- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Kontörümu olduğu gbi çekti o lanet vodofone kontör yokkBende istememişti canım sağlık ocağının numarasını falan biliyorsan ara iste numarayı
Kuzu seninki belirgin 4 gun önceden yapmışsın bideEki Görüntüle 1949759
Günümden 4 gün önce böyle çıkmıştı canım benim
O zaman yarına kadar bekle canım :) seninki de daha belirgin bence en azından bakınca gözüküyor olmasaydı hiç çizgi çıkmazdı öyle düşün :)Kuzu seninki belirgin 4 gun önceden yapmışsın bide
Doğru kuzum eşime aratsam süpriz bozulur aratmasam catlarimmmO zaman yarına kadar bekle canım :) seninki de daha belirgin bence en azından bakınca gözüküyor olmasaydı hiç çizgi çıkmazdı öyle düşün :)
Valla sen bilirsin canım zaten testte çizgi çıktığını söylemişsin istersen arat seninki en azından inanıyor böyle şeylere o güzel birşey :)Doğru kuzum eşime aratsam süpriz bozulur aratmasam catlarimmm
İnanir kuzum cok istekli o rabbim yüzümüzu güldürür insallhValla sen bilirsin canım zaten testte çizgi çıktığını söylemişsin istersen arat seninki en azından inanıyor böyle şeylere o güzel birşey :)
İnşallah canım çok dua ediyorum sana :) benim ki inanmamıştı testi gösterdim çift çizgi diye işsizlik böyle bişey işte, ilk denemede olmaz diye gulmustu hatta kan testine bile söylene söylene gelmişti ama testin sonucunu görünce suratı bir değişti anlatamamİnanir kuzum cok istekli o rabbim yüzümüzu güldürür insallh
Hm iyiyms kuzum bnmkide arattım öle bişey yok bizde dems yarn doktorundan öğrenecek demsİnşallah canım çok dua ediyorum sana :) benim ki inanmamıştı testi gösterdim çift çizgi diye işsizlik böyle bişey işte, ilk denemede olmaz diye gulmustu hatta kan testine bile söylene söylene gelmişti ama testin sonucunu görünce suratı bir değişti anlatamam
Geçmişş olsun kuzucummm dikkat et kendineCanim 2 gundur cok hastayim ise de gidemiyorum acilden eve gec dondum cok sukur bebegimin biseyi yok ama ben cok rahatsizim ates oksuruk giremedim
Belli kuzum bundada geç çıktı çizgiEsr02 kuzumm kan vermişsin iyi etmişsin ama stres yapma tamam mı düşük fln çıkarsa bide bgnki yaptğn testde belli mi ben göremedm
Atsana kuzunmBelli kuzum bundada geç çıktı çizgi
Esr02 kuzumm kan vermişsin iyi etmişsin ama stres yapma tamam mı düşük fln çıkarsa bide bgnki yaptğn testde belli mi ben göremedm
Belli kuzummm çok şükürrr yaaa ayy nasl mutluyum anlatamam
Kan sonucu insallh iyi çıkar kuzum bnm o zmn sevincimiz tam olurBelli kuzummm çok şükürrr yaaa ayy nasl mutluyum anlatamam
Şuan çok iyi çıkmasa bile endişe etmek yok kuzum tamm mı bekliycez 1 hafta daha ama inşallah 100 lerde fln çıkarKan sonucu insallh iyi çıkar kuzum bnm o zmn sevincimiz tam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?