Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oysss masallhhhhhh oglana benzettm cnm ama daha erken cnsyt icin
Evet canım sağolasın aminnn cümlemizin .. 12 haftamda iki doktora birden gittim biri normal ultrasonla baktı bacak arası filan erkeğe benziyor ama erken dedi diğer doktorumjz da bu 3 boyutlularla baktı bacak arası düz %99 kız dedi sonra bu cıktıyı verdi cıktıya bakınca sanki cıkıntı pipi gibi gördük bacak arasını bide daha 12. Hafta kız için bu kadar emin konuştu adam hani bemziyor dese %70 filan dese neyse hiçbir doktor 16 haftadan once emin konuşmuyor biz hayret ettik yani .. işte boyle Allahım sağlıklı versin de yavrumu kızda erkekte farketmez benim kızkardeşlerim var ve iyiki var diyorum zaman da geçmiyor ki .. netleşse ona göre örgülerimi yapcam ayol

Benmde kız kardeşim var o yüzden erkek olsa diye geçiyo içimden

Cnm ikili taramada bnim ilk bebegm oglankn yuzde 90 kiz demislerdi.
Kilitoris ilk zamnlar sis olunca erkegede benzetebiliolar zamanla sisligi iniomus 16.haftada net olarak ogrenrsn cnsyti cnm

Annaaamm valla tekrar bakınca şimdi sanki. Pipi gördümmm kıızzz
Yaa işte bizde hayret ettik işte madem 99 eminsin düz diyosun bu ne göbek kordonu gibi de durmuyor bak bu resimde de alttan cıkmış gibi testis sanki

Eklentiler

• IMG_7712.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 25
Ördek burnu gibi görünen yer neresi kızlar biz çözemedikkk kordon dedi ama bi arkdaş

Mumkunse ultrason resminizi gorebilirmiyim:)

Yaa işte bizde hayret ettik işte madem 99 eminsin düz diyosun bu ne göbek kordonu gibi de durmuyor bak bu resimde de alttan cıkmış gibi testis sanki
Bebisiniz yan pozisyonda kizda olsa erkekde olsa kesin nasil konusur bence siz 14. Haftayi bekleyin 11.haftaya kadar organlarin goruntusu ayniymis bnm 12.haftamda doktor yorum bile yapmadi

Maşallahh süpanallahhh balımmm rabbm sağlıcakla nasip etsn kucağınıza inşallah bende atayım dur 9 haftalıkken olan fotomuzu
Amin ins hepimiz saglikla aliriz kucagimiza bebisin eminim ki cok tatli olcak masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…