- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Vakti degilmis daha kuzum sakın üzülme nasip de, verende O alanda O, elden bisey gelmiyo, gelir yavrun sana zamanı gelince insaAllah annesiDegilmmm
Doktorun demedimi kuzum su yuzden ağrır diyeKızlar bişy sorcm gece benm göbek hizamda sağ tarafca acı gibi bişy oluştu sbh geçmişdi şimdi yine başladı acile geldm ve göbek çevremde çok acı var gibi acımı ağrımı bende çözemedm ama dktrda ağrıdır dedi off bebek iyi çok şükür de neyden olurr kii
Ye canım o kadardan bir şey olmaz.Teyzelermiz bizim canımız az patates kızartması istedi bi kaçamak yapsak bise olur mu kiayda yılda bir yemis olucam
Aynen doktor bilgilendirmedi mi?Kızlar bişy sorcm gece benm göbek hizamda sağ tarafca acı gibi bişy oluştu sbh geçmişdi şimdi yine başladı acile geldm ve göbek çevremde çok acı var gibi acımı ağrımı bende çözemedm ama dktrda ağrıdır dedi off bebek iyi çok şükür de neyden olurr kii
Yaptık teyzesi nefsimiz kalmasın dedikYe canım o kadardan bir şey olmaz.
Daha,adetcolmadin bekleDegilmmm
Ohh afiyet olsun canımYaptık teyzesi nefsimiz kalmasın dedik
Enfeksiyondan mş kuzumDoktorun demedimi kuzum su yuzden ağrır diye
Kız şu profilindeki bebek çok tatlı her gördüğümde maşallah diyorumEnfeksiyondan mş kuzum
Allah bilir canım.Hastanede birinn de 10 haftalık bebeğinn kalbi durmuş korktm yorgunluğun etkisi olurmu kuzular
Aynenn çokk tatlıııKız şu profilindeki kız çok tatlı her gördüğümde maşallah diyorum
Cok saol cnm icimi rahatlattinBrnim oglumda 16.haftadan sonra hep sivi gelirdi doktorda normal demistivkorkma
Isırr kuzumm çok tattlııŞurda olsa da ısırsam azıcık
İyiym kuzu senNasılsınız kızlar??
Kuzum senin bebisin kiz kardesi bende var telimde eskiden esimle hayal kurarsk boyle kizimiz olsun dieIsırr kuzumm çok tattlıı
İnanki ben bakiyodum bi bebise dewam li yeminle kopyasiii oldu sanki fotokopisiKuzum senin bebisin kiz kardesi bende var telimde eskiden esimle hayal kurarsk boyle kizimiz olsun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?