Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Toplama toplama bende oğlumda öyleydim sekiz haftada oğlum diye seviyordum Rabbim öyle nasip etti çok şükür anne nasıl derse o olurmuş hissedermiş sende hissediyor olabilirsin
Bilmiyormm kii çokda heves etmek istmyrm oğlum diye kız olursa küstürmüyüm kızımı

Ne otuz beşi son doğum kırk yaş anne için çok iyiymiş kırk yaşında doğum vücut kendini yeniliyomuş kapanış kırkta Rabbim nasip ederse inşallah
Aaa ciddimisinn ama baya yaşlanmış oluyom kuzuu yaaa utanırımm hrldee :))

Aaa ciddimisinn ama baya yaşlanmış oluyom kuzuu yaaa utanırımm hrldee :))
Yok kuzum ne utanacaksın Rabbim nasip etsin inşallah gururla dünyaya getiririm valla eşimin yengesi kırkbeş yaşında doğum yaptı ilk çocuğu nişanlıydı ilk başta yadırgadım ama konuştukça hak verdim Rabbimin nasip ettiğini bana layık gördüğünü ben nasıl geri çeviririm dedi herkese karşı durdu o beni çok etkiledi ondan sonra bende kırkımda nasip olursa doğurmaya karar verdim

İnşallahh kuzumm şimdi kaç yaşndasın

Aaa ciddisimsn kuzumm maşallahh nasll oluyo hareketler anlatabkcekmisin nasl anladn
Oğlumda öyleydi kuzum kızda nerdeyse yirminci haftada hissettim oğlumda çok tatlıya düştüm devamlı çikolata falan yiyordum sonraları yedikten sonra fark hissetmeye başladım ilk önce kayma gibiydi aslında nasıl tarif ederim bilmiyorum sonra damar seğirmesi gibi hareketler bikaç minik atım kuvvetlendikçe oğlumun hareketleri olduğunu anladım

Geçen hafta bende çok çikolata yedm kardeşim bendeydi bnde damar seğirmesi gibi hissettim avuç içimde ve parmak ucumda aynı anda bilemedm değildir faln dedim

Geçen hafta bende çok çikolata yedm kardeşim bendeydi bnde damar seğirmesi gibi hissettim avuç içimde ve parmak ucumda aynı anda bilemedm değildir faln dedim
Hareketler sertleştikçe anlıcaksın kuzum oda oğlummuş diyeceksin bunu zaman geçtikçe daha iyi anlıyorsun geri dönüp bakınca oda buymuş oluyorsun

Hareketler sertleştikçe anlıcaksın kuzum oda oğlummuş diyeceksin bunu zaman geçtikçe daha iyi anlıyorsun geri dönüp bakınca oda buymuş oluyorsun
Ozaman hissetmişim bende ayy ne güzell o an çok duygulanmşdımmm deniycm tekrar çikolata yiyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…