Canim bence başka bir doktora git ve söyle bakalım o ne diyecek bebeğin gelişimi önemli yani ihmal etme derim benimki de Sata göre 2 hafta geriden geliyor geç döllenme sanırım ama kafa geriliği nedir anlamadimarkadaslar bi sorum var bugun konrole gittim normalde 18+5 gunluk hamileyim 2 hafta once gittigimde doktor 3 4 gun kafasi geriden gelio dedi bugun de 1 hafta dio sorun varmi dedim sorun yok dedi kafama takildi pek bisey anlamdim boyle hamilelginde bu tur seyler yasayanlar yada duyanlar varmi yani 2 hafta once 3 gun geride dedi bugun 1 hfta dedi geriyemi gidio kafa gelisimi acaba beslenmeyelemi alakali dedim bu donemde beslenmenin etkisi olmaz dedi pek bisey anlamdim icim icimi yedi sizce bir problem varmidir
tatlim bas cevresini olcuyo dioki sen adet tarihini dogrumu soyledin dio ben tedabiyle asilamyla hamile kaldim bide ozeldeki doktoruma gidicem bakalim o ne dicekCanim bence başka bir doktora git ve söyle bakalım o ne diyecek bebeğin gelişimi önemli yani ihmal etme derim benimki de Sata göre 2 hafta geriden geliyor geç döllenme sanırım ama kafa geriliği nedir anlamadim
onun disnda kollarina bacaklarina ellerine genital bolgesine hep bakio evt olmusmus hersey guzel flan diyo bi tek basini olcerken oyle dioCanim bence başka bir doktora git ve söyle bakalım o ne diyecek bebeğin gelişimi önemli yani ihmal etme derim benimki de Sata göre 2 hafta geriden geliyor geç döllenme sanırım ama kafa geriliği nedir anlamadim
Canim mutlaka başka doktora da görün icin rahat etsin bence hicbirseyi yok bebegininonun disnda kollarina bacaklarina ellerine genital bolgesine hep bakio evt olmusmus hersey guzel flan diyo bi tek basini olcerken oyle dio
ins yoktur canim skldı korkutuyolar insani ya özele gidiyim bu hafta alabilirsem siraCanim mutlaka başka doktora da görün icin rahat etsin bence hicbirseyi yok bebeginin
Biraz kirginliklar oldu bende artik yazmak istemedim oraya buraya geldimUmya cnm ya kac gundr sorcm unutuom eski topikle bıse mi oldu ordan bzi listeden ckarms masalım sorun mu vardı
Cok sagol canimin iciiCanım benim çok dikkat et sürekli ama sürekli mola ver tamam mi ,Allaha emanet olsun insallah
Kuzumm bekle sen biraz dahaa bende negatiflestirdim var sanki amaa beklee sabret 2 gun dahaTopikte efektlestrdim belli hafiften can 2 günde beklicm öle yapiym
Hayırlı uğurlu olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnsaAllahhanımlar merhabalar bende boyle bi topiğe yazıyor olduğum içinn çokkk mutluyum 24ayın sonunda Rabbim bzimde yüzümüzü güldürdü şükürler olsun. 5 haftalık hamileyim. bni de ekler misiniz. 03.10,2017 gibi görünüyo asağı yukarı tarih :)ltfen beni de ekleyinnn.. benmle de eşsiz bilgilerinizi paylaşın lütfen olur mu::)
aaaammmiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım benmmmmm. rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. isteyen herkese de bu muhteşem duyguyu nasip etsin inşallak. eşsiz bi duyguymuşHayırlı uğurlu olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnsaAllah
Amiin İnsaAllah canım beniim hep dualarımızdalar İnsaAllah,aaaammmiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım benmmmmm. rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. isteyen herkese de bu muhteşem duyguyu nasip etsin inşallak. eşsiz bi duyguymuş
İçin rahat etmediyse baişka bir doktora daha görün derim. Benim gebeliğimin başından beri bebek 3 gün ileriden gidiyor gelişim olarak. Bu da sorun teşkil etmiyor. O yüzden sana tavsiyem başka bir doktora görün. Tek bir doktorla yetinme bu durumda.arkadaslar bi sorum var bugun konrole gittim normalde 18+5 gunluk hamileyim 2 hafta once gittigimde doktor 3 4 gun kafasi geriden gelio dedi bugun de 1 hafta dio sorun varmi dedim sorun yok dedi kafama takildi pek bisey anlamdim boyle hamilelginde bu tur seyler yasayanlar yada duyanlar varmi yani 2 hafta once 3 gun geride dedi bugun 1 hfta dedi geriyemi gidio kafa gelisimi acaba beslenmeyelemi alakali dedim bu donemde beslenmenin etkisi olmaz dedi pek bisey anlamdim icim icimi yedi sizce bir problem varmidir
halsiziliğim ve uyku çökmesi nadir oluyor ama batmalarım çok fazla ve bide tam kusacakmışım gibi oluyo kursağıma geliyoAmiin İnsaAllah canım beniim hep dualarımızdalar İnsaAllah,
Belirtilerin neler kuzum gerci cok olmaz suan daha kucuk ama halsizlik vs varmı
Merhaba, hayırlı olsunhanımlar merhabalar bende boyle bi topiğe yazıyor olduğum içinn çokkk mutluyum 24ayın sonunda Rabbim bzimde yüzümüzü güldürdü şükürler olsun. 5 haftalık hamileyim. bni de ekler misiniz. 03.10,2017 gibi görünüyo asağı yukarı tarih :)ltfen beni de ekleyinnn.. benmle de eşsiz bilgilerinizi paylaşın lütfen olur mu::)
Başın ağrırsa parol içersin, geçerhalsiziliğim ve uyku çökmesi nadir oluyor ama batmalarım çok fazla ve bide tam kusacakmışım gibi oluyo kursağıma geliyo
geri dönüyor.çok fazla koku duymaya başladım. inşallah baş ağrılarım tutmaz onun için çok korkuyorum ya
Bulantın baya erken başlamış bende 8 haftalık hamileyim gecen hafta basladı bulatı kusma, İnsaAllah cok sürmez, bas agrısıda olmaz İnsaAllah canm bende ara ara oluyo ama sık değil elhamdülillah sende yasamazsn İnsaAllah, Rabbim rahat bi gebelik geçirmeyi nasip etsin İnsaAllahhalsiziliğim ve uyku çökmesi nadir oluyor ama batmalarım çok fazla ve bide tam kusacakmışım gibi oluyo kursağıma geliyo
geri dönüyor.çok fazla koku duymaya başladım. inşallah baş ağrılarım tutmaz onun için çok korkuyorum ya
ya ben ondan korkuyorum işte asla parol fayda etmiyo banaBaşın ağrırsa parol içersin, geçer
Anladımmm o zaman yapcak bi şey yok. İnşallah ağrımaz başın, ne diyimya ben ondan korkuyorum işte asla parol fayda etmiyo banageçirmiyor nankör ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?