Ayy hiç güzel değil aslında ama alışkanlık bırakamıyorum çok zor geliyo ama duş almadan uyuyamıyorum titiz anne zorOhh ne güzl maşallah annemde bizi hasta olmayalım diye haftada bir oda akşamlrı hiçde dışarı çıkarmazdı kat kat da giydirirdi şimdi duş alıp dışarı çıksam hemen hapşırmaya başlarm yaz kış farketmiyo
Olsun kuzumm ne güzell vallaAyy hiç güzel değil aslında ama alışkanlık bırakamıyorum çok zor geliyo ama duş almadan uyuyamıyorum titiz anne zorhala etkisi üzerimde
İnşallah canım inşallah ama seninki tam çokoprens havasındaİnşallahh kuzumm bende kızım diyorm son günlerde eşimde hep oğlum diyo bakıp görecz inşallah
İnşallah canım inşallah ama seninki tam çokoprens havasındasanırım eşin haklı çıkacak Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Maşallah subhanallah canım yaa hakkaten hep size dönmüş durumdaBak buda 9 haftalık resmimiz teyzesii :))Zuzumm00
Aynenn kuzumm maşallahh (oğluma) diyo dilim ama geri topluyormMaşallah subhanallah canım yaa hakkaten hep size dönmüş durumda'
Offf o kıyafet olayını hiç sorma yaa neler yapmışlar hele kızlar için insanın içi gidiyo baktıkça ama erkek giydirmek de bi başka güzel oluyo ya ben oğlumda deli gibiydim o pantolonlar askıları gömlekler ayy hepsi güzel yaa Rabbim hayırlısını versin inşallah hepsi ayrı güzelaslında bende öyle gibi hissediyorm en baştan beri ama ne biliyim içimden bi ses kızda olablir diyo hayal kırıklığına uğramıyım diye ikisine de hazırlıyorm kendmi bide kıyafetleri görnce kıza heveslendm çokca
Offf o kıyafet olayını hiç sorma yaa neler yapmışlar hele kızlar için insanın içi gidiyo baktıkça ama erkek giydirmek de bi başka güzel oluyo ya ben oğlumda deli gibiydim o pantolonlar askıları gömlekler ayy hepsi güzel yaa Rabbim hayırlısını versin inşallah hepsi ayrı güzel
Anne babayı doğmadan uğraştırmak merak ettirmek için sanırımArkasını niye dönerler acaba bebişler :))Zuzumm00
İnşallah canım inşallah bencede hemencecik yap bitane daha hatta iki üçAynenn kuzumm yaa hepsi ayrı güzel valla bgn karar verdm bu bebeğim 2 yaşına geldikten snra 2knciyi düşüncm
Yok kuzum bunda bişey hissedemiyorum dahaKuzmm elini göbüşüne koydğunda bişy hissdiyomusnZuzumm00
Aynen kuzumm hep geçmişten bu yana öyle der büyükler doğruluğu var demekkiAnne babayı doğmadan uğraştırmak merak ettirmek için sanırımAnnem hep kız terbiyesinden erkek özgüveninden der gerçekten bende öyleydi meleğimde şimdi saklandıkça kız gibi geliyo bize
Oğlunda hissediyomuydun kuzummYok kuzum bunda bişey hissedemiyorum daha
Toplama toplamaAynenn kuzumm maşallahh (oğluma) diyo dilim ama geri topluyorm
Kesinlikle kuzum bende hep tuttu eskilerin tabirleriAynen kuzumm hep geçmişten bu yana öyle der büyükler doğruluğu var demekki
Hemde nasıl canım çok etken hissettim hemdeOğlunda hissediyomuydun kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?