Onmli dgl cnm :)Alcm cnm bende kullncm gece gece midem bulandi gec yazdm biraz kzlar k.bakmayn
Sana bi yazi atam onu oku da bak hungur hungur oluo insanAynenn öylee balımm çok duygulandımm yaaa
İnşallah hayatımm aklına kötü getirme gelişimi. İçin enbiya suresini oku sürekli ve okuyablirsen bi defada 7 kere oku allahn izniyle hiç bişy olmaz benmde aşim tarafnda ümmü sübyan varmş kayınvaldemde dua yazdırdı bende onu takıyormEvet cnm eve bos gldikevlat hasreti sardi bizi esmnde bnmde pskoljmz bozuldu ilac olsun dedik bu yavrumuz birakmaz insalh bizi
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sina-girer-ve-annesine-bunlari-soyler.672359/İnşallah hayatımm aklına kötü getirme gelişimi. İçin enbiya suresini oku sürekli ve okuyablirsen bi defada 7 kere oku allahn izniyle hiç bişy olmaz benmde aşim tarafnda ümmü sübyan varmş kayınvaldemde dua yazdırdı bende onu takıyorm
İnşallahhh vardır kuzumm bat ne zamanHadi ya bunu bilmydm 6 ay olunca oldgnu ina bu ay tutar :)
9 subat cnm dhaa var reglme :)İnşallahhh vardır kuzumm bat ne zaman
Cok saol cnm okucam hemenİnşallahhh vardır kuzumm bat ne zaman
Bnm gobegm 16. Haftaya kadar hic yktu gobus icin erken de mide bulantisi kiz bebekte olurmus bnm gogsumde hala kararma yok bebisini 3 haftaya ogrenirsin ins cnm bnmki gibi arsizsa hic meraklanmana firsat kalmaz. Bn 11 haftalikken cok tatli yiyodum bna herkes erkek diyodu bn kiz istedigimdn inanmiodum ama insanlarin dedigi cikiyo bizden iyi gozlemliyolar:)11inci haftamızın içindeyiz balımm bnmkide çok su içdiğimde parlak sarı içmediğimde hafif sarı oluyo onun dışında göğüs uçlarm karardı daha çok göbeğimde dik aşağıya doğru yayvan değil yani aşırı derecede bi miğde bulantım da yok arada sırada oluyo
Ben kiza kaptirip kendimi pembis kiyafetler aldim ruyamda kiz bebek gorup aldandim insanlari umursamadim sakin hislerinin kurbani olma Rabbim affetsin beni duydugumda agladim nie kiz degil diye sonra cok pisman oldum rabbim vermis de ben nasil begenmem diye ins en hayirlisini verir rabbim11inci haftamızın içindeyiz balımm bnmkide çok su içdiğimde parlak sarı içmediğimde hafif sarı oluyo onun dışında göğüs uçlarm karardı daha çok göbeğimde dik aşağıya doğru yayvan değil yani aşırı derecede bi miğde bulantım da yok arada sırada oluyo
Bnm gobegm 16. Haftaya kadar hic yktu gobus icin erken de mide bulantisi kiz bebekte olurmus bnm gogsumde hala kararma yok bebisini 3 haftaya ogrenirsin ins cnm bnmki gibi arsizsa hic meraklanmana firsat kalmaz. Bn 11 haftalikken cok tatli yiyodum bna herkes erkek diyodu bn kiz istedigimdn inanmiodum ama insanlarin dedigi cikiyo bizden iyi gozlemliyolar:)
Ben kiza kaptirip kendimi pembis kiyafetler aldim ruyamda kiz bebek gorup aldandim insanlari umursamadim sakin hislerinin kurbani olma Rabbim affetsin beni duydugumda agladim nie kiz degil diye sonra cok pisman oldum rabbim vermis de ben nasil begenmem diye ins en hayirlisini verir rabbim
Ben hamileliğimde hiç tatlı istemedi canım hep ekşi yedim turşu yedim ekşi elma yedim yaz meyveleri istedi canım ama içimede hep kız doğuyodu herkes erkek çocuğun olcak diyodu kızım olucakmış tatlı ekşi olayı doğru heralde 3 ay bitene kadar hiç bulantım olmadı 3 ay biter bitmez bulantılarım başladıBnm gobegm 16. Haftaya kadar hic yktu gobus icin erken de mide bulantisi kiz bebekte olurmus bnm gogsumde hala kararma yok bebisini 3 haftaya ogrenirsin ins cnm bnmki gibi arsizsa hic meraklanmana firsat kalmaz. Bn 11 haftalikken cok tatli yiyodum bna herkes erkek diyodu bn kiz istedigimdn inanmiodum ama insanlarin dedigi cikiyo bizden iyi gozlemliyolar:)
İnşallah alırısn güzl haberi balımm seviniriz hep birlikte9 subat cnm dhaa var reglme :)
Ben hamileliğimde hiç tatlı istemedi canım hep ekşi yedim turşu yedim ekşi elma yedim yaz meyveleri istedi canım ama içimede hep kız doğuyodu herkes erkek çocuğun olcak diyodu kızım olucakmış tatlı ekşi olayı doğru heralde 3 ay bitene kadar hiç bulantım olmadı 3 ay biter bitmez bulantılarım başladı
Aynen canımHayırlısı olsun inşallahh canımm nasip kısmet
Amin cnm ins hepinize iyi geceler canlar saat baya gec oldu :)İnşallah alırısn güzl haberi balımm seviniriz hep birlikte
İyi geceleer kuzumAmin cnm ins hepinize iyi geceler canlar saat baya gec oldu :)
Tatli eksiye bende inanmiyodum ama bende tuttu ki cinsiyetini ogrendim dedigimde direk herkes erkek dimi dedi.Ben hamileliğimde hiç tatlı istemedi canım hep ekşi yedim turşu yedim ekşi elma yedim yaz meyveleri istedi canım ama içimede hep kız doğuyodu herkes erkek çocuğun olcak diyodu kızım olucakmış tatlı ekşi olayı doğru heralde 3 ay bitene kadar hiç bulantım olmadı 3 ay biter bitmez bulantılarım başladı
Cok guzel bi yazi cnm bilara okursunsweet balımm duygulandmm hepisni okuyamadmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?