- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Canim benim esimin tarafi erkek dolu dogulular yinede erkek erkek diye yaniyolardi benim annemler kiz olmasini istiyolardi birde esim kiz cocuklarina bayiliyo cok istiyodu olmadi ama cok sukur saglikli bi bebisim var ve cok sukur hala benimle. Ins birde kizim olurBirde benimki ters psikoloji ailemizde 7 tane kizimiz Allahma emanet sukurler olsun...herkeste bi beklenti icersinde...
Onlara inat kizim olsun istiyorum..
Bi ellerindekilere sukretmeyi bilemediler.
Kizginimm.... Tabi Allahimmm zaten ne verdiyse suan belli yeterki saglikla gelsinde kuzum..
Bnm de oyle canim ilk ccugum kizCanimm benim 2. Kizima kardes geliyor nasipse ve sezeryan olacak hatta o tarihten birazda erken olabilir..o sata gore hesap :)
Saglikla kucagimiza almak nasip olsunda.
Oyy yavrum ne tatlidir o simdi annesi op onu benim icin rabbim herkese nasip etmiyor kiz cocugunu kiz cocugu berekettirBnm de oyle canim ilk ccugum kiz
Saol teyzesi szn kizinz kac yasinda aaynen cok seviyorz bzim bas tacimiz oOyy yavrum ne tatlidir o simdi annesi op onu benim icin rabbim herkese nasip etmiyor kiz cocugunu kiz cocugu berekettir
Enfeksiyon yada iltihap vardr o yuzden olrMrb adetimin 1 hafta önce bitti soğan suyu kullanıyorum ve kullandığımdan beri kasıklarımda feci ahrılar hissediyorum ve yumurtalığımdan bacaklarıma uyuşma var sebebi ne sizce
Sogan suyuna devam etsemmiEnfeksiyon yada iltihap vardr o yuzden olr
Malesef benim kizim yok 22 yasndaym karnmadi bebegim erkek cnmSaol teyzesi szn kizinz kac yasinda aaynen cok seviyorz bzim bas tacimiz o
Pardon canim ya biraz once biri yazmisdi ya onla karsdrdim rabbim bagslasin ☺Malesef benim kizim yok 22 yasndaym karnmadi bebegim erkek cnm
Genelde iciyolar canim maydonoz suyu sogan suyu hep iyi diyolar intihabi kurutuyoms yaniSogan suyuna devam etsemmi
Benimkiler dogulu degil canim ama zihniyet iste.....cook sukur canim Allah bize melekerimizi bahsetmis daha ne isteriz,istemek şu da bu da olsun demek bizim ne haddimize..Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin..Canim benim esimin tarafi erkek dolu dogulular yinede erkek erkek diye yaniyolardi benim annemler kiz olmasini istiyolardi birde esim kiz cocuklarina bayiliyo cok istiyodu olmadi ama cok sukur saglikli bi bebisim var ve cok sukur hala benimle. Ins birde kizim olur
Bnm de oyle canim ilk ccugum kiz
2yas dokuz aylik rabbim bagislasin bende kizi cok seviyorum bzim aile hc ayrt etmez kiz ccuguna bayilirlar aksineBenimkiler dogulu degil canim ama zihniyet iste.....cook sukur canim Allah bize melekerimizi bahsetmis daha ne isteriz,istemek şu da bu da olsun demek bizim ne haddimize..Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin..
Kac ayliksin.. :)
Benim kizim haziranda 4 yasinda olacak...
Ben hala kiza doyamadim,icimde hala kiz ozencim var..
Senin kizce kac yasinda :)
Aminn canim 21 haftaligiz canim senin pekiBenimkiler dogulu degil canim ama zihniyet iste.....cook sukur canim Allah bize melekerimizi bahsetmis daha ne isteriz,istemek şu da bu da olsun demek bizim ne haddimize..Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin..
Kac ayliksin.. :)
Benim kizim haziranda 4 yasinda olacak...
Ben hala kiza doyamadim,icimde hala kiz ozencim var..
Senin kizce kac yasinda :)
Allah bagislasin canim..2yas dokuz aylik rabbim bagislasin bende kizi cok seviyorum bzim aile hc ayrt etmez kiz ccuguna bayilirlar aksine
Yolu yarilmissin masallahh..haydi bakalim saglikla kucagina almak o mis kokusunu duymak nasip olsun..Aminn canim 21 haftaligiz canim senin peki
Ben 14. Haftada ogrendim canim daha erkeni sagliksiz bilgi bence yanilma yuksek olurAllah bagislasin canim..
Yolu yarilmissin masallahh..haydi bakalim saglikla kucagina almak o mis kokusunu duymak nasip olsun..
Benim kızim 3.5 diyeyim..bebisim henuz 10haftalik biz minikiz daha :)
Peki cinsiyeti kacinci haftada ogrendin?
Amin canim ins hepimiz yavrularimizi kucamiza aliriz Rabbim yokluklarini gostermesinAllah bagislasin canim..
Yolu yarilmissin masallahh..haydi bakalim saglikla kucagina almak o mis kokusunu duymak nasip olsun..
Bi oglusum war dunyalar tatlisii onada bi kiz kardes istiyorum ama hayirlisi sagliklisi allahtan necolursa olsun ikiside cok tatliiii :)Allah bagislasin canim..
Hosgeldin melegimmmmUmya canim aaaa burda guzel bir topik daha varmiss..
Bizimde dogum Allah nasip ederse 11/09/2017 ...
MerhabaBen 14. Haftada ogrendim canim daha erkeni sagliksiz bilgi bence yanilma yuksek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?