Yermm ben onuuKuzum senin bebisin kiz kardesi bende var telimde eskiden esimle hayal kurarsk boyle kizimiz olsun die
Dikkat et cqnm ani hareket yapma84zmr iyiyim hamdolsun canim ben de. Sadece belim ağrıyor. Bel fıtığı var. Bugün makineden çamaşir çıkarırken zınk diye ağri girdi yaa
Bn tayt gyiyorm canim artikdaha 17 aylıgım cnm 4 aylık oluyor heralde o yüzden kararsız kaldm pantalon almıyacaktım ama evdekiler olmuyodu mecbur kaldm
Evde bende tayt giyiyorm ama evde dışarda tabi tesetdürlü oldğm için giyemiyormBn tayt gyiyorm canim artik
eğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek Allah rızası icin yardım edin nolur
Olsun canim rahat biseyler gy sendeEvde bende tayt giyiyorm ama evde dışarda tabi tesetdürlü oldğm için giyemiyorm
Bnce bunu yapma sirf hamile oldugun icin sana acimasini mi istiyosun yol yakinken ayril bnce sevmedigini bile bile ccuk icin srf simdi olsada bu iliski fazla uzun srmez ilerde yine ayrilacakeğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek Allah rızası icin yardım edin nolur
Senden hamile olmadigin icin sevgiliden hic bi cacik olmaz bu yollari birak aklin varsa kizim adam akkilli otur ewinde koca bekle !eğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek Allah rızası icin yardım edin nolur
Hemen hemen ayniyiz bnde 13Umya canim aaaa burda guzel bir topik daha varmiss..
Bizimde dogum Allah nasip ederse 11/09/2017 ...
Kargoyla idrarmi gonderelim cnm nasi bi yardm beklersin. Bence tovbe et Allaha sigin hamile deilsen o serefsizle devam etme zaten halinde ne varki iliskiye girdin die dunyanin sonu degil Allahin kapilari herkese acik bi zarla namus olmaz namus zarla olsaydi kaza sonucu da gidio o zar kendine geleğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek Allah rızası icin yardım edin nolur
Hemen hemen ayniyiz bnde 13
Ay merakcettim,acep cinsiyeti ne olcak,ayni zamanda ogreniriz,yakinizz bende 11+1 oldum safak sayiyorumCanimm benim 2. Kizima kardes geliyor nasipse ve sezeryan olacak hatta o tarihten birazda erken olabilir..o sata gore hesap :)
Saglikla kucagimiza almak nasip olsunda.
Emineeeemin oglu senin kizin olur ins (senin ilkini erkek hatirliyorum)Ay merakcettim,acep cinsiyeti ne olcak,ayni zamanda ogreniriz,yakinizz bende 11+1 oldum safak sayiyorum
Senin cok az kalmis,eger erkekse daha erken ogrenirsin bile...ben kizimda 16. Haftalarda ogrenmistim..Ay merakcettim,acep cinsiyeti ne olcak,ayni zamanda ogreniriz,yakinizz bende 11+1 oldum safak sayiyorum
Emineeeemin oglu senin kizin olur ins (senin ilkini erkek hatirliyorum)
Senin cok az kalmis,eger erkekse daha erken ogrenirsin bile...ben kizimda 16. Haftalarda ogrenmistim..Ay merakcettim,acep cinsiyeti ne olcak,ayni zamanda ogreniriz,yakinizz bende 11+1 oldum safak sayiyorum
Emineeeemin oglu senin kizin olur ins (senin ilkini erkek hatirliyorum)
Saglikli olsun da bosver cnm kiz olsun. Ama bnde esimde kiz hissediyoduk erkek oldu hisler yaniltiyor demedi demeAllahim saglikla versindee,ben nedense yine kizim olacakmis gibi hissediyorum..kizimda zaten hep kizimiz olacak dio,simdiden alistik bile..
Senin cok az kalmis,eger erkekse daha erken ogrenirsin bile...ben kizimda 16. Haftalarda ogrenmistim..
Saglikli olsun da bosver cnm kiz olsun. Ama bnde esimde kiz hissediyoduk erkek oldu hisler yaniltiyor demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?