- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Duyarsin kuzum ben 7. Haftada duydumm gec dollenme falan da olmussa eger haftalik gunleri baz alma kuzumKızlar yarın doktora gidicem kalp atışları için ama çok gerginim 8+5 olucaz yarın duyamazsam diye çok korkuyorum
Oyu teyzesi yesin onu kuzumMerhabamanolyammmm kızlar 12. haftamda doktor tahmin etti kız olabilir diye, 14. hafta da kesinleşti. Zaten herhangi bir yanılma, genelde detaylı ultrasonda cıkıyor
İnşallah canım arkadaşımOyu teyzesi yesin onu kuzum
Hayirli evlat olsun
En son 6+2 de gitmiştim o zaman kalp atışıyla ilgili birşey dememisti. Bir de dün bir yakinimizin hamile olduğunu öğrendim 5+5 te duymuş kalp atışlarını. Bunu öğrenince telaş yaptım iyice canımDuyarsin kuzum ben 7. Haftada duydumm gec dollenme falan da olmussa eger haftalik gunleri baz alma kuzum
Duyarsin Allah in izniyle
Canım ilerleyen zamanlarda geçer endişelenme. İlk zamanlar evet bende öyleydim sürekli hareketlerini dinliyordum, bazen gün içinde hiç hareket etmiyordu endişeleniyordum. Ama geçiyor, sabret birazKizlar aranizda benim gibi pimpirikli anne adaylari var mı ? Acaba kalbi atıyor mu yaşıyor mu diye düşünüyorum surekli.. mide yanmam vardi geçti aklima hemen kötü seyler geldi 10 gun once gittim bi sorun yoktu bu dusunceler beni bitiriyor en ufak şeyde duygulaniyorum aglamak geliyor içimden.. Bugün yine gidecem kontrole yoksa kafayi yerim
Ben henüz hareket hissetmiyorum daha erken hissetmeye basladigimda biraz rahatlarim ama hamileligimin tadını cikaramiyorum böyle senin de bebeğin sağlıkla doğar insallahCanım ilerleyen zamanlarda geçer endişelenme. İlk zamanlar evet bende öyleydim sürekli hareketlerini dinliyordum, bazen gün içinde hiç hareket etmiyordu endişeleniyordum. Ama geçiyor, sabret biraz
oy maşallaaahhh Raabbim hayırlı evlat eylesin size bağışlasın inşallaahhh..İnşallah canım arkadaşımCümlemizinki hayırlı evlat olsun
canım benmde şmdilik çok küçük ama benm deiçimde öyle hisler olmuyor değil inanki. şmdiden doktora gttikçe bebeğimn nasıl olduğunu öğreneceğim durumlarına kapıldım. ama normalde öyle pimpirikli filan da değilimdir. allah sonumuzu hayır etsin :)))Kizlar aranizda benim gibi pimpirikli anne adaylari var mı ? Acaba kalbi atıyor mu yaşıyor mu diye düşünüyorum surekli.. mide yanmam vardi geçti aklima hemen kötü seyler geldi 10 gun once gittim bi sorun yoktu bu dusunceler beni bitiriyor en ufak şeyde duygulaniyorum aglamak geliyor içimden.. Bugün yine gidecem kontrole yoksa kafayi yerim
Amin hareketleri basladikca rahatlarizcanım benmde şmdilik çok küçük ama benm deiçimde öyle hisler olmuyor değil inanki. şmdiden doktora gttikçe bebeğimn nasıl olduğunu öğreneceğim durumlarına kapıldım. ama normalde öyle pimpirikli filan da değilimdir. allah sonumuzu hayır etsin :)))
ynen wallaa.. ya ben bi de hiç bişe yyemiyorum nerdeyse günlük öğünüm bir e düştü. canım hiç istemiyor. iştahım kesildi.Amin hareketleri basladikca rahatlariz
Ben 9.haftadan sonra 14 de gittim dogrudur ne diyimMerhabamanolyammmm kızlar 12. haftamda doktor tahmin etti kız olabilir diye, 14. hafta da kesinleşti. Zaten herhangi bir yanılma, genelde detaylı ultrasonda cıkıyor
Wayy be kizi bile 12. Haftada bilmis ben kizimda 16. Haftada ogrenmistim...Merhabamanolyammmm kızlar 12. haftamda doktor tahmin etti kız olabilir diye, 14. hafta da kesinleşti. Zaten herhangi bir yanılma, genelde detaylı ultrasonda cıkıyor
Sakin ol canim duyarsin,bak gittiginde o gumbur gumbur sesi duyacaksin insallah.birde o 5+5 te duyan arkadasin vajinal ultrosonda duymus olmasin,cunku karindan biraz daha gec duyulabiliyor...sadece kendi bebegine ve gelisimine odaklan kimse ile kiyaslamaya girme ve uzme kendini.Kızlar yarın doktora gidicem kalp atışları için ama çok gerginim 8+5 olucaz yarın duyamazsam diye çok korkuyorum
En son 6+2 de gitmiştim o zaman kalp atışıyla ilgili birşey dememisti. Bir de dün bir yakinimizin hamile olduğunu öğrendim 5+5 te duymuş kalp atışlarını. Bunu öğrenince telaş yaptım iyice canım
Heran heryeri olabilir canim.diz,dirsek,ayak...sen onla bol bol konus oyle guzel tepkiler veriyorlar ki...Kızlar güçlü hareketleri hissettiğim yerde ayakları mı vardır sizce? Eliyle de böyle güçlü vurabiliyor mu?Resmen göbeğimin üzerindeki kolumu ittiriyor
Wayy be kizi bile 12. Haftada bilmis ben kizimda 16. Haftada ogrenmistim...
Sakin ol canim duyarsin,bak gittiginde o gumbur gumbur sesi duyacaksin insallah.birde o 5+5 te duyan arkadasin vajinal ultrosonda duymus olmasin,cunku karindan biraz daha gec duyulabiliyor...sadece kendi bebegine ve gelisimine odaklan kimse ile kiyaslamaya girme ve uzme kendini.
Heran heryeri olabilir canim.diz,dirsek,ayak...sen onla bol bol konus oyle guzel tepkiler veriyorlar ki...
Ben 9.haftadan sonra 14 de gittim dogrudur ne diyim
oy maşallaaahhh Raabbim hayırlı evlat eylesin size bağışlasın inşallaahhh..
Canım aslında hissediyorsundur ama hareket gibi değil. Yani içinde kelebek ucusuyor gibi ya da bağırsak hareketleri gibi oluyor ilk zamanlar. Hatta bu yüzden karıştırabilirsiniz diyor doktorlar. 1 hafta sonra falan cok güçlü hareketlerini hissetmeye başlarsınBen henüz hareket hissetmiyorum daha erken hissetmeye basladigimda biraz rahatlarim ama hamileligimin tadını cikaramiyorum böyle senin de bebeğin sağlıkla doğar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?