Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek Allah rızası icin yardım edin nolur

Canmm hamile olmadğını öğrennce seni terk ederse?? kaçan kovalanır hiçde ona hissetdirme bu korkunu

Bnce bunu yapma sirf hamile oldugun icin sana acimasini mi istiyosun yol yakinken ayril bnce sevmedigini bile bile ccuk icin srf simdi olsada bu iliski fazla uzun srmez ilerde yine ayrilacak

Hem sevgilinmis evlenmeden yapmayin kizlar boyle seyler kndinizi hrcatmayin aranzda demkki bi iliski oldu hamile degilsen sen yine olmasini istiyosun yanlis bnce dzgunce evlenip o duyguyu tatmak varken

Senden hamile olmadigin icin sevgiliden hic bi cacik olmaz bu yollari birak aklin varsa kizim adam akkilli otur ewinde koca bekle !

Kargoyla idrarmi gonderelim cnm nasi bi yardm beklersin. Bence tovbe et Allaha sigin hamile deilsen o serefsizle devam etme zaten halinde ne varki iliskiye girdin die dunyanin sonu degil Allahin kapilari herkese acik bi zarla namus olmaz namus zarla olsaydi kaza sonucu da gidio o zar kendine gel

Son düzenleme:
Allahim saglikla versindee,ben nedense yine kizim olacakmis gibi hissediyorum..kizimda zaten hep kizimiz olacak dio,simdiden alistik bile..

Ay merakcettim,acep cinsiyeti ne olcak,ayni zamanda ogreniriz,yakinizz bende 11+1 oldum safak sayiyorum
Senin cok az kalmis,eger erkekse daha erken ogrenirsin bile...ben kizimda 16. Haftalarda ogrenmistim..
Emineeeemin oglu senin kizin olur ins (senin ilkini erkek hatirliyorum)

Allahim saglikla versindee,ben nedense yine kizim olacakmis gibi hissediyorum..kizimda zaten hep kizimiz olacak dio,simdiden alistik bile..

Ay merakcettim,acep cinsiyeti ne olcak,ayni zamanda ogreniriz,yakinizz bende 11+1 oldum safak sayiyorum
Senin cok az kalmis,eger erkekse daha erken ogrenirsin bile...ben kizimda 16. Haftalarda ogrenmistim..
Emineeeemin oglu senin kizin olur ins (senin ilkini erkek hatirliyorum)

Saglikli olsun da bosver cnm kiz olsun. Ama bnde esimde kiz hissediyoduk erkek oldu hisler yaniltiyor demedi deme

Birde benimki ters psikoloji ailemizde 7 tane kizimiz Allahma emanet sukurler olsun...herkeste bi beklenti icersinde...
Onlara inat kizim olsun istiyorum..
Bi ellerindekilere sukretmeyi bilemediler.
Kizginimm.... Tabi Allahimmm zaten ne verdiyse suan belli yeterki saglikla gelsinde kuzum..
Saglikli olsun da bosver cnm kiz olsun. Ama bnde esimde kiz hissediyoduk erkek oldu hisler yaniltiyor demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…