Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecmedi 1 günüm war kuzumm
Oo daha çok minik yavrum o zaman hiç acele etme canım bikaç gün bekle öyle git doktora direk keseyi gör inşallah bende kanda hiç baktırmadım idrarda çıktı bikaç gün sonra gittim kese göründü seninde öyle olur inşallah mümkün olduğunca rahat ol stres yapma folik asit haricinde bişey kullanma meleğin sıkı sıkı tutunsun inşallah

İnşallah canım kendi derdimden sizi çok soramadım kusuruma bakma nolur senin nasıl gidiyor haftaya senin kontrol dimi
Olsun kuzumm ne demek ben sabredemedm gittim geçen hafta çarşamba günü 2 hafta sonra tekrar gidcm cinsiyt için doktr 5 hafta snra dedi ama dayanamıyorm sen ne zamn gdcn

Olsun kuzumm ne demek ben sabredemedm gittim geçen hafta çarşamba günü 2 hafta sonra tekrar gidcm cinsiyt için doktr 5 hafta snra dedi ama dayanamıyorm sen ne zamn gdcn
Ciddimisin canım ne dedi doktor nasılmış minik meleğin büyümüştür varmı resim cinsiyet için niye beş hafta dedi ki 14 16 haftada görünüyomuş benim hastanede devamlı kontrol oldu ama sadece genel durum bakıldı bi kez kalp atışlarıni dinledik çıkmadan resim falan yok cinsiyeti aklımıza gelmedi hiç ama 22 sinde kendi doktoruma gidicem o zaman belli olur büyük ihtimal inşallah Rabbim eşimin gönlüne göre versin hastanedeyken hep kızım kızım diye sevdi bahsetti

Ne güzell inşallah kuzumm gönlüne göre versn rabbm. Dktr cinsiytden hiç bhsetmedi kuzum o detaylı usg içim 5 hafta snra gel dedi resmimizde var teyzesiii bakk

Eklentiler

• IMG_20170201_101255.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 21
İnsallh kuzum kimyasalım war bitane onda geç gitmiştim bunda gitmek istiyorm kuzumm

Ne güzell inşallah kuzumm gönlüne göre versn rabbm. Dktr cinsiytden hiç bhsetmedi kuzum o detaylı usg içim 5 hafta snra gel dedi resmimizde var teyzesiii bakk
Oyyyy kurban olurum yaradana yavrum poz vermiş resmen yüzünü dönmüş annesi çok güzel yaa Rabbim size bağışlasın nazarlardan korusun miniği harika görünüyor gerçekten resmen mutluluk doldu içime bin şükür allaha Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah maşallah maşallah sübhanallah sen koru yarabbim

Erken gitmen bişy değiştirmezki kuzumm strese girersn boşa tahlile gitmen yeterli bence tabi sen bilirsin
Bakayım kuzu eşime de söyledim ya kesinlessin bakıyım sevincimiz tam olsun kuzu bnm idrarim çok geliyo akşamdan beri kaç sefer girdim durmadan sıkışıyorm

Allah razı olsun teyzesi güzel dileklern için darısı senn yavruna inşallahh aynen poz bermiş kerata gördünmü kuzum bacak arasnda ki çıkıntıyı kızmı erkek mi bilemedim bana kız gibi geldi erkek olanınki hafif aşağı eğimli olurmuş

Bakayım kuzu eşime de söyledim ya kesinlessin bakıyım sevincimiz tam olsun kuzu bnm idrarim çok geliyo akşamdan beri kaç sefer girdim durmadan sıkışıyorm
Hamişsinde o yüzden balımmm ayy ne gzll ilerleyen dönemlerde azalıyo o durum bnmki azaldı ama gece çok kötü oluyo bu sıralar

İnsallh kuzum kimyasalım war bitane onda geç gitmiştim bunda gitmek istiyorm kuzumm
Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlı yazılar yazsın inşallah erken yada geç gitmen bişey değiştirmez nasibinde varsa her şekilde seninle olacaktır inşallah ama erken gidersen daha fazla stres olabilirsin kese görünene kadar yinede sen bilirsin canım neye karar verirsen ver sakin kalmaya özen göster

Aaa bende 22 sinde gidecm kuzumm Zuzumm00 ikimzde öğreniriz inşallah
Ne güzell denk gelmiş kuzum inşallah öğreniriz ikimizde ama seninki bana paşa gibi geldi pekbi keyfine düşkün sere serpe yatıyo sanki oğlumda böyle poz verirdi onun için bana küçük prens gibi geldi Rabbim gönlüne göre versin ne olursa olsun hayırlı sağlıklı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…