O zaman endokrin bölümünede randevu alimmi kontrol zamanı için yoksa doktorummu gönderecekİhmal etme kuzum iç aynen onun düzelme gibi bi durumu yok ilacı bıraknca tekrar yükselir oda bebek için sıkıntı sennki hamilelikten yükselmiş olabilir dikkat et her ay ölçdürüyorm ben endokrin de
Al kuzum dktr gönderdi de bakıyo ilgileniyo ihmal etme önemliO zaman endokrin bölümünede randevu alimmi kontrol zamanı için yoksa doktorummu gönderecek
İyi geceler canım rabbime emanetsiniz minik meleğinle allah razı olsun rahatladm gerçekten günlerdir hep aynı atmosfer hep aynı konular gerçekten çok bunalmıştım hakkını helal et lütfen ilaç gibi geldi sohbetin Rabbim gönlüne göre versin inşallah kalbinden geçen her dua dile düşmeden kabul olsun Rabbim ne evladına ne ailene zeval vermesin inşallah hayırlı huzurlu geceler canımAynenn kuzumm benmde başm ağrıdı uykusuzluktan iyi geceler kuzum allaha emanet ol bebişinle ve ailenle
Tamam balımm allah razı olsun yarın ilk iş randevu alimAl kuzum dktr gönderdi de bakıyo ilgileniyo ihmal etme önemli
İyi geceler canım rabbime emanetsiniz minik meleğinle allah razı olsun rahatladm gerçekten günlerdir hep aynı atmosfer hep aynı konular gerçekten çok bunalmıştım hakkını helal et lütfen ilaç gibi geldi sohbetin Rabbim gönlüne göre versin inşallah kalbinden geçen her dua dile düşmeden kabul olsun Rabbim ne evladına ne ailene zeval vermesin inşallah hayırlı huzurlu geceler canım
Çok iyi geldin hemde kuzum amin inşallah sende allaha emanet ol görüşürüz inşallahİnşallahh kuzumm cümlemize rabbm tekrarını yaşatmasnn iyi geldiysem ne mutlu bana allaha emanet olun inşallah görüşürz kuzumm
Canim 2 gundur cok hastayim ise de gidemiyorum acilden eve gec dondum cok sukur bebegimin biseyi yok ama ben cok rahatsizim ates oksuruk giremedim
Gecm8s olsun kuzum benimmCanim 2 gundur cok hastayim ise de gidemiyorum acilden eve gec dondum cok sukur bebegimin biseyi yok ama ben cok rahatsizim ates oksuruk giremedim
Geçmiş olsun canim. Allah acul şifalar versin insaallahCanim 2 gundur cok hastayim ise de gidemiyorum acilden eve gec dondum cok sukur bebegimin biseyi yok ama ben cok rahatsizim ates oksuruk giremedim
Günaydın canım. Hayirli yolculuklar saglikla gidin dönün inşaallahKizlarrr ginaydinnn
Bugun yolcuyummmmm
Giremeyebilirim topigee bugun ama sizi seviyorummmmmmm
Günaydın canım atsana testin resmini bakalım bi. Bi de akşam internetten öğrenirsin muhtemelen kan testinin sonucunu yarına kadar beklemene gerek yok ben öyle yapmıştım :)Kızlar kan werdim yarn 11 de belli olcak sabh ta test yaptim fazla belirmedi cizgi
Sağlık ocağında olduğu için internttn bakılmıyor kuzumGünaydın canım atsana testin resmini bakalım bi. Bi de akşam internetten öğrenirsin muhtemelen kan testinin sonucunu yarına kadar beklemene gerek yok ben öyle yapmıştım :)
Usttekinde var kuzum çizgi :)) bende sağlık ocağında yaptırmıştım ertesi gün 3 ten sonra çıkar dedi bana hemşire. Ben habire arayıp sorunca sıkıldı akşam internetten bak öğrenirsin demişti banaSağlık ocağında olduğu için internttn bakılmıyor kuzum
İnternetten nasıl bakılıyor nereden kuzuUsttekinde var kuzum çizgi :)) bende sağlık ocağında yaptırmıştım ertesi gün 3 ten sonra çıkar dedi bana hemşire. Ben habire arayıp sorunca sıkıldı akşam internetten bak öğrenirsin demişti banaondan dedim canım internetten bakarsın diye
Sağlık ocağı test sonucu öğrenme diye gir canım hangi ildeysen onun adını yazarak arat çıkıyor zaten direkİnternetten nasıl bakılıyor nereden kuzu
Kayıt no istiyo kuzuSağlık ocağı test sonucu öğrenme diye gir canım hangi ildeysen onun adını yazarak arat çıkıyor zaten direk
Bende istememişti canım sağlık ocağının numarasını falan biliyorsan ara iste numarayıKayıt no istiyo kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?