İnşallahh kuzumm inşallahhAynen kuzum bizde en çok ona şükrettik ya yanımızda olsa allah korusun daha kötü şeyler olabilirdiRabbim beterinden korusun inşallah bidaha yaşatmasın
Oo daha çok minik yavrum o zaman hiç acele etme canım bikaç gün bekle öyle git doktora direk keseyi gör inşallah bende kanda hiç baktırmadım idrarda çıktı bikaç gün sonra gittim kese göründü seninde öyle olur inşallah mümkün olduğunca rahat ol stres yapma folik asit haricinde bişey kullanma meleğin sıkı sıkı tutunsun inşallahGecmedi 1 günüm war kuzumm
İnşallah canım kendi derdimden sizi çok soramadım kusuruma bakma nolur senin nasıl gidiyor haftaya senin kontrol dimiİnşallahh kuzumm inşallahh
Olsun kuzumm ne demek ben sabredemedm gittim geçen hafta çarşamba günü 2 hafta sonra tekrar gidcm cinsiyt için doktr 5 hafta snra dedi ama dayanamıyorm sen ne zamn gdcnİnşallah canım kendi derdimden sizi çok soramadım kusuruma bakma nolur senin nasıl gidiyor haftaya senin kontrol dimi
Ciddimisin canım ne dedi doktor nasılmış minik meleğin büyümüştür varmı resim cinsiyet için niye beş hafta dedi ki 14 16 haftada görünüyomuş benim hastanede devamlı kontrol oldu ama sadece genel durum bakıldı bi kez kalp atışlarıni dinledik çıkmadan resim falan yok cinsiyeti aklımıza gelmedi hiç ama 22 sinde kendi doktoruma gidicem o zaman belli olur büyük ihtimal inşallah Rabbim eşimin gönlüne göre versin hastanedeyken hep kızım kızım diye sevdi bahsettiOlsun kuzumm ne demek ben sabredemedm gittim geçen hafta çarşamba günü 2 hafta sonra tekrar gidcm cinsiyt için doktr 5 hafta snra dedi ama dayanamıyorm sen ne zamn gdcn
Ciddimisin canım ne dedi doktor nasılmış minik meleğin büyümüştür varmı resim cinsiyet için niye beş hafta dedi ki 14 16 haftada görünüyomuş benim hastanede devamlı kontrol oldu ama sadece genel durum bakıldı bi kez kalp atışlarıni dinledik çıkmadan resim falan yok cinsiyeti aklımıza gelmedi hiç ama 22 sinde kendi doktoruma gidicem o zaman belli olur büyük ihtimal inşallah Rabbim eşimin gönlüne göre versin hastanedeyken hep kızım kızım diye sevdi bahsetti
İnsallh kuzum kimyasalım war bitane onda geç gitmiştim bunda gitmek istiyorm kuzummOo daha çok minik yavrum o zaman hiç acele etme canım bikaç gün bekle öyle git doktora direk keseyi gör inşallah bende kanda hiç baktırmadım idrarda çıktı bikaç gün sonra gittim kese göründü seninde öyle olur inşallah mümkün olduğunca rahat ol stres yapma folik asit haricinde bişey kullanma meleğin sıkı sıkı tutunsun inşallah
Erken gitmen bişy değiştirmezki kuzumm strese girersn boşa tahlile gitmen yeterli bence tabi sen bilirsinİnsallh kuzum kimyasalım war bitane onda geç gitmiştim bunda gitmek istiyorm kuzumm
Oyyyy kurban olurum yaradana yavrum poz vermiş resmen yüzünü dönmüş annesiNe güzell inşallah kuzumm gönlüne göre versn rabbm. Dktr cinsiytden hiç bhsetmedi kuzum o detaylı usg içim 5 hafta snra gel dedi resmimizde var teyzesiii bakk
Bakayım kuzu eşime de söyledim ya kesinlessin bakıyım sevincimiz tam olsun kuzu bnm idrarim çok geliyo akşamdan beri kaç sefer girdim durmadan sıkışıyormErken gitmen bişy değiştirmezki kuzumm strese girersn boşa tahlile gitmen yeterli bence tabi sen bilirsin
Oyyyy kurban olurum yaradana yavrum poz vermiş resmen yüzünü dönmüş annesiçok güzel yaa Rabbim size bağışlasın nazarlardan korusun miniği harika görünüyor gerçekten resmen mutluluk doldu içime bin şükür allaha Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah maşallah maşallah sübhanallah sen koru yarabbim
Hamişsinde o yüzden balımmm ayy ne gzll ilerleyen dönemlerde azalıyo o durum bnmki azaldı ama gece çok kötü oluyo bu sıralarBakayım kuzu eşime de söyledim ya kesinlessin bakıyım sevincimiz tam olsun kuzu bnm idrarim çok geliyo akşamdan beri kaç sefer girdim durmadan sıkışıyorm
Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlı yazılar yazsın inşallah erken yada geç gitmen bişey değiştirmez nasibinde varsa her şekilde seninle olacaktır inşallah ama erken gidersen daha fazla stres olabilirsin kese görünene kadar yinede sen bilirsin canım neye karar verirsen ver sakin kalmaya özen gösterİnsallh kuzum kimyasalım war bitane onda geç gitmiştim bunda gitmek istiyorm kuzumm
Belirtidr dimi hamisim Yaniii ☺☺Hamişsinde o yüzden balımmm ayy ne gzll ilerleyen dönemlerde azalıyo o durum bnmki azaldı ama gece çok kötü oluyo bu sıralar
Aynen hayatımm yoksa testde niye. Çizgi çıksınBelirtidr dimi hamisim Yaniii ☺☺
Ne güzell denk gelmiş kuzum inşallah öğreniriz ikimizde ama seninki bana paşa gibi geldi pekbi keyfine düşkün sere serpe yatıyo sanki oğlumda böyle poz verirdi onun için bana küçük prens gibi geldi Rabbim gönlüne göre versin ne olursa olsun hayırlı sağlıklı olsun inşallahAaa bende 22 sinde gidecm kuzummZuzumm00 ikimzde öğreniriz inşallah
İnanamıyorum yaaa neşe kuzu Bn yatiyim sabh erkn kalkiyim iyi gecelerrrrAynen hayatımm yoksa testde niye. Çizgi çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?