Bilmiyormm kii çokda heves etmek istmyrm oğlum diye kız olursa küstürmüyüm kızımıToplama toplamabende oğlumda öyleydim sekiz haftada oğlum diye seviyordum Rabbim öyle nasip etti çok şükür anne nasıl derse o olurmuş hissedermiş sende hissediyor olabilirsin
Ne kadarlıkdı canm hissetdiğindeHemde nasıl canım çok etken hissettim hemde
Ne otuz beşiAynen canmm yaşlanıyormm zatnn 35 yaşıma kadar yolu var :))Zuzumm00
Aynen kuzumm tutuyoKesinlikle kuzum bende hep tuttu eskilerin tabirleri
Aaa ciddimisinn ama baya yaşlanmış oluyom kuzuu yaaa utanırımm hrldee :))Ne otuz beşison doğum kırk yaş anne için çok iyiymiş kırk yaşında doğum vücut kendini yeniliyomuş kapanış kırkta Rabbim nasip ederse inşallah
Sekiz haftalıktı oğlum diye seviyordum hep oğlum olacak diyodum demekki Rabbim öyle düşürmüş içime hep öyle geçiyordu içimden öyle oldu sonundaNe kadarlıkdı canm hissetdiğinde
Ne güzell hareketlerini ne zamn hissettin kuzumSekiz haftalıktı oğlum diye seviyordum hep oğlum olacak diyodum demekki Rabbim öyle düşürmüş içime hep öyle geçiyordu içimden öyle oldu sonunda
Yok kuzum ne utanacaksın Rabbim nasip etsin inşallah gururla dünyaya getiririm valla eşimin yengesi kırkbeş yaşında doğum yaptı ilk çocuğu nişanlıydıAaa ciddimisinn ama baya yaşlanmış oluyom kuzuu yaaa utanırımm hrldee :))
Yok kuzum ne utanacaksın Rabbim nasip etsin inşallah gururla dünyaya getiririm valla eşimin yengesi kırkbeş yaşında doğum yaptı ilk çocuğu nişanlıydıilk başta yadırgadım ama konuştukça hak verdim Rabbimin nasip ettiğini bana layık gördüğünü ben nasıl geri çeviririm dedi herkese karşı durdu o beni çok etkiledi ondan sonra bende kırkımda nasip olursa doğurmaya karar verdim
Oğlumda 14 haftada sanırım hissettim hareketlerini ufak tefekNe güzell hareketlerini ne zamn hissettin kuzum
32 kuzum senİnşallahh kuzumm şimdi kaç yaşndasın
Aaa ciddisimsn kuzumm maşallahh nasll oluyo hareketler anlatabkcekmisin nasl anladnOğlumda 14 haftada sanırım hissettim hareketlerini ufak tefek
24 kuzum32 kuzum sen
Oğlumda öyleydi kuzum kızda nerdeyse yirminci haftada hissettim oğlumda çok tatlıya düştüm devamlı çikolata falan yiyordum sonraları yedikten sonra fark hissetmeye başladım ilk önce kayma gibiydi aslında nasıl tarif ederim bilmiyorum sonra damar seğirmesi gibi hareketler bikaç minik atımAaa ciddisimsn kuzumm maşallahh nasll oluyo hareketler anlatabkcekmisin nasl anladn
Daha çok gençsin kuzum üç değil dörtte yaparsın inşallah24 kuzum
Geçen hafta bende çok çikolata yedm kardeşim bendeydi bnde damar seğirmesi gibi hissettim avuç içimde ve parmak ucumda aynı anda bilemedm değildir faln dedimOğlumda öyleydi kuzum kızda nerdeyse yirminci haftada hissettim oğlumda çok tatlıya düştüm devamlı çikolata falan yiyordum sonraları yedikten sonra fark hissetmeye başladım ilk önce kayma gibiydi aslında nasıl tarif ederim bilmiyorum sonra damar seğirmesi gibi hareketler bikaç minik atımkuvvetlendikçe oğlumun hareketleri olduğunu anladım
İnşallahh kuzumm isteğim 4 ama nasl bakarm blmiyormm kiiDaha çok gençsin kuzum üç değil dörtte yaparsın inşallah
Hareketler sertleştikçe anlıcaksın kuzum oda oğlummuş diyeceksin bunu zaman geçtikçe daha iyi anlıyorsun geri dönüp bakınca oda buymuş oluyorsunGeçen hafta bende çok çikolata yedm kardeşim bendeydi bnde damar seğirmesi gibi hissettim avuç içimde ve parmak ucumda aynı anda bilemedm değildir faln dedim
İnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin bakılır merak etme Rabbim kolaylığını verir mutlakaİnşallahh kuzumm isteğim 4 ama nasl bakarm blmiyormm kii
Ozaman hissetmişim bende ayy ne güzell o an çok duygulanmşdımmm deniycm tekrar çikolata yiyipHareketler sertleştikçe anlıcaksın kuzum oda oğlummuş diyeceksin bunu zaman geçtikçe daha iyi anlıyorsun geri dönüp bakınca oda buymuş oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?