Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy hiç güzel değil aslında ama alışkanlık bırakamıyorum çok zor geliyo ama duş almadan uyuyamıyorum titiz anne zor hala etkisi üzerimde

İnşallahh kuzumm bende kızım diyorm son günlerde eşimde hep oğlum diyo bakıp görecz inşallah
İnşallah canım inşallah ama seninki tam çokoprens havasında sanırım eşin haklı çıkacak Rabbim gönlüne göre versin inşallah

İnşallah canım inşallah ama seninki tam çokoprens havasında sanırım eşin haklı çıkacak Rabbim gönlüne göre versin inşallah
aslında bende öyle gibi hissediyorm en baştan beri ama ne biliyim içimden bi ses kızda olablir diyo hayal kırıklığına uğramıyım diye ikisine de hazırlıyorm kendmi bide kıyafetleri görnce kıza heveslendm çokca

Offf o kıyafet olayını hiç sorma yaa neler yapmışlar hele kızlar için insanın içi gidiyo baktıkça ama erkek giydirmek de bi başka güzel oluyo ya ben oğlumda deli gibiydim o pantolonlar askıları gömlekler ayy hepsi güzel yaa Rabbim hayırlısını versin inşallah hepsi ayrı güzel

Aynenn kuzumm yaa hepsi ayrı güzel valla bgn karar verdm bu bebeğim 2 yaşına geldikten snra 2knciyi düşüncm

Anne babayı doğmadan uğraştırmak merak ettirmek için sanırım Annem hep kız terbiyesinden erkek özgüveninden der gerçekten bende öyleydi meleğimde şimdi saklandıkça kız gibi geliyo bize
Aynen kuzumm hep geçmişten bu yana öyle der büyükler doğruluğu var demekki

Aynenn kuzumm maşallahh (oğluma) diyo dilim ama geri topluyorm
Toplama toplama bende oğlumda öyleydim sekiz haftada oğlum diye seviyordum Rabbim öyle nasip etti çok şükür anne nasıl derse o olurmuş hissedermiş sende hissediyor olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…