İnşalllahh kuzumm biz 3 kardeşiz benden önce bi kız kardeşim ölü doğum olmuş snra ben olmuşm 7 yaşnda kız kardeşim var o kadar çok seviyorm ki oda bana çok düşkün isterdm yaşıt olmayı ama küçükde daha çok seviliyoİnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin bakılır merak etme Rabbim kolaylığını verir mutlaka
Dene mutlaka kuzum farkı anlıcaksınOzaman hissetmişim bende ayy ne güzell o an çok duygulanmşdımmm deniycm tekrar çikolata yiyip
Çok şanslıyım tekrar deniycemm kuzummDene mutlaka kuzum farkı anlıcaksın
Kardeş her yaşta kardeştir kuzum ne kadar çok o kadar iyiİnşalllahh kuzumm biz 3 kardeşiz benden önce bi kız kardeşim ölü doğum olmuş snra ben olmuşm 7 yaşnda kız kardeşim var o kadar çok seviyorm ki oda bana çok düşkün isterdm yaşıt olmayı ama küçükde daha çok seviliyo
Kuzum doktora gittiğinde ilaçlarında değişiklik yaptımıÇok şanslıyım tekrar deniycemm kuzumm
Yoo hiç bişy demedi yaa ilaçlar konusunda anlamadmm kii sadece folik asit kullanıyorm ztn senKuzum doktora gittiğinde ilaçlarında değişiklik yaptımı
Aynen canmm çok iyi kardeş ama kız kardeşim çok olsaydı keşke 1 tanecikKardeş her yaşta kardeştir kuzum ne kadar çok o kadar iyi
Bende folik asit kullanıyordum kuzum hastaneden çıkarken artık folic asite gerek yok dedi tiroit ilacınabaşladı devit3 verdiYoo hiç bişy demedi yaa ilaçlar konusunda anlamadmm kii sadece folik asit kullanıyorm ztn sen
Bende oda yok kuzumAynen canmm çok iyi kardeş ama kız kardeşim çok olsaydı keşke 1 tanecik
Troid ilacınamı başladı bn onun3 aydır kullanıyorm yaa sıkldmmBende folik asit kullanıyordum kuzum hastaneden çıkarken artık folic asite gerek yok dedi tiroit ilacınabaşladı devit3 verdi
Troid ilacınamı başladı bn onun3 aydır kullanıyorm yaa sıkldmm
İlacın adı ne kuzum dozu kaç. Troidlerin mi yüksek çıkmşkiievet ya çok sıkıcı ama mecbur bende ilk defa kullanıyorum bi gün başka bi gün başka hemde folik asit daha iyiydi bide devit 3 o doğuma kadar devam edecek
Euthyrox 25 ve 50 bigün 25 bigün 50 içiyorum canım geçen kontrolde bişey yoktu ama hastanedeki tahlillerde biraz yüksek çıkmış ben istemedim ama gelişimini etkiler bebeğin dedi sesimi çıkaramadım şimdi kontrole kadar kullanıcam bakalım kendi doktorum ne diyecek sen ne kullanıyorsun seninde yüksekmi çıktıİlacın adı ne kuzum dozu kaç. Troidlerin mi yüksek çıkmşkii
Euthyrox 25 ve 50 bigün 25 bigün 50 içiyorum canım geçen kontrolde bişey yoktu ama hastanedeki tahlillerde biraz yüksek çıkmış ben istemedim ama gelişimini etkiler bebeğin dedi sesimi çıkaramadım şimdi kontrole kadar kullanıcam bakalım kendi doktorum ne diyecek sen ne kullanıyorsun seninde yüksekmi çıktı
İnşallah iyi çıkar bırakır ilacı kuzum yaa doktor öyle bir tembihledi ki asla aksatmıcaksın sabah aç karnına çıkarsan bile tekrar içeceksin tırstım biraz inşallah kontrole kadar düzelir kendi doktorum bırakır bide bigün başka zor oluyo karışıyor ilaç saymaktan bihal oldumBenmki levotiron kuzumm öğrendiğim zamandan beri kullanıyrm tek ilaç 50 mg ayın 8 inde kontrole gidcm inşallah bakalm nasl çıkacak ama bnmki normalde de varmış aynen gelişimini etkiliyomuş bende hiç sevmem ilaç kullanmayı öok zor geliyo her gün içmek
İnşallah iyi çıkar bırakır ilacı kuzum yaa doktor öyle bir tembihledi ki asla aksatmıcaksın sabah aç karnına çıkarsan bile tekrar içeceksin tırstım biraz inşallah kontrole kadar düzelir kendi doktorum bırakır bide bigün başka zor oluyo karışıyor ilaç saymaktan bihal oldum
Ciddimisin yaDoğru diyosun kuzum keşke tek ilaç versymiş ama bana doğuma kadar kullanıcksn dedi ve ben çok sıkıldmm(
Ciddimisin yadüzelince bırakma olmuyomu ben düzelir bırakırım diye umutluydum Rabbim yardımcın olsun inşallah kuzum yaa neyse başka sıkıntı vermesin inşallah buna katlanırız ben oğluma bi çizelge hazırlatim bari kurtuluş yok gibi
Aynenn kuzumm benmde başm ağrıdı uykusuzluktan iyi geceler kuzum allaha emanet ol bebişinle ve ailenleAyy oğlum demişken saat kaç olmuşyedide kalkıcam biraz uyuyalımmı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?