Tersinede olabliyo aslnda görümcem turşu aşeriyomuş erkek di bebişiTatli eksiye bende inanmiyodum ama bende tuttu ki cinsiyetini ogrendim dedigimde direk herkes erkek dimi dedi.
Okurumm canım benmm@sweet balımm duygulandmm hepisni okuyamadmm
Bnm annmde abimde eksi eksi nar yermis:)Tersinede olabliyo aslnda görümcem turşu aşeriyomuş erkek di bebişi
Amin canim ins. Ins gonlunden gecen olur.İnşallahhh canımm inşallahhh rabbim hayırlısı neyse onu versin yeter
Kızz bebekk anne adaylarıı ağlama durumunuz nasılll çokmu duygusalsınız yada hiç miCok guzel bi yazi cnm bilara okursun
Ben elmayı zatn çok severdim de şimdide yiyorm istiyorm yani ama kişiden kişiye değişiyo gerçekden gelinimiz de hep miğde bulantısı çekdi 9 ay ve doğum anında bile çıkarıyomuş ama erkek tatlı tatlı bi oğlumuz varBnm annmde abimde eksi eksi nar yermis:)
Bn cok duygusalm hemen agliom esimle tartisioz mesela hemen agliom cocuk gbi bide daha hamile oldgumu ogrenmeden hamilykn aglamaya basliodum herseyeKızz bebekk anne adaylarıı ağlama durumunuz nasılll çokmu duygusalsınız yada hiç mi
Masallahh anali babali buyusun cnm tosuncukBen elmayı zatn çok severdim de şimdide yiyorm istiyorm yani ama kişiden kişiye değişiyo gerçekden gelinimiz de hep miğde bulantısı çekdi 9 ay ve doğum anında bile çıkarıyomuş ama erkek tatlı tatlı bi oğlumuz var
İnşallahh hayatımmm inşallahhh rabbm hepimizin gönlüne göre versnAmin canim ins. Ins gonlunden gecen olur.
Oda güzelll balımm :) naz yap boşver ağla gitsinBn cok duygusalm hemen agliom esimle tartisioz mesela hemen agliom cocuk gbi bide daha hamile oldgumu ogrenmeden hamilykn aglamaya basliodum herseye
Oysss masallhhhhhh oglana benzettm cnm ama daha erken cnsyt icinTeyzoşları kıza mı erkeğe mi benziyor benim sıpam her iki doktor da farklı cinsiyet soyledi hep içime erkek doğuyor ama rüyamda kız cocugu kıyafetleri kız cocugu filan görüyorum .. tatlı ekşi hepsinden yiyorum hiç istifra etmedim sadece çay domates yiyemedim içemedim ama şimdi bi sorun yok ağzımdaki acı tat ta gitti yani göbeğim cıkmasa hamile olduguma inanmıcam çok şükür hiç yormuyor beni sağlıklı gelsin de yavrum bir ablası var Allahım gönlümüze göre versin
Teyzoşları kıza mı erkeğe mi benziyor benim sıpam her iki doktor da farklı cinsiyet soyledi hep içime erkek doğuyor ama rüyamda kız cocugu kıyafetleri kız cocugu filan görüyorum .. tatlı ekşi hepsinden yiyorum hiç istifra etmedim sadece çay domates yiyemedim içemedim ama şimdi bi sorun yok ağzımdaki acı tat ta gitti yani göbeğim cıkmasa hamile olduguma inanmıcam çok şükür hiç yormuyor beni sağlıklı gelsin de yavrum bir ablası var Allahım gönlümüze göre versin
Oda güzelll balımm :) naz yap boşver ağla
Teyzoşları kıza mı erkeğe mi benziyor benim sıpam her iki doktor da farklı cinsiyet soyledi hep içime erkek doğuyor ama rüyamda kız cocugu kıyafetleri kız cocugu filan görüyorum .. tatlı ekşi hepsinden yiyorum hiç istifra etmedim sadece çay domates yiyemedim içemedim ama şimdi bi sorun yok ağzımdaki acı tat ta gitti yani göbeğim cıkmasa hamile olduguma inanmıcam çok şükür hiç yormuyor beni sağlıklı gelsin de yavrum bir ablası var Allahım gönlümüze göre versin
Glio alttan alio hmn zaten :)) ditt ditt istemiom diom
Tabiki yediklerimize baglayamayiz bende tuttu bu deyim herkesin bunyesi bir değil canim. Ama neticede kiz da erkek de seviliyo. Onemli olan sagligi :)Tersinede olabliyo aslnda görümcem turşu aşeriyomuş erkek di bebişi
Aynenn kızda pek datlı oluyo yaaa kendini sevdiriyooTabiki yediklerimize baglayamayiz bende tuttu bu deyim herkesin bunyesi bir değil canim. Ama neticede kiz da erkek de seviliyo. Onemli olan sagligi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?