Arada kuzum 3 aydr smdi içtim bitane de ilaç bittiFolik asit kullanıyosn dmi kuzumEsr02
Ne güzell denk gelmiş kuzum inşallah öğreniriz ikimizde ama seninki bana paşa gibi geldi pekbi keyfine düşkün sere serpe yatıyo sanki oğlumda böyle poz verirdi onun için bana küçük prens gibi geldi Rabbim gönlüne göre versin ne olursa olsun hayırlı sağlıklı olsun inşallah
İyi geceler canm dkkat et allaha emanet olİnanamıyorum yaaa neşe kuzu Bn yatiyim sabh erkn kalkiyim iyi gecelerrrr
Al hemen yarn devam et kuzum tutunmasnda çok yardmcı çünkü düşüğüde engelliyoArada kuzum 3 aydr smdi içtim bitane de ilaç bitti
Yerim ben onu yaa bak işte paşa bu paşa
İyi geceler canım rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahİnanamıyorum yaaa neşe kuzu Bn yatiyim sabh erkn kalkiyim iyi gecelerrrr
Aynen kuzum doğru kız hep öyle olurmuş pek hareketli olmazmı hep arkası dönük arkdasım bu yüzden doğuma yakın öğrendi kızı olacağını. Sennki şimdi nasl kuzum göstermiyomu yüzünü pekYerim ben onu yaa bak işte paşa bu paşabenim oğlumda böyle pozlar verirdi hep ama kızda öyle değil o ya ters yada kendini kapatıp duruyo terbiyeli oluyorlar yani bende öyleydi en azından
Kuzum ben duş almadan yatamam hiç o yüzden fark anlayamıyorum :) kurumadan ıslanıyor saçlarımKuzumm sende de oluyomu benm saçlarm banyodan snra 3 gün geçince yağlanırdı normalde şimdi kup kuru kalıyoZuzumm00
Ben hergün duş alsam ölürüm herlde kuzumm hasta oluyorm hemenKuzum ben duş almadan yatamam hiç o yüzden fark anlayamıyorum :) kurumadan ıslanıyor saçlarım
Biz henüz yüzünü göremedik meleğimin pekbi nazlıAynen kuzum doğru kız hep öyle olurmuş pek hareketli olmazmı hep arkası dönük arkdasım bu yüzden doğuma yakın öğrendi kızı olacağını. Sennki şimdi nasl kuzum göstermiyomu yüzünü pek
Tüühh resm olsaymış keşkee kız inşallah annesiiBiz henüz yüzünü göremedik meleğimin pekbi nazlıhastaneden çıkmadan son kontrolde doktor uğraştı görmek için ama yok göstermedi yan profil sadece
Annem kuzum hep annemin yüzünden çocukluğumuzdan öyle alıştırdı bizi dışardan gelir gelmez hemen yıkardı bizi öyle otururduk bi gece kuru yattığımı bilmemBen hergün duş alsam ölürüm herlde kuzumm hasta oluyorm hemen
Aman dikkat et canım üşütme sıcak bişeyler iç çıkar çıkmaz hemen sarıl bişeylereBgn banyo yaptm kasıklarm ağrımaya başladı kuzum üşütüyorm galiba
Ohh ne güzl maşallah annemde bizi hasta olmayalım diye haftada bir oda akşamlrı hiçde dışarı çıkarmazdı kat kat da giydirirdi şimdi duş alıp dışarı çıksam hemen hapşırmaya başlarm yaz kış farketmiyoAnnem kuzum hep annemin yüzünden çocukluğumuzdan öyle alıştırdı bizi dışardan gelir gelmez hemen yıkardı bizi öyle otururduk bi gece kuru yattığımı bilmem
Sorma canım ya eve gelince aklımıza geldi son baktığında resim isteseydim diye ama geçti 22sini beklicez çare yok inşallah bu sefer gösterir eşimde hep kızım kızım diye seviyo inşallah öyle olurTüühh resm olsaymış keşkee kız inşallah annesii
Çıkar çıkmaz peteğe yapışıyorm kuzum sıcağıda hiç sevmiyorm aslnda amaAman dikkat et canım üşütme sıcak bişeyler iç çıkar çıkmaz hemen sarıl bişeylere
İnşallahh kuzumm bende kızım diyorm son günlerde eşimde hep oğlum diyo bakıp görecz inşallahSorma canım ya eve gelince aklımıza geldi son baktığında resim isteseydim diye ama geçti 22sini beklicez çare yok inşallah bu sefer gösterir eşimde hep kızım kızım diye seviyo inşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?