Merhaba canım, bencede doktorunu değiştir sen. Zaten genelde 7. haftadan sonra duyuluyor kalp atışları, hemen duyulmuyorsa da rahim duvarı falan kalın olabilir. Hemen alalım demesi saçma. İnş kısa sürede duyarsın bebeğinin kalp atışını.Bugün 7+1 olduk doktor bugün için çağırdı kalp atmına bakalım yoksa kürtaj yaparız dedi ya henüz erken değilmi ne kurtaji burda 12.haftada bile yeni duyulan kalp gördük birdaha asla bu doktora gitmicem yarın memleketime gidip kendi doktoruma muayene olcam inşallah duyarız cnm bebeklerimizin minik kalplerini
Ay inşallah canım çok stres yapıyorum bebeğim e stresten bişe olacak diye korkuyorumMerhaba canım, bencede doktorunu değiştir sen. İnş kısa sürede duyarsın bebeğinin kalp atışını.
Yapma canım yapma güzel şeyler düşün, sabret, dua et... Duyarsın inşallah bir dahaki muayenendeAy inşallah canım çok stres yapıyorum bebeğim e stresten bişe olacak diye korkuyorum
Bina yeni cnm yalitm da olck alt katinda var ama cephesi kuzeyCephe güzel canım, yalıtım da varsa tercih edebilirsin
Etrafındaki binalar yakın mı peki? Güneş alıyor mu? Bir de odalar büyükse, Kuzey cephe old. için biraz zor ısınabilir. En iyisi ara kat ama mesela ben 1. katta oturuyorum yalıtımımız güzel, yatak odası cocuk odası güney cepheye bakıyor, altımda otopark olmasına rağmen ısınıyor ama evim küçük. Onunda etkisi vardır.Bina yeni cnm yalitm da olck alt katinda var ama cephesi kuzey
Imkansizlik çok kötü bir şey Erzurum'un küçücük bir ilcesindeyim bütün imkanlar kısıtlı 7.haftada kürtaj dediler üstelik emin de değil ultrasondan bakıyor şurda bir hareketlenme var gibi de kesin kalp atımi değil diyerek kürtaj yapacak canlı bebeği canlı diyorum çünkü Hcg yükseliyor kanama yok allahım deli olacam bugün izin alacak esim yarın hemen apar topar memleketimize gidip orda derman Arıcaz allahın izniyleYapma canım yapma güzel şeyler düşün, sabret, dua et... Duyarsın inşallah bir dahaki muayenende
Yarin yapicm canm çizgi c çizgisine yakın biraz böle bi durumla karsilastinmi hiçMerhaba canım, 2. çizgiyi bende göremedim, belki fotograftandır. Bence testi yeniden yap sen, her ihtimale karşı
Canım yaa gerçekten zor... Allah yardımcın olsun. Eğer senin imkanın varsa, çalışmıyorsan bence memleketinde geçir hamileliğini, doğumunu. Böyle zor olur bilmediğin yer, yardımcı olacak kimse yok...Imkansizlik çok kötü bir şey Erzurum'un küçücük bir ilcesindeyim bütün imkanlar kısıtlı 7.haftada kürtaj dediler üstelik emin de değil ultrasondan bakıyor şurda bir hareketlenme var gibi de kesin kalp atımi değil diyerek kürtaj yapacak canlı bebeği canlı diyorum çünkü Hcg yükseliyor kanama yok allahım deli olacam bugün izin alacak esim yarın hemen apar topar memleketimize gidip orda derman Arıcaz allahın izniyle
2+1 cnm ev 90-100 m2Etrafındaki binalar yakın mı peki? Güneş alıyor mu? Bir de odalar büyükse, Kuzey cephe old. için biraz zor ısınabilir. En iyisi ara kat ama mesela ben 1. katta oturuyorum yalıtımımız güzel, yatak odası cocuk odası güney cepheye bakıyor, altımda otopark olmasına rağmen ısınıyor ama evim küçük. Onunda etkisi vardır.
Canım ben ilk test yaptıgımda 4 haftalık gebeymişim daha, çok silikti çizgi emin olamamıştım. Adetimde gecikti bu esnada. Ben 1 hafta da 3 gün arayla 2 test daha yaptım gittikce belirginleşti test. Daha çok yeniyse ondan da görünmüyor olabilir. Adetin gecikti mi?Yarin yapicm canm çizgi c çizgisine yakın biraz böle bi durumla karsilastinmi hiç
Benim evde 90 m2 canım. O zaman ısınır herhalde yaa eğer fiyatı falan cok uygun denk geldiyse kaçırmayın. Isı yalıtım cok fark ediyor çünkü. Isınır büyük ihtimalle.2+1 cnm ev 90-100 m2
Sağol cnm allah razı olsun gerçekten çok zor oluyor bir gidelim bakalım duruma göre bakacaz artikCanım yaa gerçekten zor... Allah yardımcın olsun. Eğer senin imkanın varsa, çalışmıyorsan bence memleketinde geçir hamileliğini, doğumunu. Böyle zor olur bilmediğin yer, yardımcı olacak kimse yok...
İnşallah duyarız canım ama evet 10. Haftaya kadar bekleyin kalp atışı için diyorlar kürtaj için çok erken ciddenBugün 7+1 olduk doktor bugün için çağırdı kalp atmına bakalım yoksa kürtaj yaparız dedi ya henüz erken değilmi ne kurtaji burda 12.haftada bile yeni duyulan kalp gördük birdaha asla bu doktora gitmicem yarın memleketime gidip kendi doktoruma muayene olcam inşallah duyarız cnm bebeklerimizin minik kalplerini
Aynen canım o yüzden yarın memlekete gidecez doktor icinİnşallah duyarız canım ama evet 10. Haftaya kadar bekleyin kalp atışı için diyorlar kürtaj için çok erken cidden
Can bu çizgi belli oluyor ama şeyden emin değilim hani iki çizgi arasında uzaklık war ya bu ilk çizgiye yakinCanım ben ilk test yaptıgımda 4 haftalık gebeymişim daha, çok silikti çizgi emin olamamıştım. Adetimde gecikti bu esnada. Ben 1 hafta da 3 gün arayla 2 test daha yaptım gittikce belirginleşti test. Daha çok yeniyse ondan da görünmüyor olabilir. Adetin gecikti mi?
Canım genelde C'ydi herhalde orda cıkar cizgi. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi bilemiyorum kiCan bu çizgi belli oluyor ama şeyden emin değilim hani iki çizgi arasında uzaklık war ya bu ilk çizgiye yakin
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :)Aynen canım o yüzden yarın memlekete gidecez doktor icin
TM kuzummm :))Canım genelde C'ydi herhalde orda cıkar cizgi. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi bilemiyorum kisen tekrarla o testi
TM kuzummm :))
Inşallah canım Sağol güzel dileklerin içinİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?