- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Evet canım sağolasın aminnn cümlemizin .. 12 haftamda iki doktora birden gittim biri normal ultrasonla baktı bacak arası filan erkeğe benziyor ama erken dedi diğer doktorumjz da bu 3 boyutlularla baktı bacak arası düz %99 kız dedi sonra bu cıktıyı verdi cıktıya bakınca sanki cıkıntı pipi gibi gördük bacak arasını bide daha 12. Hafta kız için bu kadar emin konuştu adam hani bemziyor dese %70 filan dese neyse hiçbir doktor 16 haftadan once emin konuşmuyor biz hayret ettik yani .. işte boyle Allahım sağlıklı versin de yavrumu kızda erkekte farketmez benim kızkardeşlerim var ve iyiki var diyorum zaman da geçmiyor ki .. netleşse ona göre örgülerimi yapcam ayolOysss masallhhhhhh oglana benzettm cnm ama daha erken cnsyt icin
Hoş geldin canımmm yzar yağmurumuz geldiğindeMerhaba kızlar. Beni de gruba yazın: )
Hosgldin sabah konu sahbi yazar cnm uyudu hemen :)Merhaba kızlar. Beni de gruba yazın: )
Evet canım sağolasın aminnn cümlemizin .. 12 haftamda iki doktora birden gittim biri normal ultrasonla baktı bacak arası filan erkeğe benziyor ama erken dedi diğer doktorumjz da bu 3 boyutlularla baktı bacak arası düz %99 kız dedi sonra bu cıktıyı verdi cıktıya bakınca sanki cıkıntı pipi gibi gördük bacak arasını bide daha 12. Hafta kız için bu kadar emin konuştu adam hani bemziyor dese %70 filan dese neyse hiçbir doktor 16 haftadan once emin konuşmuyor biz hayret ettik yani .. işte boyle Allahım sağlıklı versin de yavrumu kızda erkekte farketmez benim kızkardeşlerim var ve iyiki var diyorum zaman da geçmiyor ki .. netleşse ona göre örgülerimi yapcam ayol
Maşallahh süpanallahhh balımmm rabbm sağlıcakla nasip etsn kucağınıza inşallah bende atayım dur 9 haftalıkken olan fotomuzuKizlar bu benim sipam:)Eki Görüntüle 1944921
Cnm ikili taramada bnim ilk bebegm oglankn yuzde 90 kiz demislerdi.Evet canım sağolasın aminnn cümlemizin .. 12 haftamda iki doktora birden gittim biri normal ultrasonla baktı bacak arası filan erkeğe benziyor ama erken dedi diğer doktorumjz da bu 3 boyutlularla baktı bacak arası düz %99 kız dedi sonra bu cıktıyı verdi cıktıya bakınca sanki cıkıntı pipi gibi gördük bacak arasını bide daha 12. Hafta kız için bu kadar emin konuştu adam hani bemziyor dese %70 filan dese neyse hiçbir doktor 16 haftadan once emin konuşmuyor biz hayret ettik yani .. işte boyle Allahım sağlıklı versin de yavrumu kızda erkekte farketmez benim kızkardeşlerim var ve iyiki var diyorum zaman da geçmiyor ki .. netleşse ona göre örgülerimi yapcam ayol
Yaa işte bizde hayret ettik işte madem 99 eminsin düz diyosun bu ne göbek kordonu gibi de durmuyor bak bu resimde de alttan cıkmış gibi testis sankiAnnaaamm valla tekrar bakınca şimdi sanki. Pipi gördümmm kıızzz
Mumkunse ultrason resminizi gorebilirmiyim:)Evet canım sağolasın aminnn cümlemizin .. 12 haftamda iki doktora birden gittim biri normal ultrasonla baktı bacak arası filan erkeğe benziyor ama erken dedi diğer doktorumjz da bu 3 boyutlularla baktı bacak arası düz %99 kız dedi sonra bu cıktıyı verdi cıktıya bakınca sanki cıkıntı pipi gibi gördük bacak arasını bide daha 12. Hafta kız için bu kadar emin konuştu adam hani bemziyor dese %70 filan dese neyse hiçbir doktor 16 haftadan once emin konuşmuyor biz hayret ettik yani .. işte boyle Allahım sağlıklı versin de yavrumu kızda erkekte farketmez benim kızkardeşlerim var ve iyiki var diyorum zaman da geçmiyor ki .. netleşse ona göre örgülerimi yapcam ayol
Bebisiniz yan pozisyonda kizda olsa erkekde olsa kesin nasil konusur bence siz 14. Haftayi bekleyin 11.haftaya kadar organlarin goruntusu ayniymis bnm 12.haftamda doktor yorum bile yapmadiYaa işte bizde hayret ettik işte madem 99 eminsin düz diyosun bu ne göbek kordonu gibi de durmuyor bak bu resimde de alttan cıkmış gibi testis sanki
İnşallahhh hayırlısı olsun balım ama rüyalar tersine çıkarYaa işte bizde hayret ettik işte madem 99 eminsin düz diyosun bu ne göbek kordonu gibi de durmuyor bak bu resimde de alttan cıkmış gibi testis sanki
Mumkunse ultrason resminizi gorebilirmiyim:)
Erkek olablr kuzum torbalri gordum snkiYaa işte bizde hayret ettik işte madem 99 eminsin düz diyosun bu ne göbek kordonu gibi de durmuyor bak bu resimde de alttan cıkmış gibi testis sanki
Valla canım işte bizde şaşkınız 16. Haftamız dolsun da hayırlısıyla Allahım nasip eyler inşallah erkeği de kızı daErkek olablr kuzum torbalri gordum snki
Gordum bennn masallh cnmmmKızlaarr bizim fotomuzu görmedinizx miii
Amin ins hepimiz saglikla aliriz kucagimiza bebisin eminim ki cok tatli olcak masallahMaşallahh süpanallahhh balımmm rabbm sağlıcakla nasip etsn kucağınıza inşallah bende atayım dur 9 haftalıkken olan fotomuzu
Kuzu minnacıkk fasulye maşallah Allahım kucagına almayı nasip eylesinKızlaarr bizim fotomuzu görmedinizx miii
Insalh cnm saglikli olsndaValla canım işte bizde şaşkınız 16. Haftamız dolsun da hayırlısıyla Allahım nasip eyler inşallah erkeği de kızı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?