Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İhmal etme kuzum iç aynen onun düzelme gibi bi durumu yok ilacı bıraknca tekrar yükselir oda bebek için sıkıntı sennki hamilelikten yükselmiş olabilir dikkat et her ay ölçdürüyorm ben endokrin de
O zaman endokrin bölümünede randevu alimmi kontrol zamanı için yoksa doktorummu gönderecek

Aynenn kuzumm benmde başm ağrıdı uykusuzluktan iyi geceler kuzum allaha emanet ol bebişinle ve ailenle
İyi geceler canım rabbime emanetsiniz minik meleğinle allah razı olsun rahatladm gerçekten günlerdir hep aynı atmosfer hep aynı konular gerçekten çok bunalmıştım hakkını helal et lütfen ilaç gibi geldi sohbetin Rabbim gönlüne göre versin inşallah kalbinden geçen her dua dile düşmeden kabul olsun Rabbim ne evladına ne ailene zeval vermesin inşallah hayırlı huzurlu geceler canım

İnşallahh kuzumm cümlemize rabbm tekrarını yaşatmasnn iyi geldiysem ne mutlu bana allaha emanet olun inşallah görüşürz kuzumm

Kızlar kan werdim yarn 11 de belli olcak sabh ta test yaptim fazla belirmedi cizgi

Kızlar kan werdim yarn 11 de belli olcak sabh ta test yaptim fazla belirmedi cizgi
Günaydın canım atsana testin resmini bakalım bi. Bi de akşam internetten öğrenirsin muhtemelen kan testinin sonucunu yarına kadar beklemene gerek yok ben öyle yapmıştım :)

Günaydın canım atsana testin resmini bakalım bi. Bi de akşam internetten öğrenirsin muhtemelen kan testinin sonucunu yarına kadar beklemene gerek yok ben öyle yapmıştım :)
Sağlık ocağında olduğu için internttn bakılmıyor kuzum

Eklentiler

• 14864512027201448380398.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 28
Sağlık ocağında olduğu için internttn bakılmıyor kuzum
Usttekinde var kuzum çizgi :)) bende sağlık ocağında yaptırmıştım ertesi gün 3 ten sonra çıkar dedi bana hemşire. Ben habire arayıp sorunca sıkıldı akşam internetten bak öğrenirsin demişti bana ondan dedim canım internetten bakarsın diye

İnternetten nasıl bakılıyor nereden kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…