Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah hayatımmm dünde biraz sancm vardı önmli bişy değilmiş çok şükür acile gittim hareketnden kalp atımına bakamadı doktr zorla baktı sanki bi ara poposunu gösterdi gibi oldu ama acilde ki cihaz iyi değildi net göremedm ki varmı oğluşunun o halleri annesi varsa atsana :))

9 haftalıkkende yüzü dönükdü kuzumun teyzesii bizle barışık yaşıyoo Zuzumm00
Yerim ben onu yaa bak işte paşa bu paşa benim oğlumda böyle pozlar verirdi hep ama kızda öyle değil o ya ters yada kendini kapatıp duruyo terbiyeli oluyorlar yani bende öyleydi en azından

Kuzumm sende de oluyomu benm saçlarm banyodan snra 3 gün geçince yağlanırdı normalde şimdi kup kuru kalıyo Zuzumm00

Yerim ben onu yaa bak işte paşa bu paşa benim oğlumda böyle pozlar verirdi hep ama kızda öyle değil o ya ters yada kendini kapatıp duruyo terbiyeli oluyorlar yani bende öyleydi en azından
Aynen kuzum doğru kız hep öyle olurmuş pek hareketli olmazmı hep arkası dönük arkdasım bu yüzden doğuma yakın öğrendi kızı olacağını. Sennki şimdi nasl kuzum göstermiyomu yüzünü pek

Biz henüz yüzünü göremedik meleğimin pekbi nazlı hastaneden çıkmadan son kontrolde doktor uğraştı görmek için ama yok göstermedi yan profil sadece

Bgn banyo yaptm kasıklarm ağrımaya başladı kuzum üşütüyorm galiba

Biz henüz yüzünü göremedik meleğimin pekbi nazlı hastaneden çıkmadan son kontrolde doktor uğraştı görmek için ama yok göstermedi yan profil sadece
Tüühh resm olsaymış keşkee kız inşallah annesii

Ben hergün duş alsam ölürüm herlde kuzumm hasta oluyorm hemen
Annem kuzum hep annemin yüzünden çocukluğumuzdan öyle alıştırdı bizi dışardan gelir gelmez hemen yıkardı bizi öyle otururduk bi gece kuru yattığımı bilmem

Annem kuzum hep annemin yüzünden çocukluğumuzdan öyle alıştırdı bizi dışardan gelir gelmez hemen yıkardı bizi öyle otururduk bi gece kuru yattığımı bilmem
Ohh ne güzl maşallah annemde bizi hasta olmayalım diye haftada bir oda akşamlrı hiçde dışarı çıkarmazdı kat kat da giydirirdi şimdi duş alıp dışarı çıksam hemen hapşırmaya başlarm yaz kış farketmiyo

Tüühh resm olsaymış keşkee kız inşallah annesii
Sorma canım ya eve gelince aklımıza geldi son baktığında resim isteseydim diye ama geçti 22sini beklicez çare yok inşallah bu sefer gösterir eşimde hep kızım kızım diye seviyo inşallah öyle olur

Sorma canım ya eve gelince aklımıza geldi son baktığında resim isteseydim diye ama geçti 22sini beklicez çare yok inşallah bu sefer gösterir eşimde hep kızım kızım diye seviyo inşallah öyle olur
İnşallahh kuzumm bende kızım diyorm son günlerde eşimde hep oğlum diyo bakıp görecz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…