Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben telefondan dizi izliyorum. bilgisayardan kk ya bakıyorum canım. sen nasılsın?

Memleketteyim cok giremiyorumm ben de canlar nasil gidiyoor :)

1.5 senelik evliyim canım bir dusugüm war 11 aydr olmadi

Kızlar test yaptim bi bakin silik cizgi warmi topik actim

Canım bende 6+2 de duyamamistim normal dedi doktorum bu cuma tekrar gidicem 8+5 olucaz inşallah duyarım sende içini ferah tut 6. Hafta erken olabilirmiş bir daha ki gittiğinde duyarsın :)

Bakcm kuzumm bqşka brşik modellerine de. Atarmm canmm eve gidince
Canım büyüyen beşikler var onlara baksana benim de yerim çok yok o yüzden öyle birşey baktım hoşuma gitti hem fazla yer kaplamiyor hem de büyüdükten sonra tek kişilik yatak olarak kullanılabiliyor

Canım bende 6+2 de duyamamistim normal dedi doktorum bu cuma tekrar gidicem 8+5 olucaz inşallah duyarım sende içini ferah tut 6. Hafta erken olabilirmiş bir daha ki gittiğinde duyarsın :)
Bugün 7+1 olduk doktor bugün için çağırdı kalp atmına bakalım yoksa kürtaj yaparız dedi ya henüz erken değilmi ne kurtaji burda 12.haftada bile yeni duyulan kalp gördük birdaha asla bu doktora gitmicem yarın memleketime gidip kendi doktoruma muayene olcam inşallah duyarız cnm bebeklerimizin minik kalplerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…