Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim benim esimin tarafi erkek dolu dogulular yinede erkek erkek diye yaniyolardi benim annemler kiz olmasini istiyolardi birde esim kiz cocuklarina bayiliyo cok istiyodu olmadi ama cok sukur saglikli bi bebisim var ve cok sukur hala benimle. Ins birde kizim olur

Mrb adetimin 1 hafta önce bitti soğan suyu kullanıyorum ve kullandığımdan beri kasıklarımda feci ahrılar hissediyorum ve yumurtalığımdan bacaklarıma uyuşma var sebebi ne sizce

Benimkiler dogulu degil canim ama zihniyet iste.....cook sukur canim Allah bize melekerimizi bahsetmis daha ne isteriz,istemek şu da bu da olsun demek bizim ne haddimize..Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin..
Kac ayliksin.. :)
Bnm de oyle canim ilk ccugum kiz

Benim kizim haziranda 4 yasinda olacak...
Ben hala kiza doyamadim,icimde hala kiz ozencim var..
Senin kizce kac yasinda :)

2yas dokuz aylik rabbim bagislasin bende kizi cok seviyorum bzim aile hc ayrt etmez kiz ccuguna bayilirlar aksine

Aminn canim 21 haftaligiz canim senin peki

2yas dokuz aylik rabbim bagislasin bende kizi cok seviyorum bzim aile hc ayrt etmez kiz ccuguna bayilirlar aksine
Allah bagislasin canim..
Aminn canim 21 haftaligiz canim senin peki
Yolu yarilmissin masallahh..haydi bakalim saglikla kucagina almak o mis kokusunu duymak nasip olsun..
Benim kızim 3.5 diyeyim..bebisim henuz 10haftalik biz minikiz daha :)
Peki cinsiyeti kacinci haftada ogrendin?

Allah bagislasin canim..

Yolu yarilmissin masallahh..haydi bakalim saglikla kucagina almak o mis kokusunu duymak nasip olsun..
Ben 14. Haftada ogrendim canim daha erkeni sagliksiz bilgi bence yanilma yuksek olur

Allah bagislasin canim..

Amin canim ins hepimiz yavrularimizi kucamiza aliriz Rabbim yokluklarini gostermesin

Allah bagislasin canim..

Bi oglusum war dunyalar tatlisii onada bi kiz kardes istiyorum ama hayirlisi sagliklisi allahtan necolursa olsun ikiside cok tatliiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…