Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hasar çok büyük kuzum arabanın yarısı yok nerdeyse ama yüzde yüz kusurlu karşı taraf şirket ödeyecekmiş hepsini
İyi barii kuzumm bizde sigorta falnda yokdu o an çok zor atlattık halada sıkıntısı var arabann cana geleceğine mala gelsin yine komyon üzerinize falnmı sürdü nasl oldu genellikle sollama yapıyo hayvan herfler üstelk hızlıyken çok korkutucu ya çok korkuym ben onlardan (

Aynen kuzum canımıza bişey olmadı çok şükür ama insan öfkeyi atamıyo içinden nasıl oldu çok anlamadım aslında canım sanırım ters yola girmiş geri dönmüş dönüş olmayan yerden birden karşımıza çıktı ters istikamette allah razı olsun eşimden bi anlık refleksle kurtardı bizi yoksa altında ezilirdik hepimiz

Allah korusunn kuzum manyak herif koca komyonla tövbe tövbe allah ıslah etsn

Hasar çok büyük kuzum arabanın yarısı yok nerdeyse ama yüzde yüz kusurlu karşı taraf şirket ödeyecekmiş hepsini
Kiz okadar yorgunumki hic yazamadim bugun sadececokuyorum ama senii goruncede yazamadan edemedim cok uzuldum resmen canimin ici benim rabbim aileni sana bagislamis werilmis sadakan varmis ay yuregime indi rabbim cok buyuk meleginde seninle cok gecmis olsun kuzum bnm

İyi kuzumm rabbm korumuş meleğini oğlnda çok korkmuştur
Çok şükür canım oğlum yanımızda değildi şükürler olsun iyiki yoktu ananen hasta onun yanına gittiler demiş halası söylememiş ben kendime gelince babası gitti yanına anlattı durumu sonra onuda alıp yanıma geldi kuzum saatlerce yanımda yattı ağlayarak Rabbim hiçbir yavruyu anne babasından hiçbir anne babayıda evlatlarından ayırmasın inşallah

Canım benim allah razı olsun şükürler olsun rabbime binlerce şükür çok büyük bir şey atlattık allahım kimseye yaşatmasın inşallah

Amiinn kuzumm allah korusunn atlamazdı çocuk allahtan yanınızda yokmuş sizde keşke yaşamamış olsaydınız o durumu ama inşallah rabbm göstermezz bidaha öyle bişy

Kız yorgunsunda niye uyumuyon yat uyusana bide okuyomda yazmıyom diyo utanmaaaazzz min123

Amiinn kuzumm allah korusunn atlamazdı çocuk allahtan yanınızda yokmuş sizde keşke yaşamamış olsaydınız o durumu ama inşallah rabbm göstermezz bidaha öyle bişy
Aynen kuzum bizde en çok ona şükrettik ya yanımızda olsa allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi Rabbim beterinden korusun inşallah bidaha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…