Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi aksamlar kızlarr benim pantalonlarım dar geliyordu bugun hamilelik pantalon aldım 52 kiloyum biraz zayıfım pantalon karnıma oldu ama bacakları bol duruyor 36 beden aldıgım halde sonra kilo aldıkça olurmu hepmi böyle giyerim aceba merak ettm :) birde üstüme hamilelik aldm onlarıda S beden aldm cokmu dar gelir ilerde sizce.

Olebi kilo alicanki ilerife belki dar gelicek

84zmr iyiyim hamdolsun canim ben de. Sadece belim ağrıyor. Bel fıtığı var. Bugün makineden çamaşir çıkarırken zınk diye ağri girdi yaa

Gerçektenmi etiketlerini koparmadım gidip değiştirsemmii aceba pantalonun lastigi biraz dar gibi ilerde hiç olmaz o zaman bayada pahalıya aldm
İnanki olmuyo ya ben ic camasirindan bile daraltilar geliyodu hamilelik olmasina,ragmen baktim daraliyom gittim baba anne ic camasiri aldim okadar buyuk co k rahat ettim s beden giyerken m ue yukselldim

İnanki olmuyo ya ben ic camasirindan bile daraltilar geliyodu hamilelik olmasina,ragmen baktim daraliyom gittim baba anne ic camasiri aldim okadar buyuk co k rahat ettim s beden giyerken m ue yukselldim
en iyisi ben değiştireyim canım pantalonda cok dar üstüme aldıgımda etiketini hiç yolmayım cok sağol valla

Yok canim dar gelmez kilo almana bagli ama yinede bn ilk ccgumda hamile kiyafeti bile giymedim hep normal elbiselerimi gydm alti kilo almisdim sende zayfmisin cok almazsn bnce

Yok canim dar gelmez kilo almana bagli ama yinede bn ilk ccgumda hamile kiyafeti bile giymedim hep normal elbiselerimi gydm alti kilo almisdim sende zayfmisin cok almazsn bnce
anladm canım pekii pantalonum 36 beden ve belindeki lastik suan karnım cok kücük olmasına ragmen iyice oturdu karnıma büyüdükce esnermi yoksa olmazmı

Bnm de acayip belim agriyor cnim bugun yerimden kalkasim glmedi biraz sicak biseyler koydm gecmedi bndede bel fitigi baslangici vardi oncesinde gecen yil
Ben şimdi eşime once kupa cektirdim ardindan ardiç yağiyla masaj yaptirdim. Insaallah gecer senin de canim. Cok zor bilirim

Ben şimdi eşime once kupa cektirdim ardindan ardiç yağiyla masaj yaptirdim. Insaallah gecer senin de canim. Cok zor bilirim
Canim bnde havluyu utude isttim biraz belime koydum esime az ufalattim ama gecmiyor malesef gecen yil bi krem kullanmisdim gecmisdi ama smdi yeniden basladi kremde yok

Kızlar bağırsaklarımdan vıcır vıcır ses geliyo afedersinz ama hafifte ishalim var ama cok degil sizdede oluyomu bi zararı varmıdır bebeğe

Kizlarr nasilsiniz
Ben ilcedeyim sebeke yokk
Giremiyorum simdi ancaa markate geldik
Sizi cok seviyorum yarin aksama kadar ozleyin beni sizi cok ozleyecegimmm
Esr02 canimin iciii
Rabbim sana guzrl hayirli evlat nasip edecek insallah
Hayirlisiyla bekle daha zamani var demekki uzulmek yook tevekkul var balimm

İnsallh kuzum bnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…