Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bnm annmde abimde eksi eksi nar yermis:)
Ben elmayı zatn çok severdim de şimdide yiyorm istiyorm yani ama kişiden kişiye değişiyo gerçekden gelinimiz de hep miğde bulantısı çekdi 9 ay ve doğum anında bile çıkarıyomuş ama erkek tatlı tatlı bi oğlumuz var

Kızz bebekk anne adaylarıı ağlama durumunuz nasılll çokmu duygusalsınız yada hiç mi
Bn cok duygusalm hemen agliom esimle tartisioz mesela hemen agliom cocuk gbi bide daha hamile oldgumu ogrenmeden hamilykn aglamaya basliodum herseye

Masallahh anali babali buyusun cnm tosuncuk

Teyzoşları kıza mı erkeğe mi benziyor benim sıpam her iki doktor da farklı cinsiyet soyledi hep içime erkek doğuyor ama rüyamda kız cocugu kıyafetleri kız cocugu filan görüyorum .. tatlı ekşi hepsinden yiyorum hiç istifra etmedim sadece çay domates yiyemedim içemedim ama şimdi bi sorun yok ağzımdaki acı tat ta gitti yani göbeğim cıkmasa hamile olduguma inanmıcam çok şükür hiç yormuyor beni sağlıklı gelsin de yavrum bir ablası var Allahım gönlümüze göre versin

Eklentiler

• IMG_7713.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 21
Bn cok duygusalm hemen agliom esimle tartisioz mesela hemen agliom cocuk gbi bide daha hamile oldgumu ogrenmeden hamilykn aglamaya basliodum herseye
Oda güzelll balımm :) naz yap boşver ağla gitsin

Oysss masallhhhhhh oglana benzettm cnm ama daha erken cnsyt icin

Maşallah süpanallah annesiii pek datlııı amaa ben hiç anlamıyorm ki usg den rabbim gönlüne göre versn inşallah

Annaaamm valla tekrar bakınca şimdi sanki. Pipi gördümmm kıızzz

Tersinede olabliyo aslnda görümcem turşu aşeriyomuş erkek di bebişi
Tabiki yediklerimize baglayamayiz bende tuttu bu deyim herkesin bunyesi bir değil canim. Ama neticede kiz da erkek de seviliyo. Onemli olan sagligi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…