluyorsunuz bana çok teşekkür ediyorum cevabın için küçük bir Doğu ilçesindeyim bir tane doktor için 2 saat yol yapiyoruz karda buzda o da uyduruk bir özel hastane ne derse amin deyip dönüyoruz elimiz kolumuz bağlı o yüzden çok stres yapıyorum allah yardımcımız olsun umarım çok sağlıklı gebelikler geçirir kucağımiza sağ salim alırız bebislerimizi
Canım büyüyen beşikler var onlara baksana benim de yerim çok yok o yüzden öyle birşey baktım hoşuma gitti hem fazla yer kaplamiyor hem de büyüdükten sonra tek kişilik yatak olarak kullanılabiliyorBakcm kuzumm bqşka brşik modellerine de. Atarmm canmm eve gidince
Cephe güzel canım, yalıtım da varsa tercih edebilirsinYalitim.var cnm bina sifir cepheye obem verdgmzden güney, doğu ve batı cepheli bulduk 4.kat ama iste
Bugün 7+1 olduk doktor bugün için çağırdı kalp atmına bakalım yoksa kürtaj yaparız dedi ya henüz erken değilmi ne kurtaji burda 12.haftada bile yeni duyulan kalp gördük birdaha asla bu doktora gitmicem yarın memleketime gidip kendi doktoruma muayene olcam inşallah duyarız cnm bebeklerimizin minik kalpleriniCanım bende 6+2 de duyamamistim normal dedi doktorum bu cuma tekrar gidicem 8+5 olucaz inşallah duyarım sende içini ferah tut 6. Hafta erken olabilirmiş bir daha ki gittiğinde duyarsın :)
Merhaba canım, 2. çizgiyi bende göremedim, belki fotograftandır. Bence testi yeniden yap sen, her ihtimale karşıTopikte efektlestrdim belli hafiften can 2 günde beklicm öle yapiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?