Aminnn kuzumm inşallahh ördek burnu gibi duruyo orası neresi acaba fikriniz varmıKuzu minnacıkk fasulye maşallah Allahım kucagına almayı nasip eylesin
Nerde anlamadimAminnn kuzumm inşallahh ördek burnu gibi duruyo orası neresi acaba fikriniz varmı
Neresinde canım bacak arasında mıAminnn kuzumm inşallahh ördek burnu gibi duruyo orası neresi acaba fikriniz varmı
Resimde sağ trafda kuzucm uzun svri bişy varya oraNerde anlamadim
O dedigin yer eli canim kolu uzaniyor one dogruHepinizde çok sağolunnn canlarımmm cümlemizzz inşallahhh
Bilmiyom ki bacak arasımı orası dönmüşmü napmış bu bebekNeresinde canım bacak arasında mı
Eli cnm resimdn cok iyi anlrim kolu uzaniyor one dogru basi sagda yaniBilmiyom ki bacak arasımı orası dönmüşmü napmış bu bebeksağ rafımdan solamı geçmiş bana baş tarafı gibi geldi oradı
Benmki balımm sennki değilTam neresi cnm
Orayi anldim zaten cnmda ben el olarak goruomÇizdim balım orasını dyorummsweet
Bakda öyle git herii balımm hemşiremiydin kuzucummmBen yatıyom canlar sabah nöbete gitcem öpüldünüz çok çok Allah hidayet versin cümlemize amin
Usgden cekim aninda kayma olablr ondan uzun cikmus orasi eli cnmBakda öyle git herii balımm hemşiremiydin kuzucummm
Vallaa bilemedimm neyse artıkk kuzumm görürüz artık bi kaç hafta sonra inşallahOrayi anldim zaten cnmda ben el olarak goruom
Doktruna o resmi sor m.ettim:)Vallaa bilemedimm neyse artıkk kuzumm görürüz artık bi kaç hafta sonra inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?